Witam mam pytanie otóż dzisiaj miała się zacząć ta akcja i będzie można na pare dni sobie pograć. Na czym to polega dokładnie? Dostaniemy jakiegoś trial-keya i jak się to rejestruje i wgl? Poza tym jestem chętny na zapro to jak coś to pw.
"Zaproś znajomego"
i się rozpoczyna, tylko nie wiadomo, o której godzinie
sam czekam z newsem...
To jak wygląda chociaż sytuajca? Na czym polega to?
Równiez jestem bardzo zainteresowany wypróbowaniem gry, a nie chce zakladac osobnych tematów. A wiec gdyby ktos mógl ,, zaprosic mnie " do wypróbowania GW II był bym bardzo wdzieczny
jeśli ktoś się dowie jak to robić, albo podeśle jakiś link z instrukcją to mogę zaprosić 1 osobę, rozumiem że 1 kopia gry = 1 zaproszenie
Edit:
dzisiaj nie mam czasu, idę zaraz zachlać mordę, jutro siedzę na urlopie, już jeden klient jest, rozkminie co i jak i 2 zaproszenia zapodam, 1 zostawię
pozdro
1 kopia= 3 zapra . Nie wiem możesz sprawdzić na stronce? Zaloguj sie moze bedzie opcja taka lub coś.
Dobra już można wysyłać zapra, wystarczy e-mail. Jak ktoś może to proszę zaprosić- mój e-mail wnukson@o2.pl Nie miałem jeszcze okazji zagrać w to bo miałem niefarta do stressów itd.
Ja też bym prosił o zaproszenie do GW2. Mój email to tuste666@gmail.com. W zamian oferuję gifta do Doty 2.
@EDIT: NIEAKTUALNE
Piszcie na PW, mam do rozdania 3 zaproszenia
Gdzie jest opcja zeby to wyslac? Tez chetnie wysle 3.
Może i zły dział , temat , ale bardzo potrzebuję tego klucza iż chcę przetestować GW2 poniewaz planuje zakup , zagranie na friends trialu da mi odpowiedz czy kupic . Z gory dziekuje
Email : son3k@interia.pl
Ja też bym chiał powtarzam wnukson@o2.pl
Może mi ktoś powiedzieć jak się wysyła te zapra? podeśle osobie która mi wytlumaczy
Wydaje mi sie ze opcja zapraszania, pojawi sie dopiero niebawem na stronie
Zamienię zaproszenie do gw2 za inny beta key, POE i firefall mam
Bardzo proszę o 1 zaproszenie do gw2 chce przetestować przed kupnem
Podajcie email na pw to wyśle zaproszenie.
Edit
Jeszcze 2 zostaly
Ja się zarejestrowałem, wpisałem kod, ale w launcherze pokazuje mi, że konto jest niezdatne do gry. Czy to się zmieni w czwartek?
Mam 3 invite do rozdania, 3 pierwsze PW z email które dostane wysyłam pozdrawiam .
Edit : Zostały 2 jeszcze chyba nie ma takiego szału na GW 2 jeżeli w przeciągu 2 godz. zgłosiła się jedna osoba
Zamienię chętnie invite do GW2 i dorzucę dotę 2 za konto do POE. Jakby ktoś był chętny niech napisze do mnie na PW
Moglbym prosic o jedno zaproszenie do gry ?