Zarabianie Online :)

Tutaj przedstawie wam jak w łatwy sposób możecie zarobić pieniądze:)

1. Wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste, gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj.

Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłany przez paypal.pl na maila.

2. Po założeniu konta na www.paypal.pl i potwierdzeniu maila wchodzimy na stronę www.b-u-x.net.

Następnie musimy się zarejestrować więc klikamy na Register w prawym górnym rogu.

Rejestracja nie jest zbyt trudna wpisujemy:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login

* Email Address- E-mail

* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)

* Confirm Password- Potwierdzenie hasła

* Referrer - prosiłbym tutaj o wpisanie mojeje nazwy czyli silvero dzięki temu że ktoś wam polecił tą stronkę dostajecie na początek 0.20$

3.Logowanie (przycisk logowania również znajduje się w prawym górnym rogu)

Logujesz się:

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający który widzisz na obrazku)

Teraz, krótki opis jak zarabiać:

1. Wchodzisz w Surf (po zalogowaniu będzie po lewej stronie )

2. Wciskasz na te napisy. (klikając Surf pojawią ci się różne linki do stron internetowych aby zarabiać musisz je oglądać po kolei po 30 sec (oczywiście możesz wcisnąć i robić coś innego po trzydziestu sekundach po lewej stronie powinien się pojawić napis Done i hasło. Następnie musisz wybrać prawidłowe hasło z 4 dostępnych do twojego znajdują się one na siwym tle.

4. Każdą reklamę musisz uruchamiać osobno, bo inaczej nie działa

Naprawdę polecam w ciągu 2dni zarobiłem ponad 1.5$ nic nie robiłem tylko raz dziennie

klika stron przez 30 sec oglądałem ^^

(w razie pytań pisać na forum lub na pw) pozdrawiam i życzę szybkiego

zarabiania silvero :)

Witam ponownie

Spodobała mi się poprzednia strona jaką jest b-u-x.net lecz wkurzało mnie to ciągłe klikanie na reklamy więc postanowiłem wgłębić się w temat jakim jest Zarabianie Online i znalazłem przyjemniejszą formę zarabiania.

20dollars2surf

Oto jest 20dollars2surf wystarczy że się zarejestrujesz i ściągniesz program.

Na dole monitora wyskoczy Ci małe okienko w którym będą leciały reklamy (bez głosu) za 1 minute oglądania masz 1 punkt :)

Wystarczy mieć włączony program aby zarabiać.

Na koniec miesiąca punkty są wymieniane na dolary i przelewane na konto PAYPAL.

Wypłaty od 20$

Jest to strona w 100% wypłacalna co świadczą posty na wielu forach :)

Dodatkowo możesz brać udział w darmowych grach, klikać w banery, zbierać poleconych…

Jeżeli zaprosisz znajomych, możesz zarobić dużo więcej, 10% wszystkich punktów, które zarobią Twoi znajomi.

I jeżeli twoi znajomi zaproszą swoich znajomych, ty również otrzymasz punkty. Zarabiasz 10% na 10 poziomach poleconych! Aby zaprosić znajomych, po prostu wyślesz im swojego linka polecającego.

Na początku kokosów nie ma, ale jak poświęcimy więcej czasu i nazbieramy poleconych,

to punkty bardzo szybko będą nam wzrastać, i wtedy naprawdę można dużo zarobić.

Aby lepiej zobaczyć jakie zarobki można dzięki temu uzyskać załóżmy że poleciliśmy program 3 osobom. Każda z tych osób korzysta z programu 3 godziny dziennie i poleciła go 3 osobom.

Nasze zarobki punktowe z tym przypadku przedstawia poniższa rozpiska.

Poziom 1------3 polecanych 1 620 punkty

Poziom 2------9 poleconych 4 860 punkty

Poziom 3------27 poleconych 14 580 punkty

Poziom 4------81 poleconych 43 740 punkty

Poziom 5------243 poleconych 131 220 punkty

Poziom 6------729 poleconych 393 660 punkty

Poziom 7------2 187 poleconych 1 180 980 punkty

Poziom 8------6 561 poleconych 3 542 940 punkty

Poziom 9------19 683 polecanych 10 628 820 punkty

Poziom 10-----59 049 polecanych 31 886 460 punkty

Razem---------88 572 polecanych 47 828 880 punkty

Tak jak widać nie wielkim wysiłkiem możemy zdobyć ok 47 milionów punktów.

Przelicznik to ok 0,011$ za 100 punktów

Łatwo policzyć że za zdobyte 47 milionów punktów dostaniemy 5170 $

Zachęcony?

Oto i link : http://pl.20dollars2...com/?ref=594338

Niby jak komuś się nudzi, to jest dobry sposób na zarabianie. Ale myślę, że przez 2 dni więcej wyciągnął bym pieniędzy na bułkę (i zaoszczędził przy tym) niż gdybym miał codziennie pstrykać w reklamy : P. Dla mnie ten sposób na zarabianie jest okey, ale myślę, że nie skorzystam. Dzięki

Opłacalne , swego czasu wypłaciłem 20$ na jakimś Buxie ale co z tego że my przez ten czas uzbieramy 20$ jak administracja z tych reklam ma 5x wiecej.

To jest bardzo opłacalne mój kolega w 2 dni uzbierał 15 zł. A jak ktoś dobrze się przyłoży i postara to można w tydzień zarobic około 100 zł :)

w 2 dni 15zł.... bardzo opłacalne...

to juz lepiej isc do pracy na 6 h, i zarobic 10zl za h ; o

czy mozna to wykorzystać np:na Steamie?

Ale wy to rozumiecie że na to poświęca się 20 minut dziennie to jest nic siedzisz na d*pie i tylko co 30 sekund wciskasz 1 link i zarabiasz ! 40 minut i już masz 15 zł ja uważam że to dużo jak na tyle pracy

czy mozna to wykorzystać np:na Steamie?

Myślę że można ponieważ pieniądze zarobione na bux przesyłasz sobie na paypala :)

* Referrer - prosiłbym tutaj o wpisanie mojeje nazwy czyli silvero dzięki temu że ktoś wam polecił tą stronkę dostajecie na początek 0.20$

Kurde, to może jednak ze mną jest coś nie tak, bo ruszam w weekend dupe do roboty i zarabiam kaske, zamiast klikać jakies reklamy, no ale dobra. Z tego co wiem, to żeby zarabiać coś na tym klikaniu reklam, wystarczy podesłac paru osłom swoje ref-linki by klikali za nas.

Jedyne opłacalne rzeczy w internecie to reklamy, inwestowanie, uploading PPA. Buxy? Śmieszna rzecz - to samo wszelakie surfy.

Jedyne opłacalne rzeczy w internecie to reklamy, inwestowanie, uploading PPA. Buxy? Śmieszna rzecz - to samo wszelakie surfy.

Lockerz też był kiedyś całkiem niezły, powiedziałbym że nawet bardzo.

ta pewnie, marnujesz tyle czasu na jakies glupoty, a pozniej jeszcze nie mozesz na nic wymienic bo przyszedles o 2 sekundy za pozno

ta pewnie, marnujesz tyle czasu na jakies glupoty, a pozniej jeszcze nie mozesz na nic wymienic bo przyszedles o 2 sekundy za pozno

Życie to nie bajka, nie głaszcze cie po jajkach.

Mi sie jakoś udawało :)

A jak to przesłać na Paypala? :D

Sposób niezły, na dłuższą metę się nie opłaca, ale może się przydać do kupienia np. gierki na Steamie, jeżeli ktoś nie ma konta bankowego lub nie może kupić PSC.

A jest to ryzykowne? Że cię do sądu podadzą? :D

Aha, i o co chodzi z tym wybieraniem hasła? Skąd mamy wiedzieć, które jest prawidłowe?

Życie to nie bajka, nie głaszcze cie po jajkach.Mi sie jakoś udawało

co 1 ma do 2?nawet na tym konta nie mam, wlasnie dlatego ze jest to nie warte czasu, przynajmniej mojego

Nie rozumiem osób które tak "hejtują" ten sposób. Dla takich 14-16 latków to jest idealne, zarobią parę dolców by potem wydać na itemki w grze, a jak ktoś już może pracować normalnie to niech pracuje... Parę minut dziennie można poświęcić i coś zyskać, niż oglądać jakiś internetowy pożeracz czasu. Dodam jeszcze że moj znajomy robił coś podobnego, trzeba było czytac artykuły, dostawałeś coś za to, ale później jak uzbierałeś 30$ (na stronie) to mogłeś DOPIERO przesłać na paypala. I nagle, na 29$ nie wysyłali Ci NIC. Więc pomęczyłeś się, a zysku jednak nie było bo po prostu zrobili Cię w....Nie wiem czy dokładnie tak to wyglądało, tak jak powiedziałam, moj znajomy - Mógł coś niedopowiedzieć.

Skąd mam wiedzieć, które hasło jest dobre i po kliknięciu dobrego dostaję kasę ?

^Dokladne tak to wyglada, nie wiem czy na tym serwisie tez, ale jak kilka lat temu bawilem sie w cos podobnego, to moj licznik nabijania kasy stanal gdzies na kilku dolcach, jak sie okazalo - tuz przed granica wyplacalnosci pieniedzy. Byl jednak jeden sposob, ktory pozwalal granice ta przekroczyc, a chodzi oczywiscie o zapraszanie innych ludzi, aby ci dolaczyli do serwisu. I tak to wszystko bylo nakrecane. Zaprzestalem takich praktyk, bo wszystkie polegaja na tym samym. Nie zarobisz samym klikaniem i czytaniem czegos, musisz jeszcze zapraszac ludzi i tworzyc pewne grupki, ktore beda zarabiac na nasze konto. Szkoda czasu.

Nie rozumiem osób które tak "hejtują" ten sposób.

A ja nie rozumiem osób, które każdą krytykę nazywają hejtem. Właściwie DZZ napisał to co wcześniej ja, to wszystko polega na zapraszaniu innych ludzi, i wydaje mi się, że autor tematu też się tego domyślił.