Witam wszystkich,
Ja jestem Grzmot.
I mam przyjemność zaprosić was na mój stream który odbywa się codziennie późnym popołudniem (18-19).
Mój styl streamowania różni się od innych streamerów jedną bardzo ważną rzeczą.
Staram się wpełni integrować z moimi widzami.
Co oznacza, że praktycznie zawsze jak jest możliwość pogrania ze mną ,oraz porozmawiania na tematy które Wy zasugerujecie
Początki , jak to początki są trudne , ale zapewniam Was że każdy kto odwiedzi mój stream , nie pożałuje
Jeszcze Wam mało? Ok...
W ten piątek czyli 21.06.13 r . odbędzie się nie mały , lecz naprawdę porządny Giveaway ^^
W tym dniu zwolennicy WarZ na pewno nie będą czuli się zawiedzeni , otóż do rozdania będę miał nie jeden, nie dwa , oraz nie trzy , ale CZTERY klucze do gry The WarZ.
Losowania odbędą się podczas live'a ,warunki jakie należy spełnić podam później w opisie mojego kanału jednak już teraz moge wam powiedzieć że jednym z nich jest oczywiście dodanie mojego kanału do listy Śledzonych (ang. Followed)
W przyszłości nie tylko fani WarZ będą szczęśliwi ponieważ , dla stałych widzów mamy przewidziany również klucz do najnowszej gry Metro: Last Light.
Ten giveaway będzie ogłoszony na forum lub jeszcze lepiej , prosto na live.
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was jeszcze raz na codziennego live'a
Twitch :
Oraz
Polubienia mojego profilu na Facebooku:
Także zapraszam Was bardzo serdecznie iiii...
SEE U IN DA GAME!!!