Zarabianie na grach

Witam. Dlaczego by przyjemnego nie łączyć z pożytecznym ? Dlaczego grając w nasze kochane MMO nie zarabiać na tym ?

Na jakiej grze wy zarobiliście najwięcej ? Ze sprzedaży itemków, kont.

Więc zacznę ja. Najwięcej zarobiłem do tej pory na wowie, sprzedając konto na prywatnym serwie za 50zł.

Kiedyś sprzedałem postać do Turf Battles za 180 zł. Skrzydła (nie pamiętam jakie) do Mu Online za około 35 zł. Co do moich zakupów to kiedyś kupiłem 10 mln zen do MuOnline ,ale nie pamiętam ceny :)

Również można pisać o swoich zakupach (nie ma co się wstydzić). kamul ciekawy pomysł na temat, jeżeli się rozwinie to podepnę ten temat.

Ja Osobiscie zarobilem 200 PLN w grze Talisman Online,amianowicie sprzedalem moje 1 konto za 100 PLN max lvl i Pr0 EQ,puzniej sprzedalem 2 postacie 1 za 50 PLN,2 za ok 1000 TPoints [Pointsy ktore ladujemy realna kasa],ktore sprzedalem za 50 PLN ;PP

Gdy uznałem, że Archlord zbliża się do upadku sprzedałem wszystkie itemy i konto za kwotę ok. 1200 zł. Podobna sytuacja z RoM, zarobek 250 zł.

Jeśli chodzi o wydatki to kupno kilku ładnych tysięcy cc, a później wc w Archlordzie oraz diamenty w RoM. Możemy dodać do tego abonament jak i pudełko z grą Rift. Myślę, że suma tego wszystkiego to 700zł - 1000 zł, ciężko mi to teraz stwierdzić.

Osobiście nigdy bym nie sprzedał konta,do jakiejkolwiek gry nie chciałbym bym żeby jakiś ''neo'' grał na mojej postaci;).

Jedyne na czym zarabiam,to sprzedaż golda[głownie wow]chociaż zawsze mnie ciekawiło czy ludziom nie ma szkoda kasy na ''wirtualne pieniądze''.

Ja zarobiłem na 4story ok 200zł i to za sam gold a i tak szybko straciłem na Runes of Magic ;)

Ja zarabiałem i zarabiam na Cabalu. Gra jest śmiesznie prosta, a za kilka kont wziąłem w granicach 100 zł. Dla mnie to żałosne wydać tyle kasy na taką grę, ale to szczegół. Liczy się, że kupiłem za to mojego Dartmoora i jest na czym poskakać ;).Zarobiłem też dużo na Knight online. Za same itemki ponad 300 zł mi wyszło.

Ja sprzedałem postać w Saperze. Miała ona itemki : wykrywacz bomb + 4 i inne legendarne ajtemy - Cool story, bro.

A tak na serio to kamasy z Dofusa na allegro( coś koło 200zł zarobiłem)

Ja zarobiłem sprzedając postać w Dragonice 50zł, potem sprzedając postać w 4Story 200zł i na końcu konto w metin2 za 250zł.

Mój brat sprzedał 2 konta l2 na privie z itemami za jakieś 500zł

na metku około 500 zł zarobiłem, możecie wierzyć bądź nie nie wydając grosza

u mnie w szkole była na niego "moda" a ja to wykorzystałem

a kasy wydałem wspólnie z kumplem na membersa w Runescape(bardzo dobrze wydana kasa:))

Mnóstwo profitu na Rohan online....ahhh rpsy szły jak po***ane

Ja sprzedalem konto na tibii za ponad 100zl, ale to bylo dawno. Idzie nawet sie dorobic na MMO ale trzeba wyczuc rynek.

Zliczywszy wszystkie sprzedane itemy w CO - 1000zł +

Ja za głupią grę shakes and fidget miałem level chyba 107 zarobiłem 50zł wydałem 0 ;]

Pierwsze zarobione banknoty ... znienawidzona/y Tibia ... (sprzedane konto jakieś 50zł - rok 2000)Z zapoznanymi ludzmi z różnych for, wspólnych gier, wpadliśmy na "świeżego" WoW'a ... tam zarobiłem najwięcej.

Najwięcej ale to tylko moje zdanie,można zarobić na rozbudowanej postaci w wowie...

Można w wowie zarobić duże pieniądze, ale na globalu.

Dzisiaj kolejny zarobek, 35zł za konto na prywatnym serwie wowa.

Na grach ze 200 zl

ale ja nie o tym :P

Do konca zycia nie zapomnie aukcji na allegro gdzie gosciu wylicytowal bron na prywatnym serwie L2 ( dragon network x15 ) za ~3800 zl , mowa tu o somie + 15 albo + 16 nie pamietam dokladnie + acumen .

Wzial kredyt zeby kupic mieczyk ? watpie :P

Ja parę złoty na metinie - w sumie zwróciło mi się z nadwyżką to co wydałem na is...