Zarabianie + hero point

Witam

jak grałem jakieś 6-7 miesięcy temu to nawet fajny zarobek był w silverwest czy jakoś tak ( bieganie po mapce i zbieranie dropu z skrzynek )

Chciałbym zapytać na czym obecnie opłaca się zarabiać ?

Mam też pytanie o Hero point bo już nie za dobrze pamiętam. Można je zdobywać robiac mapki ( np 7/6 na mapke ). Jest moze jakiś inny sposób na ich zdobywanie ? bo żeby zrobić specializacje całą to ostatni elitarny skill kosztuje 240 hero point

silverwastes to dalej ok zarobek jak otwierasz bagi na postaci z odpowiednim lvlem. najlepszym zarobkiem poki co to robienie 2giej mapki z dodatku z multilootem (sklad a w nim kilka party na odzielnych mapach, po zrobieniu meta eventu zbierasz zawartosc chestow z kazdej z tych map). dobry zarobek masz tez na farmieniu 40 fractala

hero pointy zdobywasz albo poprzez robienie ich na mapie lub poprzez kupowanie ich za proof of heroics ktore mozesz zdobyc jedynie grajac wvw

co do Hero Point

da radę zrobić wszystkie skille,specializacje i elitarną specializację za samo robienie mapek ?

na WvW za co dostaje się te proof of heroics ? bo jeszcze wvw nie grałem

25 hero pointów to 2 mapy i kawałek jeszcze jednej. Wszystkich nie zrobisz, bo do niektórych potrzeba odpowiednich masterek (chyba, że je masz, to zdobycie ich stoi dla ciebie otworem)

Proof of heroics zdobywasz za zdobywanie kolejnych poziomów na WvW

ok thx

to będzie co zbierać

Jak liczyłem to u revenant'a aby odblokować wszystko w elite specialization potrzeba mi 2500 HP

Potrzebujesz 25 hero pointow z nowych map, jeden z nowych map daje 10 punktow do rozdania

pewnie głupie pytanie jednak na nowych mapach jeszcze nie byłem więc chciałbym się zapytać. Jak się na nie dostać ?

Proof of heroics na WvW za kolejne poziomy dostaje się losowo ? wbiłem 10 poziom na WvW i ani jednego Proof of heroics

Witam

jak grałem jakieś 6-7 miesięcy temu to nawet fajny zarobek był w silverwest czy jakoś tak ( bieganie po mapce i zbieranie dropu z skrzynek )

Chciałbym zapytać na czym obecnie opłaca się zarabiać ?

Mam też pytanie o Hero point bo już nie za dobrze pamiętam. Można je zdobywać robiac mapki ( np 7/6 na mapke ). Jest moze jakiś inny sposób na ich zdobywanie ? bo żeby zrobić specializacje całą to ostatni elitarny skill kosztuje 240 hero point