Zarabiaj na wejściu w link - łatwy zarobek

Moneystrategy.info

1. Jak zarabiamy?

To proste, zarabiamy pieniądze poprzez dostarczenie użytkowników do serwisu. Każdy użytkownik, który wejdzie w nasz link zarabia dla nas pieniądze za odwiedziny. Linki możemy umieszczać niemalże wszędzie (Fora, blogi, yt, facebook, twitter etc.) jednak należy pamiętać, by promować nasz link odpowiednio tak jak piszą, przykład po angielsku:

I make money here - http://learnmoneystr...com/Wanderlejek I suggest it also to you, it is not difficult and is quite profitable

Co po polsku może wyglądać tak:

Zarabiam pieniądze tutaj - http://learnmoneystr...com/Wanderlejek - Polecam to także Tobie, nie jest to trudne, a naprawdę się opłaca

(Kliknij w link, zobaczysz jak to wygląda, nic nie tracisz)

Krótko mówiąc, nie można reklamować naszego linku jako np. zdjęcia hot 18, tylko wprost trzeba powiedzieć, że chodzi o zarabianie hajsu.

Nie zaliczy nam wejśc z GG, Skype itd. wejścia muszą pochodzić z jakiejś witryny internetowej (podałem przykłady na górze). Są one później weryfikowane.

2. Ile możemy zarobić?

Zarabiamy 0.07$ (20 groszy+) za każde wejście z polskiego IP. Dodatkowo, jeśli nasz link odwiedzi ponad 100 osób jednego dnia, pieniądze są naliczane podwójnie. Nie jest to ciężko osiągnąć

(Strona jest słabo przetłumaczona na polski)

3. Wypłaty

Wypłaty są na Paypal, minimum do wypłaty to 10$ (Na start dostajesz 5$, by szybciej dobić do pierwszej wypłaty)

Oto dowód, nie mój, niedługo wrzucę własny.

Jak ktoś jeszcze ma wątpliwości co do wypłacalności serwisu, wystarczy poszperać trochę w necie, dowodów znajdziemy multum.

4. Poleceni

Aby zacząć w serwisie zarabiać pieniądze należy zarejestrować się w ich programie partnerskim. Strona jest nawet po polsku, ale słabo przetłumaczona i wiele rzeczy trzeba się domyślać. Za referali dostajemy 10% ich zarobku, więc warto wciągać w to innych.

Ref: http://www.mspartner...ref/Wanderlejek (Zachęcam do rejestracji z mojego referala, wy nic nie tracicie, a refom chętnie udzielę pomocy, podpowiem gdzie promować link itd)

Czysta stronka: www.mspartners.co/

Przy rejestracji po polsku, w okienku "parol" należy wpisać hasło XD

Powodzenia we wzbogacaniu się.

Mi to śmierdzi jak wszystko, ale spróbować warto

Ja raczej bezpiecznie poczekam , aż dostaniesz pierwszą wpłatę , tak dla pewności że jest sens się za to brać więc jeśli możesz napisz potem czy wszystko jest ok :)

Na bank coś w stylu 20dollars2surf, ludzie "nazbierali" kasy i firma krzak zniknęła.

Jak ktoś trochu bardziej ogarniał temat, to wiedział, że 20dollars2surf już od dłuższego czasu było SCAM'em. 20dollars jednak dalej ma się świetnie, bo jest to jeden z najlepszych serwisów do reklamowania się :3

Moneystrategy wypłaca już od kilku lat, są miesiące w których użytkownicy narzekają na większą ilość odrzuconych wejść (rozpatrzonych negatywnie, czyli np. gdy promujesz link jako zdjęcia hot 18 czy cuś) ale to rzadkość + mój mentor (koleś który mnie w to wprowadził) ma już od pół roku 100% zaliczeń. Sam wiem o tej stronce z forum o "sposobach na zarabianie przez internet" i ma ona wielu zadowolonych użytkowników - domyślam się jednak, że ciężko mi tak uwierzyć na słowo, więc postaram się jak najszybciej nazbierać do wypłaty, by wam to udowodnić "

Zrobiłem konto i przez faceeboka mój kolega wszedł w mojego linka i nic. Tak więc to pewnie kolejne wielkie za przeproszeniem gówno.

Wysłałeś mu link na chacie, nie..?

Ja już mam 2 wejścia ^^

Jeżeli na chacie , to nie będzie się to w ogóle liczyło ponieważ nie mają jak tego sprawdzić !

może macie racje, cóż mój błąd. A działa to jak wejdzie ktoś z linku podanego na jakiejś grze przeglądarkowej lub forum tej gry?

Na forum oczywiście działa, w samej grze raczej nie.

A jak to działa jeśli chodzi o kilkukrotne wchodzenie z jednego ip ? co ile się zalicza?

A mozna gdzies tu zareklamowac swoj link? :D

Też o tym myślałem xd , a i jak by co ja odwiedziłem wasze sygnaturki ^^ wy tez możecie xD

jesteście świadom że to jest reflink i za to są nagradzane bany?

Ale mozna miec ref w sygnaturce czy tez nie?

Nie polecam robić "łańcuszków" bo się mogą do tego przyczepić.

O co chodzi z tymi banerkami bo nie ogarniam?

Jak masz sowja strone internetowa to po prostu kopiujesz link jakiegos banerku i wastawiasz na swoja strone i jak ludzie to klikna to dziala tak samo jak ten link

Jak chcę napisać mój link na Facebooku to jakis błąd mi wyskakuje :(