Zarabianie pieniędzy i tanie gry!

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych! Jako że większość tego portalu lubi darmowe rzeczy lub możliwość zarobienia pare euro, chciałbym wam przedstawić świetną stronę G2A w której można kupić tanio gry i jak wcześniej wspomniałem zarobić pare euro przez reflinki. Jeśli macie jakieś pytania walcie śmiało :).

Reflink: *CIACH*

Oryginalny link: *CIACH*

Wielkie dzięki dla osób które się zarejestrowały z mojego reflinka ^^

warn_ico.png
Warn za reflink. ~umbra

do zarabiania kasy to masz Aiona gdzie dziennie bez zadnego problemu mozesz sobie zarabiac po te 15zl. , ps strona oczywiscie nie dziala..

do zarabiania kasy to masz Aiona gdzie dziennie bez zadnego problemu mozesz sobie zarabiac po te 15zl. , ps strona oczywiscie nie dziala..

U mnie strona działa w 100% i nawet wypłaciłem z niej pieniądze więc nie wiem w czym masz problem. Poza tym przy tej stronce nie musisz praktycznie nic robić a w aionie musisz dropic itemy itd.

Nie mam nic do tego tak na prawdę i nie będę korzystał, ale daj screena potwierdzającego wypłatę :).

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych! Jako że większość tego portalu lubi darmowe rzeczy lub możliwość zarobienia pare euro, chciałbym wam przedstawić świetną stronę G2A w której można kupić tanio gry i jak wcześniej wspomniałem zarobić pare euro przez reflinki. Jeśli macie jakieś pytania walcie śmiało :).

Reflink: *CIACH*

Oryginalny link: *CIACH*

Wielkie dzięki dla osób które się zarejestrowały z mojego reflinka ^^

warn_ico.png
Warn za reflink. ~umbra