Zaproszenia do Google +

Witam znalazłem informacje o nowej ciekawostce od Google czyli Google+. Każdy kto dostał zaproszenie może zaprosić tyle osób ile chce. Więc jeśli ktoś posiada takowe konto proszę o wysłanie zaproszenia.

Podaj swój gmail to Cię zaproszę

Pozdrawiam

Czy ja też bym mógł poprosić o zaproszenie.

Mój e-mail:saczek_czeladz@interia.pl

Z góry dziękuje.

Z tego co się orientuje zaproszenia mogą być wysyłane wyłącznie na pocztę od Google - gmail.com

Aha to już podaje sAczek609@gmail.com

Chmarus jesli mozesz to mi tez wyslij ramzes1272@gmail.com

Ciekawe czy temat się rozrośnie jak na globalagenda.pl tam było 10 stron e-mailów

artcik6@gmail.com - będę wdzięczny. ;]

Artur - nie zapomnij o mnie:) Mejla znasz.

ludikbar@gmail.com

Z góry dzięki :P

szark1231@gmail.com

Proszę o zapro :P.

Do wszystkich powyżej poszło. Nie wiem czy dostaliście bo w sumie ilość zaproszeń, które mi pozostały się nie zmniejszyła :|

Do mnie doszlo wielkie dzieki ;)

Co to właściwie jest ten google+ ?

@broda

W skrócie Fejsbuk made by Google ;)

Ehh to jednak nic dla mnie :P

Dlaczego w tym Google+ jest taki prestiż? Wszyscy zachowują się tak jakby to była CBT jakiejś super gry która jeszcze nie wyszła i nie mam pojęcia dlaczego Google robi z tego takie halo że zamiast wejść na tą stronę i założyć konto to coś wymyśla

Jeśli można to chciałbym zobaczyć co to jest.

curenor@gmail.com ;)

wow. ale ludzie to stado baranow ktore mozna prowadzać za sznurek. i co wam to da?? nowi znajomi ktorych nie ma na fejsbooku?? fotka, facebook, nk, sympatia, grono, badoo, sfatka. gdzie macie jeszcze konta??

sory mnie nie jara kolejna baza danych dla CIA:D

wow. ale ludzie to stado baranow ktore mozna prowadzać za sznurek. i co wam to da?? nowi znajomi ktorych nie ma na fejsbooku?? fotka, facebook, nk, sympatia, grono, badoo, sfatka. gdzie macie jeszcze konta??sory mnie nie jara kolejna baza danych dla CIA:D

W sumie to cie popieram ale nie wydaje mi się żeby im chodziło o nową stronę CIA. Ci którza tak strasznie chcą się dostać to osoby które nie wiem z jakich powodów chcą wejść na stronę google+ która jest tak jakby w fazie cbt?Raczej nie chodzi im o to żeby zdobyć nowych znajomych a oto żeby wejść na tą stronę.