Zarabianie przez neta :)

Musimy poczekac do konca miesiaca, wtedy powinno przeliczyc points na kase. Lecz watpie, aby to sie stalo : P.

Mi się to zrąbało ?

Nie pokazują mi się reklamy tylko cały czas SurfBar.pl wam też ?

Ściągnijcie nową wersje.

Musimy poczekac do konca miesiaca, wtedy powinno przeliczyc points na kase. Lecz watpie, aby to sie stalo : P.

Eee, dziś jest ostatni dzień kwietnia :P

R3m4ke wielkie dzięki bo próbowałem ostatnio nie działało, a jak odinstalowałem całe to zadziałało :rolleyes:.

ma ktos wiecej jak 2 złote ? xD

Raczej nie.

Hah, 1,91 zł za 5k pkt... pzdr :D nie bawię się tak ;D

No, ja dostalem 0.60 gr za 3k: P. To ma sens tylko wtedy, jesli mamy BARDZO duza siec znajomych. Jesli chcemy zarabiac solo, to raczej fortuny nie zarobimy.

http://www.surfbar.pl/ jest to link do zarabiania przez internet. Jak to działa? Wchodzimy na stronę którą podałem, sciągamy program SurfBar i instalujemy go. Po skończonej instalacji odpalamy. To skończonej instalacji otworzy sie okno(baner) na dole ekranu(albo u góry) i mała reklama którą otwieramy i zamykamy. Teraz się zabawimy tym banerem u dołu ekranu. Po prawej stronie banera mamy 3 znaczki. Kreskę kora pozwala przesuwać baner po pulpicie. X który wyłącza program. Oraz 2 strzałki które naciskamy. Wyskakuje dodatkowe okno. Klikamy na Finanse i tu mamy przelicznik naszych punktów. Na koncie standardowym jest to 1 do 1. Czyli za minute włączonego programu mamy 1 punkt. Dodatkowo znajduje sie tam baner z napisem "Płatne Klik - NOWOSC". Naciskamy na to i wyskakują nam 2 reklamy. Naciskamy kolejno klawisz "oglądaj" i wypala nam stronę gdzie u góry ekranu odlicza czas od 50s do 0s. Po czym zmykamy stronę. Dzięki temu za każdą reklame zyskujemy od razu po 10 punktów. By odświeżyć przelicznik zamykamy program i odpalamy go ponownie. Polecił mi go ziomek który już się w to bawi od początku marca. I zarobił grubo ponad 100zl. Rozliczenie następuje na koniec każdego miesiąca. Przesyłane jest mailowo. Sposoby płatności są rożne ale najlepiej mieć konto

Have Fun