Kiedyś dużo grałem w gry via www (Ogame, battleknight, itp). Teraz zająłem sie prawdziwymi grami mmorpg. Na pierwszy ogień poszedł Metin2. Gra mi się spodobała, ale niestety... zaczyna mi się nudzić. Problem polega na tym, że większość gier rpg jest po angielsku, lub w innych językach a dialogi odgrywają tutaj ważną rolę. Poza tym trudno się porozumieć z innymi graczami. To jest największy problem. Nie piszcie, żebym uczył się anglika. Próbowałem, starałem się i po prostu nie mogę. Lepiej idą mi przedmioty ścisłe. Od biedy może to być gra w której łatwo się połapać co do czego i żeby była jakiś polski support i najważniejsze... żeby grali tam polacy (polski serwer). I jeszcze jedna sprawa. Chcę, żeby gra była wciągająca, miała efektywne walki i w miarę ładną oprawę graficzną.
Szukałem odpowiedzi na to pytanie, ale jest sporo mniej, lub bardziej rozbudowanych for dyskusyjnych poświęconych grom mmorpg. Szukanie konkretnej odpowiedzi zajęłoby mi wieki a widzę, że tutaj chętnie doradzacie jaką grę wybrać.
PS. Zapomniałem dodać, że interesują mnie darmowe gry.
Z góry thx