Zapewne wielu z was myslalo czy da sie zarabiac w internecie , otoz tak , da sie . Pochwalcie sie jak WY oraz ile zarobiliscie po prostu ruszajac mozgiem, a nie ruszajac sie z domu
Od siebie dodam tyle ze :
bawie sie w to przeszlo 2-3 lata , ponad to mam juz potrzebna wiedze oraz doswiadczenie zdecydowalem sie pomagac innym . Zapewne pomyslicie - dlaczego ? Ahh poniewaz sam wiem jak sie zyje w polsce , oraz sam wiem jak mi to bardzo pomoglo , samemu potrafie dorobic sobie okolo 300-400 dolarow miesiecznie. Jest to dosc sporo z racji naszych zarobkow . Przeskanowalem okolo 150 serwisow , gdzie zostaly tylko 6 oczywistych i wyplacalnych od paru lat. Zastanawiacie sie co ja moge z tego miec ? Owszem mozliwe ze nie robie tego za darmo , ale poswiece czas kazdemu z oddzielna dostosowujac zarowno portal do tego - ile ma czasu , malo tego po prostu pojdziemy na skroty , dostaniesz odemnie codziennie instrukcje co i jak i dlaczego.
Zainteresowanych zapraszam na skype - m1kiexpl badz PW tutaj
Dodam jedynie ze normlanie nikt nie pomaga w takim sprawach , ale ja wiem jak sie tutaj po prostu zyje , sam mialem mentora ktory mnie nauczyl bardzo wiele rzeczy i dzieki ktoremu teraz moja zaraz zona mogla dostac pierscionek , na ktory nigdy bym nie zarobil nie kradnac badz nie bedac w sejmie.... ( czy jedno nie rowna sie 2 )?
Pozdrawiam serdecznie i licze ze podyskutujemy tutaj troche , a odnosnie pomocy kierowac sie INDYWIDUALNIE