Zarabianie przez neta :)

http://www.surfbar.pl/ jest to link do zarabiania przez internet. Jak to działa? Wchodzimy na stronę którą podałem, sciągamy program SurfBar i instalujemy go. Po skończonej instalacji odpalamy. To skończonej instalacji otworzy sie okno(baner) na dole ekranu(albo u góry) i mała reklama którą otwieramy i zamykamy. Teraz się zabawimy tym banerem u dołu ekranu. Po prawej stronie banera mamy 3 znaczki. Kreskę kora pozwala przesuwać baner po pulpicie. X który wyłącza program. Oraz 2 strzałki które naciskamy. Wyskakuje dodatkowe okno. Klikamy na Finanse i tu mamy przelicznik naszych punktów. Na koncie standardowym jest to 1 do 1. Czyli za minute włączonego programu mamy 1 punkt. Dodatkowo znajduje sie tam baner z napisem "Płatne Klik - NOWOSC". Naciskamy na to i wyskakują nam 2 reklamy. Naciskamy kolejno klawisz "oglądaj" i wypala nam stronę gdzie u góry ekranu odlicza czas od 50s do 0s. Po czym zmykamy stronę. Dzięki temu za każdą reklame zyskujemy od razu po 10 punktów. By odświeżyć przelicznik zamykamy program i odpalamy go ponownie. Polecił mi go ziomek który już się w to bawi od początku marca. I zarobił grubo ponad 100zl. Rozliczenie następuje na koniec każdego miesiąca. Przesyłane jest mailowo. Sposoby płatności są rożne ale najlepiej mieć konto

Have Fun

a jaki jest przelicznik punktow/zl?:)

Nie wiem ja to mam od dzis. A to przelicza punkty co dobe. Potem sie bede pytac kumpla jak to u niego wyglada. :)

Ja juz przerabialem tyle stron z takim zarabianiem i jeszcze nigdy nie okazalo sie to wiarygodne ;/

A więc? Freeq? Jak wygląda owy przelicznik?

Jest coś podobnego 20Dollars2Surf ściągasz program i u dołu się wyświetlają reklamy.

Szczerze? Jak dla mnie jakieś kolejne gówno do "zarabiania kasy"

Freeq nawet, nawet jeszcze zobaczymy ale znając życie kolejne polskie "paści".

Lockerz forever B).

W zeszlym miesiacu byl przelicznik okolo 115pt za 1 zl. To sie zmienia w zaleznosci od ilosci reklam na surfbarze. W zeszlym miesiacu koleszka zarobil 176zl. Biorac pod uwage fakt ze zaczol kozystac z niego od 10 marca.

Heh to fajnie, a ja już ok. 800 pkt.

FreeQ, a ty na tym jeszcze jesteś ?

Mnie uzbierało się już 3300. Jest gdzieś informacja, jakie są drogi wypłacenia pieniędzy?

Przelew, peypal czy jak to sie zwie... oni wysylaja maila na koniec miecha.

A ja mam problem dot. "Płatnych Klików" i tej 2 reklamy Earn Money Make Cash Online otwiera mi sie strona, i nie odlicza tych 45 sec, ciągle jest na 45 ;(

A i czy ten przelicznik pkt na PLN jest zmienny? czy ciągle taki sam? A jak tak to jaki? bo mam 250pkt i nadal pisze, że to 1zł ;P Ale surf bardzo fajny mało czasu zajmuje co jest wielkim + a jedyny minus to, np. zostawiłem kompa na noc na ściąganie i miałem włączony ten surf, wchodzę rano i surf był wyłączony...

To jest właśnie plus. W losowych odstępach czasu wyświetla się komunikat, który ma na celu potwierdzenie naszej obecności przy komputerze. Masz 10 sekund na kliknięcie. Jeśli tego nie zrobisz, program się wyłącza.

Na ten monit jest proste wyjście, program nagrywający ruchy kursora... Sam nie korzystam z tego sposobu, bo i tak siedzę sporo na kompie więc punkty same lecą...

Mógłbyś podać nazwe tego programu? ;] bo do rana mi sie nie chce siedzieć i nabijać pkt :D

Właśnie w takich momentach mówię nie. :)

Zacznijmy od tego ze komunikat pojawia sie w odstepie czasowym miedzy 30min a 1,5h i zawsze losowo :)

Nigdy sie nie bawilem w takie rzeczy, bo zawsze uwazalem, ze to strata czasu. Ale tutaj tak sobie mysle, skoro i tak troche przy kompie siedze, a ten surfbar nie wymaga robienia niczego konkretnego, bo on po prostu jest, to czy nie warto sprobowac? Jakby na to nie patrzec, bede mial darmowe zlotowki, bo i tak przy tym kompie bym siedzial. No i sie skusilem, od 3 dni ogladam reklamy i zbieram poiontsy. Co z tego wyjdzie? To sie zobaczy : ).

W zeszlym miesiacu byl przelicznik okolo 115pt za 1 zl

To jest nierealne. Te punkty nabijaja sie za szybko, a jak ktos ma duza siec poleconych, to juz zupelnie wykosilby za duzo pieniedzy. Juz bardziej sklonny jestem uwierzyc w 1150 pt= 1zl.

Ktoś już wymieniał pkty na PLN?? Bo mam juz 5k i nie wiem czy warto się dalej męczyć z tym, jeżeli to jakiś fake ;p