Zarabianie przez internet

Siemano

Aktualnie prowadzę bloga na temat zarabiania przez internet. Wszystkie strony które dodaje są przezemnie dogłębnie sprawdzane abyście nie

nadziali się na minę. Myślisz że nie można, poproś mnie o dowód wpłaty danej strony - umieszczę link z screenem w temacie.

Proszę administratorów o nie usuwanie tego tematu tylko dlatego że uważają że zarabianie w internecie jest nie realne tak jak wyżej

zamieszczę w temacie dowód wpłaty przez daną strone. Dzięki mojemu blogowi zarobisz sobie na silki, bo każdą z tych stron wpłaca pieniądze na

paypala a z kolei paypala używa każda dobra firma.

Link do strony :

Pozdrawiam!

SiemanoAktualnie prowadzę bloga na temat zarabiania przez internet. Wszystkie strony które dodaje są przezemnie dogłębnie sprawdzane abyście nie nadziali się na minę. Myślisz że nie można, poproś mnie o dowód wpłaty danej strony - umieszczę link z screenem w temacie.Proszę administratorów o nie usuwanie tego tematu tylko dlatego że uważają że zarabianie w internecie jest nie realne tak jak wyżejzamieszczę w temacie dowód wpłaty przez daną strone. Dzięki mojemu blogowi zarobisz sobie na silki, bo każdą z tych stron wpłaca pieniądze napaypala a z kolei paypala używa każda dobra firma.Link do strony : Pozdrawiam!

Sraty taty d*pa w kraty.

Kolejny "ktoś" który uważa że zarabianie przez internet jest niemożliwe - wejdź, sprawdź.

Kolejny "ktoś" który uważa że zarabianie przez internet jest niemożliwe - wejdź, sprawdź.

Nie wmówisz mi, że ktoś zarobił 30000 zł na uploadowaniu jakichś plików. Stary kogo Ty chcesz nabrać?

Popieram Ćwieka. Jedyny sposób żeby zarobić przez internet to sprzedawać kasę i itemy z gier. Poza tym, w świetle polskiego prawa, przy zarobkach powyżej 500zł miesięcznie trzeba odprowadzać podatek dochodowy (o ile dobrze pamiętam).

Więc bujda, bujda i jeszcze raz bujda.

Zobaczcie sami ile dowodów wpłat.

Nawet ta strona funkcjonuje z racji zarabiania na niej :]

Zobaczcie sami ile dowodów wpłat.Nawet ta strona funkcjonuje z racji zarabiania na niej :]

Możesz umieścić tutaj 1000 takich zdjęć, a ja i tak mam o tym własne zdanie.

Temat został zamknięty. Powód: To nie jest gielda, targowisko czy jakis slup ogloszeniowy, gdzie gimnazjalni "biznesmeni" daja upust swoim ambicjom baronow podworkowych. Takich tematow bylo wiele, byly one zamykane, tez tez spotka sie z takim losem. Idz sie reklamowac gdzie indziej.

Siemano

Aktualnie prowadzę bloga na temat zarabiania przez internet. Wszystkie strony które dodaje są przezemnie dogłębnie sprawdzane abyście nie

nadziali się na minę. Myślisz że nie można, poproś mnie o dowód wpłaty danej strony - umieszczę link z screenem w temacie.

Proszę administratorów o nie usuwanie tego tematu tylko dlatego że uważają że zarabianie w internecie jest nie realne tak jak wyżej

zamieszczę w temacie dowód wpłaty przez daną strone. Dzięki mojemu blogowi zarobisz sobie na silki, bo każdą z tych stron wpłaca pieniądze na

paypala a z kolei paypala używa każda dobra firma.

Link do strony :

Pozdrawiam!