Zarabianie na AH!

Witam,

Czy moglibyscie napisac co najlepiej zbierac i sprzedawac w AH, zeby wyciagnac z tego mozliwie najwiecej kinahow? Aktualnie farmilem Aethery, P.Aethery i Graty i wystawilem je po najnizszej cenie w AH. Znajomy doradzil, zeby to zbierac i sprzedawac. Tylko teraz pytanie czy jest to, aby na pewno najoplacalniejsze?

Chcialbym dodac, ze Aethertapping mam na 499, Esssencetapping rowniez na 499, Expect Alchemy na 444 i Master handicrafting na 500.

Z gory dziekuje za pomoc i odpowiedzi ogarnietych w tym temacie ludzi.

PS. Gram na Barusie w Elyos.

Pozdrawiam.

Jedzenie na crita/mb to na 50 lvl / scrole na cast atak speed i speed no i oczywiscie Potki najlepiej recovery serum :)

Jakis czas temu byl event gdzie mozna bylo zarobic i to masakrycznie.

Wypadl mi Kamien many: Zwiekszenie mocy magicznej +27 (60lvl) x100, ktore bardzo drogo chodzi. Bardzo duze szczescie bo moge zarobic ponad 100kk

Rozwijaj profesje glownie cooking i alchemie, ponoc sie oplaca, bo sa z tego potki boosty.

No dobra, a co z surowcow? Powiedzmy, ze jestem jedna z tych osob, ktore moga dziennie monotonnie klikac i zbierac przez 3,4 czy 5h,

Surowcow? Sam nie wiem, one sa tylko po to by korzystac z nich przy Craftingu i przy questach, inaczej sa po prostu nie potrzebne.

to ktos wie i podzieli sie tym :)?

Witam,

Czy moglibyscie napisac co najlepiej zbierac i sprzedawac w AH, zeby wyciagnac z tego mozliwie najwiecej kinahow? Aktualnie farmilem Aethery, P.Aethery i Graty i wystawilem je po najnizszej cenie w AH. Znajomy doradzil, zeby to zbierac i sprzedawac. Tylko teraz pytanie czy jest to, aby na pewno najoplacalniejsze?

Chcialbym dodac, ze Aethertapping mam na 499, Esssencetapping rowniez na 499, Expect Alchemy na 444 i Master handicrafting na 500.

Z gory dziekuje za pomoc i odpowiedzi ogarnietych w tym temacie ludzi.

PS. Gram na Barusie w Elyos.

Pozdrawiam.