Zarabianie przez internet!

Siemanko, chciałbym wam przedstawić stronę w której się zarabia pieniądze. Kiedy zdobędziesz 200zł to możesz je wypłacić przelewając na konto, rejestracja jest prosta. Robisz konto na e-mail, ustalasz hasło i gotowe !! Konto bankowe podaje się jak zdobędziesz 200 PLN !! No dobra, ale jak zdobyć tą sumę... jak się wogóle zarabia ?! Sposób jest prosty i oczywisty, trzeba wypełniać różnego typu ankiety i wchodzić w strony reklamowe (wejdź i wyjdź- koniec) zrób to teraz kiedy robiłeś to do tego czasu za darmo !! Regulamin jest prosty i przejrzysty, zarejestrujcie się pod tym linkiem: http://www.ermail.pl/klik/V3dUY2EA

Pewnie się zastanawiacie czy to nie oszustwo, odpowiedź prosta- Nie :) Potwierdzeniem tego jest mój kolega który tak wlaśnie zarobił 200zł, podał konto bankowe swojej mamy i ma kasiore.

Tylko jest jeden problem, ankiety i strony reklamowe nie przychodzą co 1sek. tylko co jakiś czas :( Ale możecie wejść pod koniec miesiąca i wypełnić wszystko na raz (ja tak robię :D)

Na start, za rejestrację (darmowa) dostajecie 20zł. Już nazbierałem 36 zł... trochę ciężko ale to przecież nie harówka :P

Na górze link, zapraszam !!

A tutaj CZYSTY link: http://www.ermail.pl/

P.S Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie warn'owanie mnie... to jest strona na zarabianie a nie strona innego serwisu MMORPG :)

warn_ico.png
Za ref. - Az

Pewnie te 200 zł zbieramy przez 2 lata i jak zwykle sprawdzone bo kolega kolegi zarobił i mu wypłacili...

To jest oszustwo, nie polecam. :P

Oszustwo :P Radze nie robić tam konta na "prawdziwym" mailu ;s Przeczytajcie regulamin. :P niby mają 906 405 użytkowników a na necie 0 potwierdzeń wpłat "pięniędzy" :P

Napisałeś, że można pod koniec miecha wszystko wypełnić więc korzystasz z tego co najmniej miesiąc, lecz ja obstawiam 2-3 i w tym okresie zarobiłeś 16zł? Widzę, że kolega ma ambicje być w top10 najbogatszych ludzi na świecie.

Reklama tej strony już tu była... Dawno temu. I nadal nikt nie potwierdził, że pieniądze wypłacają. Jak dla mnie scam.

a kupiłeś już tego kompa, laptopa, grafikę ?... zakładasz masę tematów i nic z tego nie wypala.. co do strony, ja używam i mam już około 90 zeta, ale konto mam od czerwca i miałem 5 referali, więc prędzej zamkną stronę i założą jakąś nową niż ty uzbierasz te 200 setki xD, lepiej znajdź inny sposób na zebranie kasy xD lol

Co do wypłat post autora to ściema, nie ma potwierdzonej wypłaty przez w.w. firmę.

200 setki?? Spoko ;)

Więc zarobiłeś przez miesiąc 16zł? Teraz czekać aż się włamią na twój e-mail czy co tam jeszcze podałeś, ale będzie śmiesznie ^^

To już lepiej iść do pracy i przez ten miesiąc zarobisz o wiele więcej.

Pozdrawiam.

Nawet na ulotkach więcej zarobisz..

Potwierdzeniem tego jest mój kolega który tak wlaśnie zarobił 200zł, podał konto bankowe swojej mamy i ma kasiore.

89672d1363961700-fiatecuscan_pl-facepalm.jpg

Nauczcie sie ludzie, ze nie ma nic za darmo, takie strony to w wiekszosci przypadkow scam, potwierdzenie typu "kolega mowil, ze dziala" jest tak wiarygodne jak reklamy mango..

ermail z tego co pamietam jest juz dlugo na rynku .. pewnie jest wyplacalny jak wiekszosc tego typu systemow ale to raczej strata czasu ...

Inaczej sprawa wyglada gdy mamy np. 30 poleconych i kazdy z tych poleconych ma innych poleconych , tamci nastepych itp... wtedy takie systemy maja sens bo mozna zarobic grubsza kase , ale to naprawde kupa roboty ktora i tak sie nie zwroci tak jakbys tego chcieli bo jakmi cudem zdobedzimy 30 poleconych ,zeby ta reszta tez zdobyla poleconych dla siebie .

Da sie , ale rzadko kiedy .

Kiedy taki system jak ten tutaj "ermail" i wszystkie podobne startuje wtedy mamy najwieksza szanse nabic poleconych na forach o zarabianiu i zrobic dla siebie piramidke , jak ktos ma czas i checi

@up

W tym problem, że nie jest wypłacalny... O ile w ogóle zdołasz zdobyć te 200zł.

scam scam i jeszcze raz scam niepolecam to akurat oszystwo

Ale Radellf nie musi o niczym wiedzieć. Niech nadal wierzy w prawdziwość tej strony bo jednak nie należy on do elity intelektualnej forum. Napalił się na "łatwą" kasę i chciał nam tylko wcisnąć refa. Czemu ten typ jeszcze nie ma perma? A modzi niech temat zamkną bo to nie ma sensu na dłuższą metę.

Zamiast napalać się na takie coś idźcie do normalnej pracy i zaróbcie sobie pieniądze, takie strony fake zwłaszcza u nas w Polsce, gdzie nic nie ma za darmo

Racja,nie ma co się bawić w takie strony potem zamiast kasy ma się same problemy.

po kiego grzyba reklamujesz te strony na tym forum? Nie masz kolegów?

Jezeli sam do końca tego nie sprawdziłeś to innych nie wpuszczaj w kanał bo może się to zle skonczyc

Ja mam kilka stronek co juz mi wyplacili jak ktos chce niech pisze pw wysle reflinka i screeny z wyplaty

Za duży Offtop, SPAM zamykam.

Siemanko, chciałbym wam przedstawić stronę w której się zarabia pieniądze. Kiedy zdobędziesz 200zł to możesz je wypłacić przelewając na konto, rejestracja jest prosta. Robisz konto na e-mail, ustalasz hasło i gotowe !! Konto bankowe podaje się jak zdobędziesz 200 PLN !! No dobra, ale jak zdobyć tą sumę... jak się wogóle zarabia ?! Sposób jest prosty i oczywisty, trzeba wypełniać różnego typu ankiety i wchodzić w strony reklamowe (wejdź i wyjdź- koniec) zrób to teraz kiedy robiłeś to do tego czasu za darmo !! Regulamin jest prosty i przejrzysty, zarejestrujcie się pod tym linkiem: http://www.ermail.pl/klik/V3dUY2EA

Pewnie się zastanawiacie czy to nie oszustwo, odpowiedź prosta- Nie :) Potwierdzeniem tego jest mój kolega który tak wlaśnie zarobił 200zł, podał konto bankowe swojej mamy i ma kasiore.

Tylko jest jeden problem, ankiety i strony reklamowe nie przychodzą co 1sek. tylko co jakiś czas :( Ale możecie wejść pod koniec miesiąca i wypełnić wszystko na raz (ja tak robię :D)

Na start, za rejestrację (darmowa) dostajecie 20zł. Już nazbierałem 36 zł... trochę ciężko ale to przecież nie harówka :P

Na górze link, zapraszam !!

A tutaj CZYSTY link: http://www.ermail.pl/

P.S Proszę o nie zamykanie tematu, oraz nie warn'owanie mnie... to jest strona na zarabianie a nie strona innego serwisu MMORPG :)

warn_ico.png
Za ref. - Az