no siemka niemieliśmy co z kolega zrobic to zrobilismy stronie z rezencjami gier i nowościami zapraszam http://gamerelation.manifo.com/
Zapraszam na Stronke
no siemka niemieliśmy co z kolega zrobic to zrobilismy stronie z rezencjami gier i nowościami
Nie wróżę twojej stronce przyszłości......
Nauczcie sie pisac. Nie napisalem tego zlosliwie, aby bylo ci przykro, ja tylko stwierdzam fakt. Najpierw poprawcie swoj warsztat pisarski, potem zabierajcie sie za tworzenie stronek. Juz na samym poczatku, po wejsciu w podany przez ciebie link, w oczy rzucaja sie proste bledy. Potem wszedlem w jedyna recke, jaka zamiesciliscie i przezylem spory szok. Tekst ma wiele bledow i nie mowie tutaj tylko o ortach czy interpukcji albo o powtorzeniach, ale rowniez o skladni zdan i ogolnym braku stylu pisarskiego. Tak wiec pracujcie nad soba, a dopiero potem, jak juz bedziecie lepsi, zabierzcie sie do takich projektow.
Lol lol i jeszcze raz lol do szkoly nauczyc sie pisac pierwszy news o brav bustler i juz widze ze jezyk polski omijaliscie z daleka chyba cytuj "Szybko lvl nie leci więc więcej zabawy dasz rade?" co to za skladnia przeciez nic zrozumiec nie mozna ale to nic next zdanie "Też
chętnie zagram może mię spotkacie^^ tutaj "nowo polszczyzna" samo to odrzucilo mnie na 3 zdania jakze wielki wysilek 2 zdania do wyrzucenia nic tylko gz . Do czytanai recenzji nawet sie nie zabieralem wystarczyl mi tylko ten news ^^ Skoro macie tyle czasu to radze poczytac pare ksiazek napewno bardziej wam sie przyda i moze next razem nie zrobicie takiego faila
odpuściłem po "Coś jak MicoVolts ale nie dokońca.Szybko lvl nie leci więc więcej zabawy dasz rade?"
bez przesady, strona/portal to nie forum gdzie teoretycznie wszystko można napisać i w stylu jakim tylko chcesz,
tym barziej nie powinny brać się za takie coś osoby które mają problem z wypowiadaniem się na jakikolwiek temat,
wg mnie brakuje Wam chyba słownictwa chłopaki, do reszty się nie przyczepię bo aż strach zaczynać ten temat
"Jest już rezencja "Plantes vs Zombie"." Gra się nazywa "Plants vs Zombie" i nie rezencja tylko recenzja.
"Muzyka pasuje to powagi sytuacji.Dobra koniec wstepu przejdźmy do konkretów w tej grze ..." tego raczej nie trzeba komentować.
"Obecnie w grze są chyba 3 tryby kampania,survival oraz mini-games." Cóż robisz recenzje gry w którą prawdopodobnie nie grałeś bądź włączyłeś ją na odp****ol,znając życie jesteś kolejnym znudzonym dzieckiem z podstawówki/gimnazjum (niepotrzebne skreślić) które chce zaszpanować przed kolegami własną stroną o grach.
Jeżeli post jest za długi lub jesteś za leniwy by to czytać zostawiłem ci w księdze gości skróconą wersję.
Zamiast tak hejcić powinniście zdać sobie sprawę, że najprawdopodobniej to zwykły troll, który nabija posty żeby napisać w "Szukam...". To jest praktycznie nierealne żeby ktoś taki jak te dzieciaki zabrał się za robienie portalu. Temat powinien zostać zamknięty w chwili kliknięcia w odnośnik na tą ich "twórczość".
PopCop
A tak serio. Słaby layout, słabe teksty, wszystko nawalone w jedno miejsce. Ani to nie wygląda, ani tego się czytać nie da. Nie wiem też po co takie coś jak księga gości. Dosłownie, nie macie NIC. Nawet logo strony. Nie warto tracić na to czasu, sorry za brutalną szczerość.
Serio... Jak przeczytałem newsa o Brawl Busters to już mi się odechciało czytać dalej, porażka i tyle.
"Coś jak MicoVolts ale nie dokońca.Szybko lvl nie leci więc więcej zabawy dasz rade?
Zapraszam na strone Brawl Busters.Też
chętnie zagram może mię spotkacie^^."
Brak spacji po znaku interpunkcyjnym to już porażka, naprawdę.

Jak moda na te wszystkie okreslenia w necie sie zmienia. Terac jakies 'hejtowanie' i 'trollowanie', a za rok cos nowego powymyslacie.
Ja polecam pisac w notatniku samo wykazuje bledy
Pff Pfffff
CD Action.pl (PC ) i MMORPG.org.pl (mmo) nigdy nic mimo prób i starań nie przebije i tak i tak
Ja polecam pisac w notatniku samo wykazuje bledy
Chyba coś Ci się pomyliło, Notepad nie ma takiej funkcji.
Ładne to to nie jest, koledzy powyżej mają rację, najpierw nauczyć się na lekcji polskiego pisać wypracowania, a dopiero później brać się za jakieś recenzje czy opisy gier.
Temat został zamknięty. Powód: Starczy tego pastwienia sie.
no siemka niemieliśmy co z kolega zrobic to zrobilismy stronie z rezencjami gier i nowościami zapraszam http://gamerelation.manifo.com/