Zarabiaj na skróconych linkach!

Siema, co byś cie powiedzieli na założenie grupy na facebook'u na której będziemy wklejać linki skrócone przez strone shorte.st na której można zarobić?
Za jedno wejście przez waszego linka dostajecie 0,00183 $. Jeśli wejdzie wam w tego linka 1000 osób już macie 1,83$.
Można wypłacić minimalnie 5$ na paypala lub payonera. Z tego co wiem nie można tutaj wstawiać refów więc nie wstawiam.

Głupie, i tak dużo na tym nie zarobisz.Jeśli 1000 kliknięć to 1,83 to Ty nie zarobisz nawet 10$ w rok ;-;.Ludzie na to nie pójdą.

Wczoraj to włączyłem i już mam 30 centów za 180 osób.
Taka grupa na fejsie szybko by się rozrastała

https://www.facebook.com/pages/Zarabiaj-na-linkach-Shortest/860807937281971?skip_nax_wizard=true&ref_type=logout_gear
Jeśli byłby ktoś zainteresowany

warn_ico.png
Warn za double post. - Might

Stary, ja wczoraj byłem w pracy przez 8 h i zarobiłem 80zł. Przez całe lata byś nie zarobił tej sumy...

Jak na kierowce tira to mało zarabiasz :P

Oczywiście, baqss preferuje wykonywać robotę z sygnatury KierowcyTira. Na pewno wyciąga więcej niż 80zł/dzień.

Co do tematu, szybciej zarobisz, jak się gdzieś załapiesz na czarno (nawet do koszenia trawników). Tobie nie opłaci się zarabiać na linkach (rodziny nie wykarmisz), bo więcej zarobi osoba, która jest jakby o "stopień" wyżej od ciebie. System działania linków jest chyba wszystkim znany więc nie muszę tłumaczyć.

baqss, sory za obrazę, ale offtopujesz.

Placa tylko za 1 wejsce z ip czy mozna raz na dzien tluc ?

Można 4 razy z jednego ip

O.o wy tak na serio? ;-d

Przyszedł koleś z 0 postami i założył temat o zarabianiu w internecie.

Później dołączył się FreeGamez, który jest pewnie multi acc.

Nie zapaliła wam się jakaś czerwona lampka?

Siema, co byś cie powiedzieli na założenie grupy na facebook'u na której będziemy wklejać linki skrócone przez strone shorte.st na której można zarobić?
Za jedno wejście przez waszego linka dostajecie 0,00183 $. Jeśli wejdzie wam w tego linka 1000 osób już macie 1,83$.
Można wypłacić minimalnie 5$ na paypala lub payonera. Z tego co wiem nie można tutaj wstawiać refów więc nie wstawiam.