owszem o 6 , z czego GT jest teraz tak nie opalcalne ze glowa mala , dlatego nawet jej nie wymienilem teraz juz , zas ostatnia rozpracowywuje algorytm i bede go mial na niedziele bo pomaga mi moj nauczyciel od matematyki ( no coz ) . Po niedzieli bede mial linki juz i na spokojnie dam wszystkim ktorzy sie dotychczas odezwali !
Zarabianie w necie - Dyskusja
a co to jakas super tajna strona,ze jej tu nie podales?? Z mila checia bym zobaczyl o co chodzi.
to nie jest wcale super tajna strona , kazdy kto troche czytal o zarabianiu w necie zna te podstawowe , ja jedynie moje doswiadczenie chce przekazac oraz to czego sie nauczylem , ze mna obroty beda lepsze bo znam ich dzialanie , przeszlo 2 lata praktyki badz co badz cos daje
W razie pytan kieruj je priv jesli chcesz sprobowac to zapraszam skype
Pozdrawiam
Poszło zapro. na skypie (Pewnie wieczorkiem będę) , nie zaszkodzi nabyć nowego doświadczenia
Ja mam takie pytanko prawne Te pieniądze wliczają się w dochód roczny?? ;p
Tak, kazda kasa wlicza sie w dochod roczny. Teoretycznie to co dostajesz od babci tez.
Bardzo bym prosil link do strony tu albo na pw skoro nie jest super tajna.
Wszystko dokładnie wytłumaczył co i jak działa, więc jak najbardziej polecam bo warto
Nie chce byc niemily ale ludzie ktorzy nie moga wyslac do mnie pw tylko pisza w temacie zebym podeslal na forum czy tez sam do nich napisal najwidoczniej sa takimi na ktorych nie warto zwracac uwagi i nie bede takim osoba nepewno sam wysylal wiadomosci , nie bede latal za tym zeby takie osoby cos zarobily kiedy to jest w waszym interesie a nie do konca w moim tylko , osoby ktore chcialy napisaly na pw / wyslaly zapro na skype i oni otrzymali takowa informacje , miejcie troche godnosci i nie myslcie ze to ja bede za kims biegal , jesli ktos nie chce to nie bedzie tego robil i tyle.
Pozdrawiam , na skype odpisze wszystkim okolo godziny 17 , wtedy bede w domu - teraz jestem w pracy
A tak jak mowilem liczba osob jest dosc ograniczona , mam byc mentorem a nie tylko wyslac ref linka , odpowiadam n a pytania mowie co i jak nie owijam w bawelne nie krece cos ala ze w tydzien zarobicie milion i za tydzien powiem ze tylko jeszcze tydzien zebym zarobil , od razu mowie ile to trwa , co trzeba robic dlaczego sie nie zniechecac.
Otwieram na prośbę autora. Jednak proszę o zachowanie sensu w dyskusji, tak jak zapowiedział OP, kwestie czysto związane z jego ofertą załatwiane są poprzez PW.
W odpowiedzi na wypowiedz Umbry chcialem tylko napisac ze jest to temat odnosnie dyskusji na ten wlasnie temat ( maslo maslane ale coz) Prosilbym wiec dyskutowac tutaj jedynie o tym i wyglaszac swoje opinie oraz wizje ewentualne .
Zas chec uzyskania pomocy prosze kierowac jedynie na PW czy tez skype podany w pierwszym poscie , kazdej osobie ktora napisze tutaj cos w styu " prosze pomoz mi i napisz mi na pw co mam zrobic" kategorycznie ta chec pomocy odmowiona .
Pozdrawiam ! Swoja droga jak WY staracie sie zarabiac przez siec ? Youtube ? Facebook i"lajki" ? Oplacalne to jest czy nieoplacalne ?
Zarabianie w sieci niczemu nie służy, niczego nie buduje, niczego nie tworzy ani nie wymyśla. Można się uważać za inteligentniejszego od innych bo nie ruszając się z domu możemy zarabiać kasę czy zabierać ją idiotom tylko czy zarabianie na głupocie innych czy zarabianie dla samego zarabiania nie tworząc przy tym przyszłości oraz nie przyczyniając się do rozwoju cywilizacyjnego jest formą inteligencji?
Owszem tak , sama technologia tych serwisow pokazuje ze czlowiek mysli i dalej tworzy serwisy ktore dzialaja . O ile zarabianie na glupocie jest mozliwe i teraz czesto stosowane ( duza kasa w maly okres czasu) o tyle tez zalezy od czlowieka jesli TY lubisz okradac innych to Ci sie spodoba , ja natomiast jestem czlowiekiem honoru , nigdy nic nie ukradlem , tak zostalem wychowany . W tych czasach kazda forma zarobku jest dobra , a przyszlosc tworzy niestety tak jak kazdy ruch w sieci w odniesieniu do czlowieka , Twoj komentarz jest bardzo chaotyczny i niestety nie wiem co ma wnosic do tematu , dlatego mamy wolna wole - jedni zarabiaja latajac po 8 h , zas inni uzywajac Mozgu robia to inaczej , czy tak nie bylo od wiekow ? Kto byl madrzejszy/silniejszy/lepszy/mial samo zaparcie ten mial lepsza prace i byla ona lepiej platna , tak samo jest i tutaj , nic sie w tym nie zmienia.
Pozdrawiam
Ja się także na dniach odezwę do autora - jak będę miał wolne w pracy. Także, proszę trzymać dla mnie miejsce
Prosilem o nie pisanie takich komentarzy , to jest dyskusja nie zas prywatny chat ze mna , spokojnie kazdy kto ma samozaparcie i ochote napewno otrzyma pomoc , do jakiegos czasu napewno , zalezy ile osob jeszcze bedzie!
Swoja droga jesli juz sie ktos bawi w te buxy to prosze nie zwracac uwagi na te reklamy 90% to jakies scamy ktore sie reklamuje po to zeby zarobic na kims
Zapewne wielu z was myslalo czy da sie zarabiac w internecie , otoz tak , da sie . Pochwalcie sie jak WY oraz ile zarobiliscie po prostu ruszajac mozgiem, a nie ruszajac sie z domu
Od siebie dodam tyle ze :
bawie sie w to przeszlo 2-3 lata , ponad to mam juz potrzebna wiedze oraz doswiadczenie zdecydowalem sie pomagac innym . Zapewne pomyslicie - dlaczego ? Ahh poniewaz sam wiem jak sie zyje w polsce , oraz sam wiem jak mi to bardzo pomoglo , samemu potrafie dorobic sobie okolo 300-400 dolarow miesiecznie. Jest to dosc sporo z racji naszych zarobkow . Przeskanowalem okolo 150 serwisow , gdzie zostaly tylko 6 oczywistych i wyplacalnych od paru lat. Zastanawiacie sie co ja moge z tego miec ? Owszem mozliwe ze nie robie tego za darmo , ale poswiece czas kazdemu z oddzielna dostosowujac zarowno portal do tego - ile ma czasu , malo tego po prostu pojdziemy na skroty , dostaniesz odemnie codziennie instrukcje co i jak i dlaczego.
Zainteresowanych zapraszam na skype - m1kiexpl badz PW tutaj
Dodam jedynie ze normlanie nikt nie pomaga w takim sprawach , ale ja wiem jak sie tutaj po prostu zyje , sam mialem mentora ktory mnie nauczyl bardzo wiele rzeczy i dzieki ktoremu teraz moja zaraz zona mogla dostac pierscionek , na ktory nigdy bym nie zarobil nie kradnac badz nie bedac w sejmie.... ( czy jedno nie rowna sie 2 )?
Pozdrawiam serdecznie i licze ze podyskutujemy tutaj troche , a odnosnie pomocy kierowac sie INDYWIDUALNIE