Zarabianie przez neta z płatnych reklam i ankiet

Witam. Pomyślałem sobie że napiszę tutaj bo w wolnym czasie bym sobie coś poklikał ale nie znam pewnych stron które na pewno wypłacą Hajs i wszystko jest w miarę bezpieczne. Liczę na jakieś linki dotyczącę pewniaków. Pozdrawiam

Ogólnie trochę w tym siedziałem i powiem szzerze ciężko z tego coś zarobić. Musisz mieć naprawdę dużo serwisów z ankietami aby to wgl opłacało się klikać.

Jedyne co to chyba jakiś blog /stronka i reklamy na niej , klikanie i ankiety to lipa . Sam myślałem nad tym ostatnio ale przetestowałem kilkanaście promowanych stron i w żadnej nie znalazłem nic ciekawego , straciłem tylko czas . Poszukaj jakiś zleceń typu pisanie tekstów , wykonywanie zadań itp , lepiej na tym wyjdziesz .

Powiem Ci, że za dzieciaka też się w to bawiłem i szczerze mówiąc, więcej zarobisz w godzinę kosząc sąsiadowi trawnik, niż na stronkach tego typu w miesiąc. Lepiej poświęć ten czas na naukę jakieś użytecznej umiejętności

Lepiej poszukaj sobie jakiejs normalnej pracy, choćby na 2 tygodnie - zarobisz o wiele więcej. Zakładam że jesteś niepełnoletni, więc odchodzą ci podatki, zus itd. Syn znajomego poszedł na pakowanie towaru do pudełek i zarobił w 2 tyg (bez weekendów) 1200zł. Ładnie, co? Tyle z reklam nie wyciągniesz nawet w rok. No ale to już musiał COŚ robić, no ale sobie dorobił bo chciał gdzieś tam wyjechać :P

Mogę ci podrzucić link : https://www.facebook.com/groups/247492355711614/ ale samemu mi się nie chciało w to bawić, i nie wiem czy pewne.

Witam. Pomyślałem sobie że napiszę tutaj bo w wolnym czasie bym sobie coś poklikał ale nie znam pewnych stron które na pewno wypłacą Hajs i wszystko jest w miarę bezpieczne. Liczę na jakieś linki dotyczącę pewniaków. Pozdrawiam