Zapraszamy do ElSworda

Zakładam ten temat by odszukać kilku starych lub nowych graczy którzy z chęcią z nami zagrają.Mamy ts i w grze gildie.Gramy na NA(North America): http://en.elswordonline.com/ jakby co to może być wersja na Steam bo to ta sama.Jeżeli ktoś dopiero pierwszy raz słyszy o tej grze a lubi takie klimaty to niech pisze do mnie na PW wytłumaczę co i jak.Nie gramy na PL bo tam nie ma prawie nikogo.

TS: 31.6.70.185:5000

A o hasło to na PW pisać.Bo jak ktoś chcę zagrać to się trochę postara.

A i dobrze żeby osoby które już grały wybrały kim będą grały

Aktualny skład:

Ja-Chung Tactical Trooper(35)

Rej3jlu-Elsword Infinity Sword(chyba 41)

Jackobez-ElSword Lord Knight(nie pamiętam lvl)

LaRoja-Chung Deadly Cheaser

Tak więc zapraszamy!

w jakich godzinach gracie ? aktualnie mam 27lvl sheath knight

Jakie klasy polecacie? Być może potrzebujecie kogos konkretnego - właśnie pobieram i niedługo dołącze :)

Ja gram rano koło 11 i wieczorem od 5 do 8 a reszta różnie.

Ja jako administartor TS3 zapraszam i polecam gre !

Ja gram w tygdoniu po 16:00, w weekendy roznie.

( 42lv InfinitySword / 30lv TrappingRanger / 1lvl Add )

Prosił bym o hasło na ts na priv

Trudna do ogarnięcia jest ta gra? Z wyglądu mi się podoba. To taka dungeonówka, tak? Bez otwartego świata? Można coś robic oprócz expienia? I czy jest pay2win?

Czy trudna? Na wyzszych poziomach robia sie schody i trzeba pt. Tak dungeonowka z tj. jakby otwartymi obszarami poza miastami tzw. fieldami gdzie mozemy robic powtarzalne questy i grindowac. Procz expa hardcorowe pvp. Gra nie jest p2w.

Trudna do ogarnięcia jest ta gra? Z wyglądu mi się podoba. To taka dungeonówka, tak? Bez otwartego świata? Można coś robic oprócz expienia? I czy jest pay2win?

Jako ze w Elsworda gram dluuuugo to sie wypowiem.

1. Zalezy co masz na mysli mowiac trudna do ogarniecia. Jezeli ogarniesz podstawy (poruszanie sie, combo, buildy) to nie powinno byc wiekszych problemow.

2. Tak, dungeonowka, ale mozna wejsc na tzw. fieldy i tam bijemy mobki w "normalnym" swiecie.

3. Procz expienia mozna chodzic na pvp, robic roznego typu wyzwania... Troche tego jest. System pvp jeden z lepszych, chociaz balans postaci jest... lekko mowiac zly.

4. Co do P2W... Jezeli grasz zeby grac, a nie zeby byc w rankingu to nie bedzie przeszkadzac. Mnie osobiscie nie rusza to ze ktos zrobi plansze szybciej niz ja bo ma mounta, peta, rozne akcesoria itp. W pvp tez jakos super nie przeszkadza, ale jezeli chcesz zaczac grac w Elsworda przygotuj sie na przynajmniej 1 razowy wydatek na pasek B. Bez tego masz tylko 4 miejsca na skille (z paskiem 8) i pozniej jest bardzo trudno+ gra sie szybciej nudzi.

Ogolnie gre polecam, ale lepiej serwer NA. Wiecej ludzi, szybsze patche i ogolnie lepsze.

Sam zaczynam grac na NA. Na PL praktycznie ludzi nie ma.

Bede grac Eve, Add lub Aisha.

Ok, ściągam. Jutro jak coś to podam nick i się zgadamy. Jeszcze nie wiem kim zagram bo nie wiem jakie są klasy postaci, ale raczej nastawiony będę na walkę w zwarciu.

Klasa Raven BM

Nick SzymmeX

Lvl 20

Nick: MuraiQ
Lvl: 28
Klasa: Add

Będę grał Add'em ze względu na to że inne postacie mnie znudziły (InS 62, DC 54, TT 59 i 48, NW 42, LK 45, Elesis GM 48).

Btw, niezła pustka na ts :D

Nick: Akkcelerator

lvl:25(dzisiaj wyższy wbije)

Klasa: Add PT

Dzieki ze tak szybko wpadliscie na tsa ! ogolnie zliczylem juz 14 osob ktore sie zglosily i byly na team speaku. Nawet niezle.

Nie dajcie sie zwiesc postom ze ping jest wysoki. Pve idzie jak po masle, bez problemu. PVP takze... no czasem sie cos tam odczuje ale to skrajne przypadki np walczac z azjata lub amerykaninem z west.

Pozdrawiam , uciekam na piwkoparty ^^

Zakładam ten temat by odszukać kilku starych lub nowych graczy którzy z chęcią z nami zagrają.Mamy ts i w grze gildie.Gramy na NA(North America): http://en.elswordonline.com/ jakby co to może być wersja na Steam bo to ta sama.Jeżeli ktoś dopiero pierwszy raz słyszy o tej grze a lubi takie klimaty to niech pisze do mnie na PW wytłumaczę co i jak.Nie gramy na PL bo tam nie ma prawie nikogo.

TS: 31.6.70.185:5000

A o hasło to na PW pisać.Bo jak ktoś chcę zagrać to się trochę postara.

A i dobrze żeby osoby które już grały wybrały kim będą grały

Aktualny skład:

Ja-Chung Tactical Trooper(35)

Rej3jlu-Elsword Infinity Sword(chyba 41)

Jackobez-ElSword Lord Knight(nie pamiętam lvl)

LaRoja-Chung Deadly Cheaser

Tak więc zapraszamy!