Zarabianie w C9

Witam!

Mam pytanie, które dręczy mnie w sumie od samego początku gry. Mianowicie, jak można tutaj zarabiać? Mam 46 lvl i jakoś nie widzę żyły złota z jakiegoś z dungów... Mało jeszcze o grze wiem, więc przydałaby się taka chociaż drobna pomoc :D. Z góry wielkie dzięki.

Craftuj :) z gowna zrob kilka lepszych gowien i sprzedaj za godziwa cene :)

A jak u Ciebie z hajsem? Pytam, ponieważ mam lv 43 i jestem ciekaw, czy w porównaniu z innymi graczami jestem totalnym biedakiem, czy może na odwrót :P U mnie 2kk na 43 lvlu. Ale mam jeszcze kilka itemów na sprzedaż i jakieś 22 mapki do tych całych dungów, w których leci lepiej hajs. Sądzę, że na EQ na 47 lvl będzie ze 3,5kk. A u Was jak?

45 guardian mam tarcze na 43+9( czyli jakos 1.5kk + inne niebieskie z 1kk), i z reszty kasy kupione eq na wardena za 1.7kk i jeszcze przy sobie jakos 900k

No dobra, jestem biedny.

Ja pierwszy milion zarobilem juz na 22 lvlu uzyjcie glowy i zacznijcie craftowac :)

Ja dziadowałem, ale teraz kaska ładnie wpada na potach i arcanum do hp (odpowiednio 45i 43 lvl alchemii)

Aha, dzięki za info. Sam zapomniałem kompletnie o tym crafcie :D.

Btw, korzystając z tematu, mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie:

Da się wycraftować Rakhdan's Madness? (potion na fury), jeżeli tak, to co za praca może go stworzyć? A jeżeli nie, to w jakie sposoby idzie to zdobyć?

Mam pytanie do czego służą te bronie z 1-1 damage?

Do Refine, dostaniesz za nie ore'y do crafcenia ekwipunku :)

Ja pierwszy milion zarobilem juz na 22 lvlu uzyjcie glowy i zacznijcie craftowac

Dokładnie, kasa leci jak głupia w c9 wystarczy tylko ją podnosić. :) Może nie każdy wie, ale w dungach można rozwalać bardzo dużo rzeczy z których jest drop/gold. Ja dzisiaj zacznę grać sobie prawdopodobnie nowym charem i zrobię z niego shadowa, którego w sumie chciałem robić od początku, ale niestety Webzen zadziwił i nie dał od razu. Na 40lv+ spokojnie wyciąga się 5kk+, a jeśli dorzuci ktoś jeszcze craft to nie wypadałoby płakać.

Do Refine, dostaniesz za nie ore'y do crafcenia ekwipunku

Dzięki .

Rakhdan's madness wypada ze skrzynek wypadających z semi-bossa lokacji (tych co dają potion +5% do obrażeń i skill stone'y) na każdym poziomie.

bronie 1-1 dmg nie służą do refine (z wyjątkiem questowych, które do refine służą, w ramach TUTORIALA :) )- są to tak zwane Soulless itemy - nie da się ich tak przerobić, służą do dismantle (dostajesz mase matsów do craftingu i różne itemy do enchantu).

Wypadają w goblin, orc i barbegazi hoard maps

Jeszcze jedno pytanie da się zmienić profesje craftu?

Craftuj i sellaj to czego nie potrzebujesz z craftu :)

Ja mam 27 lvl na druiej postaci i zarobilem nia juz 2 m :P

Do tego jak masz alchemy to rob poty i je sellaj na poczatku ich nie potrzebujesz... a inni je kupuja :P

Do tego jak juz masz swoj set perfekt to oplaca sie zbierac gowna ktorych nie potrzebujesz i je opylac patentow na kase jest masa tak naprawde... :)

Nawet z kawalkow mapy jak robisz mape i idziesz na nia ratowac jakies gobklinki na poczatku czy poprostu rozdupiac potworki czy cos to z jednej takiej instancji masz cos kolo 50k :P

Witam!

Mam pytanie, które dręczy mnie w sumie od samego początku gry. Mianowicie, jak można tutaj zarabiać? Mam 46 lvl i jakoś nie widzę żyły złota z jakiegoś z dungów... Mało jeszcze o grze wiem, więc przydałaby się taka chociaż drobna pomoc :D. Z góry wielkie dzięki.