Zarabiaj - Gra ekologiczna

Witam wszystkich tutaj zebranych mam wam do przedstawienia grę w której możemy zarabiać prawdziwe pieniądze bez wkładu pieniężnego. Gra jest ekonomiczna czyli inwestujemy w akcje , budujemy firmy itd. Na początku może nie będziemy zarabiać na tej grze kokosów , ale ponoć wciągu miesiąca na początku można wyciągnąć około 70 zł nie wiem ile w tym prawdy ale można zobaczyć ile ludzie wypłacają kasy więc strona jest na pewno wypłacalna. Dodatkowo w grze możemy walczyć i każde państwo posiada własny rząd ( bez tuska :D). Nie będę się już więcej rozpisał dam wam mojego reflinka i czysty link ale z reflinka są mniejsze podatki :). Zapraszam!

http://marketglory.c...ster/Przemek681

http://marketglory.com/register/

A i żeby zarobić trochę grosza należy walczyć na arenie i pracować w miejscach pracy chyba sobie poradzicie dalej :P.

Każdemu refowi powiem jak zarobić znacznie więcej niż normalnie :>

Przepraszam co ma ekologia do inwestowania w akcje :P?

Chyba ekonomiczna XD?

Taa ekologia prad nie jest ekologiczny i to jest cos jak erepublika i te inne stronki ?

Przepraszam co ma ekologia do inwestowania w akcje ?Chyba ekonomiczna XD?

Racja XD zamyśliłem się pisząc to. Bardziej bym podpiął to pod Anno w przeglądarce tyle że w tym możesz zarabiać prawdziwą kasę tylko musisz poczekać i kupować firmy itd. :D już mam prawie 1 zł + farme krów.

w erepublice tez. walki masz, prace firmy do kupienia kiedys w anno ciskalem jeszcze gdy byla po eng. Powiedz mi tylko czy to da sie ogarnac fajnie ?

w erepublice tez. walki masz, prace firmy do kupienia kiedys w anno ciskalem jeszcze gdy byla po eng. Powiedz mi tylko czy to da sie ogarnac fajnie ?

Tak jak ja ogarniam w 1 dzień to wy na pewno też dacie :) tylko trzeba ogarnąć do czego służą zakładki ,służę pomocą na pw. jak coś.

Tak jak ja ogarniam w 1 dzień to wy na pewno też dacie tylko trzeba ogarnąć do czego służą zakładki ,służę pomocą na pw. jak coś.

Masz juz 1 refa jak mi sie spodoba to bede grac :)

Masz juz 1 refa jak mi sie spodoba to bede grac

Wielkie dzięki :)

Jak już co wypłacisz daj znać ...

bo takich stron są tysiące...

I zazwyczaj harujesz przez 3 miesiące żeby zdobyć 70 pln ;)

A ja chce pograc dla zabawy nie dla kasy dla kasy ja mam cos innego :)

Edit Oplaca sie zakladac mi firme np krowy bo za free sa?

A ja chce pograc dla zabawy nie dla kasy dla kasy ja mam cos innego Edit Oplaca sie zakladac mi firme np krowy bo za free sa?

Na początku nie zabardzo jak sie nie ubierało kasy z walk i pracy myślę tak że po 3 dniu już można zakładać bo ma się kasę żeby zatrudnić człeka.

A ja chce pograc dla zabawy nie dla kasy dla kasy ja mam cos innego

Większa zabawa jest w trakcie zbierania grzybów.

Kicha jest bo nie moge atakowac zadnego slabszego odemnie znaczy nie ma slabszego odemnie

Edit pierwsze dni tylko pracuje tak ?

Kicha jest bo nie moge atakowac zadnego slabszego odemnie znaczy nie ma slabszego odemnieEdit pierwsze dni tylko pracuje tak ?

pracować możesz raz na tydzień a atakować najlepiej trenera rumuna w zakładce refelars fight czy coś takeigo :>

bump

Witam wszystkich tutaj zebranych mam wam do przedstawienia grę w której możemy zarabiać prawdziwe pieniądze bez wkładu pieniężnego. Gra jest ekonomiczna czyli inwestujemy w akcje , budujemy firmy itd. Na początku może nie będziemy zarabiać na tej grze kokosów , ale ponoć wciągu miesiąca na początku można wyciągnąć około 70 zł nie wiem ile w tym prawdy ale można zobaczyć ile ludzie wypłacają kasy więc strona jest na pewno wypłacalna. Dodatkowo w grze możemy walczyć i każde państwo posiada własny rząd ( bez tuska :D). Nie będę się już więcej rozpisał dam wam mojego reflinka i czysty link ale z reflinka są mniejsze podatki :). Zapraszam!

http://marketglory.c...ster/Przemek681

http://marketglory.com/register/

A i żeby zarobić trochę grosza należy walczyć na arenie i pracować w miejscach pracy chyba sobie poradzicie dalej :P.

Każdemu refowi powiem jak zarobić znacznie więcej niż normalnie :>