Zarabiaj w wolnym czasie ! WHAFF na Androida!

Siemanko wszystkim ! :)

Znalazłem ostatnio bardzo fajną aplikację na telefon pozwalającą dorabiać sobie w wolnej chwili dzięki testowaniu innych apek. Aplikacja nazywa się WHAFF, możemy ją pobrać z Google Play więc wszystko jest całkowicie legalne i bez żadnych ściem. Ja w ciągu jakichś 30min zarobiłem $1,84. Na dole posta dodam screena z telefonu.

Pewnie powiecie, jasne to ściema, komu dali by tyle i w takim czasie kasę. Otóż Whaff działa w systemie reflinków, co oznacza, że gdy chcemy pobrać jakąś aplikację do testowania Whaff przenosi nas przez szereg reflinków (z reguły 5-6 do 10, ale spokojnie nie trzeba nic klikać, proces trwa średnio do 5 sekund) dzięki czemu aplikacja zarabia na nas jakieś 3-4 razy tyle co my na niej. Dobra przechodzimy do meritum :)

Czego nam potrzeba ?

-Trochę chęci

-Telefonu z Androidem 2.2+

-Konto na Facebooku (spokojnie apka nie udostępnia żadnych pierdół w Waszym imieniu na Waszych wallach)

-PayPal (Nie musi być nawet zweryfikowany)

Co teraz ?

-Wchodzimy w Market.

-Ściągamy wyżej wymienioną aplikację (Whaff)

Po ściągnięciu i zalogowaniu się przez Facebook'a (jak już mówiłem apka nie udostępnia nic w Waszym imieniu) będziecie musieli wpisać kod z czyjegoś ref'a (Polecam kod ode mnie za powiadomienie Was o tym, nic nie stracicie, a i mnie trochę wspomożecie :D :DG52165) i dostaniecie za zalogowanie się przez fejsa$0,20 i z wpisanego kodu $0,30, więc już macie $0.50 na dzień dobry ^^

Jak już wyżej napisałem, można też zapraszać osoby, za co dostaje się $0,30 dla zapraszającego i dla zaproszonego

Po uzbieraniu kwoty 10$ możecie wypłacić to na platformy takie jak:

-ITunes

-Google(US)

-Playstation

-LoL

-STEAM

-Blizzard

-PayPal

-I wiele, wiele innych.... :)

@EDIT#1

Tylko broń boże (ja się jeszcze z tym nie spotkałem) nie podawajcie nr'ów swoich kart kredytowych itp. : )

PS. Jeżeli ktoś się przekonał i skorzystał też z mojego ref'a za co byłbym niezmiernie wdzięczny, to niech się nie krępuje i pisze mi w wiadomości prywatnej swojego ref'a a umieszczę go tutaj w temacie i wyróżnię :)

Tutaj zamieszczam screena w załączniku dla niedowiarków :), a gdy tylko już coś wypłacę, wrzucę screena na dowód, że aplikacja jest wypłacalna ^^

Screenshot_2016-03-02-14-24-20.png

Tutaj będą pojawiały się na bieżąco reflinki/kody innych użytkowników:

- Mój Kod : DG52165

Ogólnie nie interesuje mnie ten sposób zarabiania jako zawodowego testera (bo oferowane stawki to rozbój w biały dzień :) ), ale z ciekawości wybadałem temat i użytkownicy reddita wyraźnie wskazują apkę jako wypłacalną i podają kilka porad https://www.reddit.com/r/beermoney/comments/3jsfcn/for_those_who_are_worried_about_whaff_rewards/

Miłej zabawy i tylko nie podawajcie nigdzie numerów kart ani nic w tych apkach nie kupujcie ;)

dobra sugestia, dopiszę to do tematu ;)

Wiesz może jak jest z ofertami dużo ich?

Ofert masz średnio z 10 na dzień + 4-5 specjalnych dzięki którym zarabiasz codziennie, ale moim zdaniem najszybciej można zarobić zapraszając ludzi poprzez reflinki, chcesz to mogę Twój dopisać do tematu.

Btw. można też ściągnąć proxy na telefon, żeby oferty resetowały się od razu, ale to się mija z celem bo lecą bany za to. Sytuacja uzbierałeś sobie 9$ już masz tylko 1$ do wypłaty i nagle ban za proxy :P

Kod wysle gdy pobiore(aktualnie rozwalony tel :/) i dzieki za odpowiedz :)

Testowane aplikacje trzeba pobierać?

w teorii, w praktyce pobieramy aplikacje które już weszły do Google Play

Pytam bo ostatnio nawet w radiu ostrzegali żeby uważać co pobieramy na tel...

Pytam bo ostatnio nawet w radiu ostrzegali żeby uważać co pobieramy na tel...

Wiesz, zawsze można się zaopatrzyć wcześniej w jakiegoś antywirusa na telefon jak się czegoś obawiasz. Ja myślę, że skoro wpuścili jakąś aplikację na GooglePlay to przed tym ktoś musiał ją dokładnie przestudiować w poszukiwaniu właśnie wirusów jak mówisz, albo innych kantów :D

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-masz-smartfona-z-androidem-dzialanie-tego-wirusa-moze-cie-sl,nId,2153218#pst105824217 To miałem na myśli.

ja używam apke drugi dzień i jak na razie nic, stan konta nienaruszony :P

Siemanko wszystkim ! :)

Znalazłem ostatnio bardzo fajną aplikację na telefon pozwalającą dorabiać sobie w wolnej chwili dzięki testowaniu innych apek. Aplikacja nazywa się WHAFF, możemy ją pobrać z Google Play więc wszystko jest całkowicie legalne i bez żadnych ściem. Ja w ciągu jakichś 30min zarobiłem $1,84. Na dole posta dodam screena z telefonu.

Pewnie powiecie, jasne to ściema, komu dali by tyle i w takim czasie kasę. Otóż Whaff działa w systemie reflinków, co oznacza, że gdy chcemy pobrać jakąś aplikację do testowania Whaff przenosi nas przez szereg reflinków (z reguły 5-6 do 10, ale spokojnie nie trzeba nic klikać, proces trwa średnio do 5 sekund) dzięki czemu aplikacja zarabia na nas jakieś 3-4 razy tyle co my na niej. Dobra przechodzimy do meritum :)

Czego nam potrzeba ?

-Trochę chęci

-Telefonu z Androidem 2.2+

-Konto na Facebooku (spokojnie apka nie udostępnia żadnych pierdół w Waszym imieniu na Waszych wallach)

-PayPal (Nie musi być nawet zweryfikowany)

Co teraz ?

-Wchodzimy w Market.

-Ściągamy wyżej wymienioną aplikację (Whaff)

Po ściągnięciu i zalogowaniu się przez Facebook'a (jak już mówiłem apka nie udostępnia nic w Waszym imieniu) będziecie musieli wpisać kod z czyjegoś ref'a (Polecam kod ode mnie za powiadomienie Was o tym, nic nie stracicie, a i mnie trochę wspomożecie :D :DG52165) i dostaniecie za zalogowanie się przez fejsa$0,20 i z wpisanego kodu $0,30, więc już macie $0.50 na dzień dobry ^^

Jak już wyżej napisałem, można też zapraszać osoby, za co dostaje się $0,30 dla zapraszającego i dla zaproszonego

Po uzbieraniu kwoty 10$ możecie wypłacić to na platformy takie jak:

-ITunes

-Google(US)

-Playstation

-LoL

-STEAM

-Blizzard

-PayPal

-I wiele, wiele innych.... :)

@EDIT#1

Tylko broń boże (ja się jeszcze z tym nie spotkałem) nie podawajcie nr'ów swoich kart kredytowych itp. : )

PS. Jeżeli ktoś się przekonał i skorzystał też z mojego ref'a za co byłbym niezmiernie wdzięczny, to niech się nie krępuje i pisze mi w wiadomości prywatnej swojego ref'a a umieszczę go tutaj w temacie i wyróżnię :)

Tutaj zamieszczam screena w załączniku dla niedowiarków :), a gdy tylko już coś wypłacę, wrzucę screena na dowód, że aplikacja jest wypłacalna ^^

Screenshot_2016-03-02-14-24-20.png

Tutaj będą pojawiały się na bieżąco reflinki/kody innych użytkowników:

- Mój Kod : DG52165