"Zaproś znajomego"

Witam mam pytanie otóż dzisiaj miała się zacząć ta akcja i będzie można na pare dni sobie pograć. Na czym to polega dokładnie? Dostaniemy jakiegoś trial-keya i jak się to rejestruje i wgl? Poza tym jestem chętny na zapro to jak coś to pw.

i się rozpoczyna, tylko nie wiadomo, o której godzinie

sam czekam z newsem...

To jak wygląda chociaż sytuajca? Na czym polega to?

Równiez jestem bardzo zainteresowany wypróbowaniem gry, a nie chce zakladac osobnych tematów. A wiec gdyby ktos mógl ,, zaprosic mnie " do wypróbowania GW II był bym bardzo wdzieczny ;)

jeśli ktoś się dowie jak to robić, albo podeśle jakiś link z instrukcją to mogę zaprosić 1 osobę, rozumiem że 1 kopia gry = 1 zaproszenie

Edit:

dzisiaj nie mam czasu, idę zaraz zachlać mordę, jutro siedzę na urlopie, już jeden klient jest, rozkminie co i jak i 2 zaproszenia zapodam, 1 zostawię

pozdro

1 kopia= 3 zapra :). Nie wiem możesz sprawdzić na stronce? Zaloguj sie moze bedzie opcja taka lub coś.

Dobra już można wysyłać zapra, wystarczy e-mail. Jak ktoś może to proszę zaprosić- mój e-mail wnukson@o2.pl Nie miałem jeszcze okazji zagrać w to bo miałem niefarta do stressów itd.

Ja też bym prosił o zaproszenie do GW2. Mój email to tuste666@gmail.com. W zamian oferuję gifta do Doty 2.

@EDIT: NIEAKTUALNE

Piszcie na PW, mam do rozdania 3 zaproszenia :)

Gdzie jest opcja zeby to wyslac? Tez chetnie wysle 3.

Może i zły dział , temat , ale bardzo potrzebuję tego klucza iż chcę przetestować GW2 poniewaz planuje zakup , zagranie na friends trialu da mi odpowiedz czy kupic . Z gory dziekuje ;)

Email : son3k@interia.pl

Ja też bym chiał powtarzam wnukson@o2.pl

Może mi ktoś powiedzieć jak się wysyła te zapra? podeśle osobie która mi wytlumaczy

Wydaje mi sie ze opcja zapraszania, pojawi sie dopiero niebawem na stronie :)

Zamienię zaproszenie do gw2 za inny beta key, POE i firefall mam

Bardzo proszę o 1 zaproszenie do gw2 chce przetestować przed kupnem :D

Podajcie email na pw to wyśle zaproszenie.

Edit

Jeszcze 2 zostaly

Ja się zarejestrowałem, wpisałem kod, ale w launcherze pokazuje mi, że konto jest niezdatne do gry. Czy to się zmieni w czwartek?

Mam 3 invite do rozdania, 3 pierwsze PW z email które dostane wysyłam pozdrawiam .

Edit : Zostały 2 jeszcze :) chyba nie ma takiego szału na GW 2 jeżeli w przeciągu 2 godz. zgłosiła się jedna osoba :)

Zamienię chętnie invite do GW2 i dorzucę dotę 2 za konto do POE. Jakby ktoś był chętny niech napisze do mnie na PW

Moglbym prosic o jedno zaproszenie do gry :) ?