Zarabianie Online :)

Autor tematu zwyczajnie chce na nas zarobic, to jest wiadomoe i oczywiste. Zawsze takie topici wywalam, bo uwierzcie lub nie, ale pojawiaja sie takie tutaj czesto, aczkolwiek bardzo szybko sa kasowane. Gdybysmy tego nie robili, to spora czesc nowy tematow dotyczylaby rekrutacji nowych frajerow do swojej siatki.

A ja nie rozumiem osób, które każdą krytykę nazywają hejtem. Właściwie DZZ napisał to co wcześniej ja, to wszystko polega na zapraszaniu innych ludzi, i wydaje mi się, że autor tematu też się tego domyślił.

Tak niestety jest, ludzie zawsze popadają w skrajnosci(oczywiscie mowie o idiotach którzy stanowią bardzo dużo procent naszego gatunku). bardzo lubisz-fanboy, nie lubisz- hejter, grasz na kompie - no life etc.

żałosne

Żeby wypłacić pieniądze na tej stronie należy najpierw zarobić 5$ następnie można wypłacić 10$ a każda następna wypłata dopiero przy 15$. Żeby wypłacić nie ma żadnej reguły że trzeba zapraszać znajomych. Polecanie jest po to aby szybciej zarabiać.

Po zalogowaniu i obejżeniu reklamy przez 30 sec wyskakuje napis Done a obok po prawej stronie kod który mamy potwierdzić

Najlepsze kiedyś było chyba Lockerz.com pamiętam że nawet koszulka ze stanów mi doszła, i to na tyle co dostałem w internecie za darmo.

jak dla mnie lepiej zrobić konto w jakiejś grze i później sprzedać za real kase. Szybsza kasa

co 1 ma do 2?nawet na tym konta nie mam, wlasnie dlatego ze jest to nie warte czasu, przynajmniej mojego

Nie miałeś więc skąd czerpiesz wiedze? Z niepowodzeń 11 latków ?

To chyba oczywiste że w takim razie z opinii innych ludzi.

No cóż, zeby nie domyslic sie tak prostej rzeczy to trzeba mieć "dysdałna".

To chyba oczywiste że w takim razie z opinii innych ludzi.No cóż, zeby nie domyslic sie tak prostej rzeczy to trzeba mieć "dysdałna".

No to prosze żyj dalej w swoim dziwnym świecie, gdzie w TVNie rządzi masoneria żydowska, a ja i tak wiem że same przelewy PP z lockerz wyniosły 500$, a nagrody byly łącznej wartości 800 zł + słuchawki których nie sprzedałem bo je używam.

ogólnie na lockerz szło zarobic wiem ze mój kumpel wygrał psp i gierke do tego. Mi się nie stety nie udało się z powodu słabego i wolnego neta wtedy, kto się tym interesował to wie dlaczego. A jak teraz wygląda sprawa z lockerz ? Jest tak jak było z przed kilku laty ?

No to prosze żyj dalej w swoim dziwnym świecie, gdzie w TVNie rządzi masoneria żydowska, a ja i tak wiem że same przelewy PP z lockerz wyniosły 500$, a nagrody byly łącznej wartości 800 zł + słuchawki których nie sprzedałem bo je używam.

Lol ty naprawdę masz dałna, wczesniej tylko zartowałem ale teraz mówie to na poważnie.

Wujek, wyluzuj. Takimi tekstami tylko psujesz sobie opinię, a każdy ma prawo do własnego zdania. Tylko chyba coś ostatnio większość użytkowników tego forum o tym zapomina.

Więc jeśli to działa i można coś na tym zarobić to czy potem można za tą kasę zakupić np Humble Indie Bundle ? Bo nie wiem czy opłaca się rejestrować co prawda HIB się skończyło ale w przyszłości będą kolejne.

Czyli nie ma się co za to zabierać? Komentarz o możliwości kupna jakieś gierki na steamie nawet mnie zmotywował (zwłaszcza, że mógłbym sobie klikać z poziomu smartphona w autobusie jak np. jadę na uczelnię), ale te o tym haczyku z zapraszaniem ludzi odpowiednio ugasiły :P A może autor już coś kupił/wypłacił i jest w stanie poręczyć za ten serwis? ;) Pamietam, że daawno temu robiłem coś podobnego ale nic z tego nie wyszło.

@edit

Bez rejestracji, wszedłem w jakąś reklamę, odczekałem 30 sekund i nic się koło "Done" nie pojawiło. Gdy klikałem w przypadkowe kody, obok done wyskakiwało tylko coś po Engrishowsku: "Not for your" >.>

Lol ty naprawdę masz dałna, wczesniej tylko zartowałem ale teraz mówie to na poważnie.

I co w związku z tym? Tylko mnie obraziłeś, nie potrafisz dowieść swojej racji to obrażasz, proste jak twój umysł.

~ mój ostatni post w tym temacie chyba że będzie coś konstruktywnego

Btw polecam forum.lockerz.com.pl - forum o zarabianiu w internecie. Na bierząco konkursy, fora z większymi serwisami etc.

Lockerz też był kiedyś całkiem niezły, powiedziałbym że nawet bardzo.

noo tak, pamiętam, ale to już nie to samo co kiedyś. Też polecam lcp i zarabiam.com :)

Ten Lockerz istnieje jeszcze? Bo coś słyszałem że upadł, ale nie wiem czy to prawda.

Ten Lockerz istnieje jeszcze? Bo coś słyszałem że upadł, ale nie wiem czy to prawda.

Nie upadł, tylko zrobili to co mieli zamiar od początku. Portal w stylu facebook + sklep + youtube + zniżki do max 20% chyba za te ich punkty.

Coś ta stronka z zarabianiem śmierdzi naciąganiem:)

Widzę że wielu użytkowników miało problem z tą stronką miniejszym z zaakceptowaniem kodu. Tak więc proszę z zapoznaniem się z nową metodą zarabiania jaką jest 20dollars2surf wszystko opisane jest na pierwszej stronie tego tematu :)

ostatnio od kumpla usłyszałem dobry sposób zarabiania online, no może nie dobry tylko dla mnie śmieszny. Grając w grę jakże popularną ostatnio Diablo 3. Korzystając z auction housa (tego za prawdziwe pieniądze) ludzie sprzedają itemy, i to jakieś kosmiczne kwoty były, nie powiem jakie bo nie chce skłamać. Tylko raczej to jest dla ludzi którzy się znają na aktualnych ofertach i są z diablo od premiery.