Siemanko wszystkim !
Znalazłem ostatnio bardzo fajną aplikację na telefon pozwalającą dorabiać sobie w wolnej chwili dzięki testowaniu innych apek. Aplikacja nazywa się WHAFF, możemy ją pobrać z Google Play więc wszystko jest całkowicie legalne i bez żadnych ściem. Ja w ciągu jakichś 30min zarobiłem $1,84. Na dole posta dodam screena z telefonu.
Pewnie powiecie, jasne to ściema, komu dali by tyle i w takim czasie kasę. Otóż Whaff działa w systemie reflinków, co oznacza, że gdy chcemy pobrać jakąś aplikację do testowania Whaff przenosi nas przez szereg reflinków (z reguły 5-6 do 10, ale spokojnie nie trzeba nic klikać, proces trwa średnio do 5 sekund) dzięki czemu aplikacja zarabia na nas jakieś 3-4 razy tyle co my na niej. Dobra przechodzimy do meritum
Czego nam potrzeba ?
-Trochę chęci
-Telefonu z Androidem 2.2+
-Konto na Facebooku (spokojnie apka nie udostępnia żadnych pierdół w Waszym imieniu na Waszych wallach)
-PayPal (Nie musi być nawet zweryfikowany)
Co teraz ?
-Wchodzimy w Market.
-Ściągamy wyżej wymienioną aplikację (Whaff)
Po ściągnięciu i zalogowaniu się przez Facebook'a (jak już mówiłem apka nie udostępnia nic w Waszym imieniu) będziecie musieli wpisać kod z czyjegoś ref'a (Polecam kod ode mnie za powiadomienie Was o tym, nic nie stracicie, a i mnie trochę wspomożecie :DG52165) i dostaniecie za zalogowanie się przez fejsa$0,20 i z wpisanego kodu $0,30, więc już macie $0.50 na dzień dobry ^^
Jak już wyżej napisałem, można też zapraszać osoby, za co dostaje się $0,30 dla zapraszającego i dla zaproszonego
Po uzbieraniu kwoty 10$ możecie wypłacić to na platformy takie jak:
-ITunes
-Google(US)
-Playstation
-LoL
-STEAM
-Blizzard
-PayPal
-I wiele, wiele innych....
@EDIT#1
Tylko broń boże (ja się jeszcze z tym nie spotkałem) nie podawajcie nr'ów swoich kart kredytowych itp. : )
PS. Jeżeli ktoś się przekonał i skorzystał też z mojego ref'a za co byłbym niezmiernie wdzięczny, to niech się nie krępuje i pisze mi w wiadomości prywatnej swojego ref'a a umieszczę go tutaj w temacie i wyróżnię
Tutaj zamieszczam screena w załączniku dla niedowiarków , a gdy tylko już coś wypłacę, wrzucę screena na dowód, że aplikacja jest wypłacalna ^^
Tutaj będą pojawiały się na bieżąco reflinki/kody innych użytkowników:
- Mój Kod : DG52165