Witam serdecznie. Jestem nowy w Wowie, i tak się zastanawiam czy istnieje jakas opcja zeby zarobic cos wiecej golda? Chce kupic prepaida za kasę w grze.
Zarabianie golda
Są 3 opcje.
AH -> sprzedawanie materiałów do craftu / Kupowanie taniej sprzedawanie drożej
Farma spotów -> sprzedawanie materiałów do craftu
Crafting -> robienie jakiś przedmiotów/gemów/potionów/jedzenia/disenchant/enchant -> sprzedaż na AH
To Craft jeszcze się opłaca na wodzie? Co teraz jest na topie? Ench? JC?
Opłaca się ^^.
W wodzie najlepszym sposobem na zarobek są garizony. Dobrze by było mieć kilka postaci na 100 lvl z różnymi profesjami oraz budynkami pod nie + dodatkowo zawsze buduj enchatera - dlaczego? Dlatego, że za 1 kryształ na moim serwerze płacą 400g/500g. Przypuśćmy, że 1 postać otrzymuje dziennie po 1 krysztale. Mając np. 6 postaci robimy 2.5k/3k. Do tego mając ogród i kopalnie na 3 poziomie mamy dodatkowy zysk.
Na jakich wy serverach gracie że takie ceny są. Na defiasie te kryształki po 100-120 golda. Farmienie starych raidów/jakieś jeszcze dod. sposoby z garrisonu?
Podpiąłbym się tutaj, by nie robić spamu. Też interesuje mnie jak szybko zarobić (albo w ogóle zarobić ).
Wytłumaczy ktoś, co i jak teraz z craftem? Zacząłem grać na globie niedawno - interesują mnie garnizony. Jak bardzo zniszczyły one Craft?
Na pandarii JC mogłem zarabiać mnóstwo kasy w zależności od szczęścia. Teraz nie ogarniam profek i nie wiem jaka meta.
Polecam obejrzeć:
Witam serdecznie. Jestem nowy w Wowie, i tak się zastanawiam czy istnieje jakas opcja zeby zarobic cos wiecej golda? Chce kupic prepaida za kasę w grze.