Zaprezentuj swój"gaming zone"

Temat"podrzucony" przez kolegę z portalu ;).Zaprezentuj swój kącik w którym oddajesz się wirtualnej rozrywce lub pracy.Zamieść foto swojego cybernetycznego centrum dowodzenia światem he,he.Krótki opis oraz komentarz na temat używanego sprzętu mile widziany aczkolwiek nie obowiązkowy.

Na pierwszy ogień moja,super nowoczesna hue,hue cyber baza :D.

Stolik obgryziony częściowo przez psa,stary monitor NEC'a przytaszczony z piwnicy z powodu awarii mojego Samsunga,oraz kiepskie głośniczki.Za to "blaszak"-rakieta za cztery dziewięćset he,he. Edit.Właśnie MagarPL,wspomniany pomysłodawca,protoplasta tematu,czekamy na foto ;).

hahaha przyjęło się :D

wrzucę coś jak wrócę z pracy (wyedytuje ten post nie będzie OT)

Witam w kąciku Strogonova, czyli chaos na wieki wieków amen.

ysve.jpg

Monitor ASUS bodajże 19 cali, Full HD z tapetą ze smoczkiem Spyro w tejże rozdzielczości. Głośniki nie najgorsze, choć mojego starego blaszaka pamiętają. No, to nie było tak dawno temu ale z 6 lat mają. Może czas na zmianę? PC zakupiony za 1,9k polskich złotych może nie przemłuci BF3 na ultra high, ale odpali wszystko. Dual core 3,2GHz, 6GB ram. Jaka karta nie wiem ;d Klawiatura z apollo o designie na miarę XIX wieku, poprzez swe rozmiary ginąca w dłoni mysz od Targusa i podkładka z Pathfindera. Telefon to nokia 500. Do tego chyba już klasyczna (tak myślę) lampa i zegaro-budziko-radio z rzutnikiem laserowym. Z boku śmieszne kolorowe biurko do łapania kurzu i drukarka ze skanerem firmy HP. 2 butelki jedna z jakąś wodą i cola z Auchan. ;p Z prawej zapora z foteli i krzeseł broniąca dostępu do płyt mojej malutkiej siostrze :] Tu i ówdzie wyglądają z biurka opakowania gier, pod blatem Ford Racing 3. Głębiej m. in. Two worlds i Toca 2.

@down Zrób środowisko naturalne jak ja :P

Valgour, niezłe chłodzenie typu "Door Open" klasy "Przeciągus wywietrzus". Podobno sporo hałasuje (jakby kroki albo rozmowy w tym systemie chłodzenia) i trzeba często czyścić z kurzu (poleca się technikę Mopowania- ah ta nowa technologia, zawsze wymaga specjalistycznych metod konserwacji).

Poza tym pomysł nawet fajny, może sam coś wrzucę jak ogarnę bajzel dookoła :)

Przypominam, że ktoś chciał tutaj zamieścić swoje zdjęcia "gaming zone", a nie wierzę też w to, że tylko ja z Valgourem postanowiliśmy tu wstawić fotki naszych kącików.

Najogólniej zachęcam do udzielenia się w temacie.

A to Ja i mój setup :D

cool_computer_setup_6.jpg

A na prawdę to ten XD :

media-center-dorm-71-500x333.jpg

A to Ja i mój setup A na prawdę to ten XD :
Zdjęcia dałeś na odwrót do podpisów, popraw to. :)

tu masz drugie zdjęcie zawistny mały polaczku. Tylko nie rozumiem dlaczego jak czyjaś wypłata wynosi prawie tyle samo co budżet czyjejś rodziny to od razu jest hejtowany? Pieniądze same na drzewie nie rosną.

media-center-dorm-41-500x333.jpg

@nevelmad Wiesz,że to grzech tak opływać w przepychy?Ludzie w Afryce głodują a Ty se trzymasz dziesięć monitorów w pokoju ;) .Całkiem niezły gaming zone,foto z gościem w czerwonej koszulce miażdży.To jest prawdziwy old school w świecie hardwearu :blink:.@Strogonow Też niczego sobie "stanowisko".

Ojej, nie chciałem Cię ani urazić ani podważyć, że to twoje, to był zwykły żart, myślę, że większość co przeczytała to to zauważyła. Jeśli tak bardzo Cię uraziłem to przepraszam, nie taki był mój zamiar. Pozdrawiam

Bo już myślałem, że od razu zaczynają się hejtowania ze strony 10-15. Powiem Tobie, że za moich czasów kiedy to były pierwsze praktycznie komputery które stały na 95. To tak samo wyglądały jak ten Pan z 1 obrazka ^^

Czemu miałbym hejtować to, że komuś się układa i nie mam 10-15lat :)

Jak wrócę to zrobię zdjęcie mojego laptopika bo narazie tylko na niego mnie stać :)

nevelrand możesz podać specyfikację kompa?

Temat"podrzucony" przez kolegę z portalu ;).Zaprezentuj swój kącik w którym oddajesz się wirtualnej rozrywce lub pracy.Zamieść foto swojego cybernetycznego centrum dowodzenia światem he,he.Krótki opis oraz komentarz na temat używanego sprzętu mile widziany aczkolwiek nie obowiązkowy.

Na pierwszy ogień moja,super nowoczesna hue,hue cyber baza :D.

Stolik obgryziony częściowo przez psa,stary monitor NEC'a przytaszczony z piwnicy z powodu awarii mojego Samsunga,oraz kiepskie głośniczki.Za to "blaszak"-rakieta za cztery dziewięćset he,he. Edit.Właśnie MagarPL,wspomniany pomysłodawca,protoplasta tematu,czekamy na foto ;).