Zapraszamy na Stream Grzmota

twitch1.png

Witam wszystkich,

Ja jestem Grzmot.

I mam przyjemność zaprosić was na mój stream który odbywa się codziennie późnym popołudniem (18-19).

Mój styl streamowania różni się od innych streamerów jedną bardzo ważną rzeczą.

Staram się wpełni integrować z moimi widzami.

Co oznacza, że praktycznie zawsze jak jest możliwość pogrania ze mną ,oraz porozmawiania na tematy które Wy zasugerujecie

:)

Początki , jak to początki są trudne , ale zapewniam Was że każdy kto odwiedzi mój stream , nie pożałuje

:)

Jeszcze Wam mało? Ok...

W ten piątek czyli 21.06.13 r . odbędzie się nie mały , lecz naprawdę porządny Giveaway ^^

W tym dniu zwolennicy WarZ na pewno nie będą czuli się zawiedzeni , otóż do rozdania będę miał nie jeden, nie dwa , oraz nie trzy , ale CZTERY klucze do gry The WarZ.

Losowania odbędą się podczas live'a ,warunki jakie należy spełnić podam później w opisie mojego kanału jednak już teraz moge wam powiedzieć że jednym z nich jest oczywiście dodanie mojego kanału do listy Śledzonych (ang. Followed)

W przyszłości nie tylko fani WarZ będą szczęśliwi ponieważ , dla stałych widzów mamy przewidziany również klucz do najnowszej gry Metro: Last Light.

Ten giveaway będzie ogłoszony na forum lub jeszcze lepiej , prosto na live.

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was jeszcze raz na codziennego live'a

Twitch :

http://www.twitch.tv/grzmott

Oraz

Polubienia mojego profilu na Facebooku:

https://www.facebook.com/pages/Grzmot/144712545721646?fref=ts

Także zapraszam Was bardzo serdecznie iiii...

SEE U IN DA GAME!!!

No ja osobiście się nie mogę doczekać ^^ Dobra robota

Bardzo dobry, przyjazny streamer. Polecam się pojawiać na jego streamach, ponieważ można z nim zagrać oraz porozmawiać na tematy dotyczące różnych gier. Zapraszam wszystkich.

Stream LIVE!!! Zapraszamy dzisiaj Resident Evil 6 http://www.twitch.tv/grzmott

Grzmott najlepszy streamer EU naprawde nie warto czekac wbij juz teraz i ogladaj !!!!

The WarZ <3

Jak już mówiłem na stream Graby, i tak na pewno nie wygram :D

Pawełeqqk i tak zapraszamy, do rozdania są 4 klucze do, (juz od dzisiaj ) Infestation. Takze kazdy ma duże szanse ;p

Dzisiaj o 16 rozpoczyna się stream WarZ (lub jak kto woli, teraz Infestation), podczas którego zostaną rozdane 4 klucze steam do tej właśnie gry. Klucze będą rozdawane co 30 minut. Zapraszam wszystkich chętnych na stream: http://www.twitch.tv/grzmott

Zapraszamy juz nie bawem zaczyna sie live z nagrodami ^^ http://www.twitch.tv/grzmott

moderatorzy - proszę o sprawdzenie tych kont, bo wydaje mi się, że to jedna i ta sama osoba

na portalu dostał właśnie drugiego bana, po raz kolejny spamuje "reklamą" swojego STREAM'a w każdym newsie

Wlasnie wydawalo mi sie , ze juz gdzies to widzialem podbna reklame , ale nie bylem pewien czy to na tym forum :P W jakiej desperacji trzeba byc zeby robic drugie konto do reklamy samego siebie :P Bo ten WarZambi 1 post yhym....

Wlasnie wydawalo mi sie , ze juz gdzies to widzialem podbna reklame , ale nie bylem pewien czy to na tym forum W jakiej desperacji trzeba byc zeby robic drugie konto do reklamy samego siebie Bo ten WarZambi 1 post yhym....

No dokładnie. Na lajwie Graby robił spam że szok. Nie wiem, na co mu to było. Przecież wiadomo że ludzie przyszli tylko na te klucze i większość już nie wróci na stream. Ok można się reklamować ale żeby tworzyć multikonta to już przesada.

Ja nie wiem co wy macie w głowach, że tylko spamujecie o "multikontach". To, że wy nie macie znajomych, którzy nie mają tu konta i założą je specjalnie, żeby odświeżyć wasz post zgodnie z regulaminem, nie oznacza, że inni też ich nie mają. Inni streamerzy spamują swój temat co parę godzin i nikt nie mówi ani słowa, mimo że powinien polecieć warn i ban, więc jeśli ktoś prosi znajomych o odświeżenie, to zamknać d*py i nie płakać, że to multikonta.

Co do reklamy, to gdybyście mieli trochę oleju w tych kwadratowych łbach, wiedzielibyście że gdy się nie ma innego wylansowanego streamera, który cię poleci swoim widzom, lub strona mmo dla której moglibyście streamować bezczelnie was ignoruje, nawet nie odpisując żebyście spie****li, to się nie wybijecie ani trochę i trzeba się łapać wielu różnych sposobów na pozyskanie widzów, nawet jeśli jednym z nich jest spam na kanale innych streamerów. No chyba, że ktoś z was streamuje i jest zadowolony z tego, że ma 4 widzów na krzyż, to równie dobrze może sobie dać z tym spokój, jeśli nie próbuje zebrać większej ilości oglądajacych.

Vetro jesli dla ciebei spam na kanale innego stremera jest dobry to nie mam wiecej pytan do Ciebie :) Takim ludzia odrazu daje ignora , a juz napewno nie wejde . Tak samo jak ktos robi multi konta . Czemu poniewaz to jest najbardziej lamerskie podjescie do zdobycia "slawy" i znaczy tylko ze ten ktos nie ma zadnego pomyslu na wlasny rozwoj i ma tok myslenia gimbusa . Dam mu tipa jeszcze na "tym waszym poziomie" wchodzcie na inne streamy i hejtujcie tez wam "pomoze" . W koncu najporsciej jest spamowac niz ruszyc lekko mozgownica i zrobic to w inny sposob... No ale coz jesli chce miec "nalepke" spamujacego gimnazjalisty i atention whore no to dobrze mu idzie ...

Nawet nie masz pojęcia ile stron i portali poruszył już próbując pozyskać widzów, ale wypowiadaj się do woli.

Jesli robil to tym sposobem jak tu , czyli spamem i robienie fikcyjnych kont to sie dziwsz? Jak komus moze wyjsc w taki sposob? Kazdy myslacy czlowiek odrazu ignoruje takiego trolla ...

Nie rozumiem , czemu wam ludzei tak ból dupe sciska jak ktos sie reklamuje na innym streamie, (np. ta sytuacja u Graby ), jeju ludzie graba powiedzial zeby przestał to przestał a jak wam sie nie podoba to nie wchodzcie proste. Naprawde koleś poswieca mega duzo czasu zeby te streamy wygladaly to wiadomo że chce zeby ktos go ogladał. Tak jak wyzej napisał vetro, naprawde próbował na wszystkich forach na ktorych mogł i stronach ,a to że inne fora maja innych "swoich" streamerow to od razu tematy uzuwaja zeby nie bylo konkurencji. A co do multikont, to naprawde mozecie tez pomyslec, nie ma w waszych umyslach takiej mozliwosci ze poprostu jakis jego widz mogl zrobic konto zeby mu pomoc na forum?

336623_db507bb116fb.png

Ehh ostatni post bo nie mam zamiaru sie klocic . To moze zrobmy z streamow inych graczy chlew i spamujmy wszyscy reklamy wlasny YT / streamow itd ... A nie lepiej zastanowaci sie nad tym co robie nie tak ? Skoro juz tyle streamuje i widzow mu nie przybywa znaczy ze jego streamy nie sa za ciekawe ... END

Streamy nie są za ciekawe... Widziałeś liczbę oglądających Rockalone? A jego streamy same w sobie d*py nie urywają... Po prostu się wylansował i tyle w temacie. Przykładowo streamy Pawlika wg mnie są o wiele bardziej interesujące niż streamy Rocka, a występuje przepaść patrząc na liczbę widzów u obu...