Grając na 1 koncie nic nie zarobisz w dofusie, turqi na rushu stoją już od 10+ mk, a ochre jest z questa a nie dropu. Do zarabiania trzeba mieć minimum 4 konta 120+.
Zarabianie w grach
Swego czasu w WoWie można było wyfarmić 100zł dziennie, niestety nie wiem jak jest teraz, ale mimo wszystko musiałbyś zainwestować w klucz.
obecnie można na botach 2x tyle, ale myślę że 3k miesięcznie na wowie to dobry zarobek - tylko pamiętaajcie, że dochodzi podatek dochodowy -18%, zarabiając na goldzie, będziecie mieli dużo transakcji(głównie prywatni ludzie, ale o ile nie dadzą wam do ręki -dosłownie to trzeba płacić podatek), mój znajomy uważał że nie musiał i mu urząd skarbowy do drzwi zapukał
Przy dużej ilości transakcji = sprzedaż golda = zarobek - 18% dochodowego
http://allegro.pl/dofus-rushu-5-kont-tanio-i3212169205.html
macie swoje 4(5 kont)
Poroznosisz trochę ulotek z pizzerii i w miesiąc masz lajtowo 400zł i dość ze kondycje poprawisz to jeszcze zarobisz a tak przed kompem siedzieć i kombinować,po co?...
A ja chciałem zapytać, czy ogólnie na jakiejś grze f2p można zarobić? Nie chodzi mi oczywiście o jakieś kokosy, ale żeby po paru miesiącach gry parę zł codziennie zbierać.
f2p dziala tak ze sam musisz placic...
W Polsce zarabianie na graniu jest dosyć ciężkie, po prostu większość nie lubi płacić, żeby farmienie się opłacało trzeba mieć niebywałe szczęście lub bota.
Luknijcie na allegro ilu ludzi próbuje i kto zarabia (bociaże ofc), na normalnej grze nawet 5 zł na dzień nie zarobisz musi być popyt..... tera hmmm jej dni chwały już minęły i nie wrócą
Obecnie najłatwiej się zarabia w D3, sam kupowałem i sprzedawałem przez allegro itemki i golda
Btw myślę że po tygodniu można już próbować coś w diabełku zarobić , a jak masz kogoś kto cię podleweluje to jeszcze szybciej
a kto Ci każe polakom sprzedawać loled
z zagranicznym nolifem nie ma co się równać , oni z tego żyją, więc taki szaraczek nic nie osiągnie... no chyba, że będzie grał 24h 7 dni w tygodniu, ale pewnie jest szkoła i inne pierdoły, więc kwota 400 zeta jest jak miraż na pustyni - złudna i brzmi jak bajka, a w takiej formie gdzie tu przyjemność z grania ?
Dźiń Dybry!
Mam w planach kupić nowy komputer i trochę brakuje mi pieniędzy.(~400zł)
Czy jest jakiś sposób, aby w miarę czasie (max 3-4 miesiące) uzbierać to sobie np. sprzedając na allegro golda/konta itp?
Jeżeli tak, to poprosiłbym o tytuły gierek, ilość czasu potrzebna aby zacząć w miarę dobry zarobek (ile wbija się lvl potrzebny do grinda), i ile musiałbym grindować aby dostać jakiegoś grosza)
Od razu piszę: Nie proponujcie mi zacząć zarabiać w inny sposób, bo to po prostu nie wypali. Jestem no-life'm i chciałbym w końcu coś z tego mieć.
Prosiłbym także o grę która jest całkiem dobrze zoptymalizowana (aktualny sprzęt jest SŁABY)
Żeby nie było podam spec.
Procek: 2x 1.8 (mój największy ból)
K. Graficzna:Ge Force 9500 GT
RAM: 3Gb