Zapraszamy Live startuje juz za chwile!! http://www.twitch.tv/grzmott
Zapraszamy na Stream Grzmota
Tak to ja prowodyr tego tematu. Z miejca chciałbym podziękować Ramzesowi oraz Vetro za wsparcie
1. Spam u Graby na kanale - Tak zrobiłem źle przeprosiłem już za to Grabe oraz innych na jego kanale, tłumacząc swoje intencje wtedy, nawet jego moderatorzy to zrozumieli i nie zbanowali mnie poprosili tylko żebym reklamował się z mniejszą częstotliwością. Zrobiłem to tylko i wyłącznie dlatego że zakupiłem 4 klucze do The War Z / Infestation: Survivor Stories i chciałem żeby trafiły one do zainteresowanych graczy. A jak ma się 7 widzów to ciężko jest komuś coś rozdawać. Powiedziałem że też wtedy że już nigdy więcej tak nie zrobie i dotrzymam słowa. Nie powtórzy się to na jego kanale lub na jakim kolwiek innym.
2. Multi konta na tym forum - Gdyby mial jakieś inne konto oprócz tego i sam sobie schlebiał w tematach to chyba posypały by się bany a z tego co widzę tak się nie stało więc każdy sam może sobie wydedukować odpowiedź w tej kwestii. Była to pomoc od osób które poznałem poprzez mój stream i najzwyczajniej w świecie poprosiłem je o tą że pomoc.
3. Polska Scena - Panowie cóż mam powiedzieć jest ciężko. Obecnie na szczycie znajdują się osoby które zaczeły to robić jako pierwsze i ludzie polubili je z różnych powodów. Ale czy to oznacza że ma nie być już miejsca dla pomniejszych streamerów takich jak ja? Musicie też zrozumieć że dla tych że osób stream to praca a hajs się musi zgadzać i uwieżcie mi że gdybyście byli nawet masażystą modelek na sesji zdjęciowej do playboy-a to i tak przyjdzie taki dzień że powiecie sobie w duchu "o nie dzisiaj znowu musze masować te d*py" i zaczniecie to robić tylko dla hajsu. Tak też się stało i z tymi osobami, mówią swoim widzom prosto w twarz że robią to tylko i wyłącznie dla pieniędzy, tym samym pokazując że nie szanują osób które je oglądają oraz cisną sie z nimi. Śladem naszych polskich gwiazd internetów ruszyli też pomniejsi streamerowie z czego wynikną fajny komizm bo ledwo ktoś zdobędzie jakiś widzów a już na jego kanale pojawia się wszędzie "donate by paypal"
4. Mój kanał - Ja chce stanowić alternatywe dla ludzi którym również nie podobają się wyżej wymienione praktyki. Streamuje tylko i wyłącznie dla mojej własnej przyjemności a na platformie twitch jestem jak narazie planktonem. Miesiąc temu zaczynałem od gadania do samego siebie a dzisiaj mam od 5 do 10 oglądających na stream a wy mi mówicie że ja chce to zrobić dla sławy lol. Robie to dla czystego fun-u oraz dla ideii które reprezentuje czyli:
- zawsze można ze mną zagrać
- szanuje każdego swojego widza
- nie pozostawiam żadnego pytania bez odpowiedzi
- w dużej mierze to moi widzowie decydują w co gram
I nie są to puste słowa, jeśli potrzebujecie dowodów to zapraszam na mój live a ludzie którzy mnie oglądają to potwierdzą
Proszę również osoby które nigdy nie były u mnie na kanale o nie wypowiadanie się na mój temat
pozdrawiam
PS: Zaraz założę nowy temat o moim kanale na tym forum tylko i wyłącznie dlatego że nie moge wykasować starych także proszę nie pisać że teraz spamuje tematami
Witam wszystkich,
Ja jestem Grzmot.
I mam przyjemność zaprosić was na mój stream który odbywa się codziennie późnym popołudniem (18-19).
Mój styl streamowania różni się od innych streamerów jedną bardzo ważną rzeczą.
Staram się wpełni integrować z moimi widzami.
Co oznacza, że praktycznie zawsze jak jest możliwość pogrania ze mną ,oraz porozmawiania na tematy które Wy zasugerujecie
Początki , jak to początki są trudne , ale zapewniam Was że każdy kto odwiedzi mój stream , nie pożałuje
Jeszcze Wam mało? Ok...
W ten piątek czyli 21.06.13 r . odbędzie się nie mały , lecz naprawdę porządny Giveaway ^^
W tym dniu zwolennicy WarZ na pewno nie będą czuli się zawiedzeni , otóż do rozdania będę miał nie jeden, nie dwa , oraz nie trzy , ale CZTERY klucze do gry The WarZ.
Losowania odbędą się podczas live'a ,warunki jakie należy spełnić podam później w opisie mojego kanału jednak już teraz moge wam powiedzieć że jednym z nich jest oczywiście dodanie mojego kanału do listy Śledzonych (ang. Followed)
W przyszłości nie tylko fani WarZ będą szczęśliwi ponieważ , dla stałych widzów mamy przewidziany również klucz do najnowszej gry Metro: Last Light.
Ten giveaway będzie ogłoszony na forum lub jeszcze lepiej , prosto na live.
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was jeszcze raz na codziennego live'a
Twitch :
Oraz
Polubienia mojego profilu na Facebooku:
Także zapraszam Was bardzo serdecznie iiii...
SEE U IN DA GAME!!!