Zarabianie w necie - Dyskusja

Zapewne wielu z was myslalo czy da sie zarabiac w internecie , otoz tak , da sie . Pochwalcie sie jak WY oraz ile zarobiliscie po prostu ruszajac mozgiem, a nie ruszajac sie z domu

Od siebie dodam tyle ze :

bawie sie w to przeszlo 2-3 lata , ponad to mam juz potrzebna wiedze oraz doswiadczenie zdecydowalem sie pomagac innym . Zapewne pomyslicie - dlaczego ? Ahh poniewaz sam wiem jak sie zyje w polsce , oraz sam wiem jak mi to bardzo pomoglo , samemu potrafie dorobic sobie okolo 300-400 dolarow miesiecznie. Jest to dosc sporo z racji naszych zarobkow . Przeskanowalem okolo 150 serwisow , gdzie zostaly tylko 6 oczywistych i wyplacalnych od paru lat. Zastanawiacie sie co ja moge z tego miec ? Owszem mozliwe ze nie robie tego za darmo , ale poswiece czas kazdemu z oddzielna dostosowujac zarowno portal do tego - ile ma czasu , malo tego po prostu pojdziemy na skroty , dostaniesz odemnie codziennie instrukcje co i jak i dlaczego.

Zainteresowanych zapraszam na skype - m1kiexpl badz PW tutaj :)

Dodam jedynie ze normlanie nikt nie pomaga w takim sprawach , ale ja wiem jak sie tutaj po prostu zyje , sam mialem mentora ktory mnie nauczyl bardzo wiele rzeczy i dzieki ktoremu teraz moja zaraz zona mogla dostac pierscionek , na ktory nigdy bym nie zarobil nie kradnac badz nie bedac w sejmie.... ( czy jedno nie rowna sie 2 :) )?

Pozdrawiam serdecznie i licze ze podyskutujemy tutaj troche , a odnosnie pomocy kierowac sie INDYWIDUALNIE

Sam próbowałem sił w temacie parę lat temu... serwis oferował wypłatę od 20$ oczywiście zdobywało się centa może nawet nie za wejście w link i odczekanie 5 sekund itp. lecz po dojściu nawet do 25$/30$ okazywało się że nagle nie możesz wypłacić... czemu ? nie wiadomo... dlatego też zniechęciło mnie to do drążenia tematu.. -.-

No i moje gratulacje.!! ;)

Owszem , znam to , tak jak mowilem 150 serwisow przeszlo teraz juz bedzie , z czego wyplacalne bylo moze z 10% , przestalem szuakc dalej zostalem przy tym co jest pewne , bo to byla strata czasu 4-5 serwisy ktore na pewniaka wyplacaja od przesz 5-6 lat kazdy :)

Dziwnę, że oferujesz tylko pomoc na skype, a nie napiszesz tutaj kilku, kilkunastu instrukcji albo nie podzielisz się linkami na te serwisy.

Bo on chce refków dla siebie co w sumie nie jest wyzyskiem skoro oferuje pomoc

A gdyby tutaj dodał linki to polecialby warn

Gdyby zamieściłby tu instrukcje to nikt nie odezwałby się na skype

pozdrawiam

Dokładnie, ja osobiście skorzystałem z pomocy i bardzo dobry kontrakt wszystko ładnie wytłumacz i powie co robić. Dosłownie prowadzi nas za rączkę a my w zamian rejestrujemy się z ref-linków.

Również zarabiam w internecie, od ferii (miałem w lutym) zarobiłem na samym fb 800 zł i z 300 pozanim. A ty na czym zarabiasz? buxy, cpa, ppa? czy coś jeszcze innego.

Nie mam zbyt wiele czasu dlatego buxy , ppa jest dla osob ktore maja w pizdu czasu i sa "na topie" mnie niestety wykoncza praca oraz szkola + dziewczyna w weekendy ( ta ostatnia wykancza pozytywnie)

Przy dobrych obliczeniach i znaniu algorytmow paru serwisow ktore sa wyplacalne naprwade mozna zdzialac cuda ( oczywiscie nie liczcie na jakies miliony ;P )

Tak Blest byl jednym z pierwszych ktory sie do mnie odezwal , powiem tak ja poszukuje zgranych osob , ktorym a) moge pomoc ja i ktore B) moga pomoc mi , nic na tym nie traca , zas ja po prostu przekaze swoja wiedze za to , uczciwy deal moim zdaniem.

Wiadome Ty zarobisz = jestes zadowolony = ja wykonalem swoja robote = mam cos bo jestes moim refem = oboje jestesmy zadowoleni .

Pozdrawiam i przyjme jeszcze pare osob pod swoje skrzydla , wiec spieszcie sie poniewaz setki osob nie ogarne , a zamierzam wszystkim ktorzy beda podemna pomagac jak sie tylko da , nie mam zamiaru nikogo olewac i cieszyc sie ref-linkiem bo po prostu lubie miec dobry kontakt z innymi a ponad to powiem szczerze moja rodzina wpadla kiedys w dlugi , i ja ich z tego wyciagnalem , nikomu tego nie zycze , masa problemow a jeszcze bylem wtedy mlody i to mnie sklonilo tez do tego zeby pomagac ;)

Osoba godna polecenia, bez żadnych przerw wytłumaczył co i jak. Widać, ze zależy mu na osobach i pomocy

dziekuje bardzo za pozytywne wpisy , balem sie ze zacznie sie wyzwiska od oszustow i bog wie czego , ale pare osob juz napisalo i sie przekonalo.

dodam jedynie ze osoby ktore szukaja u mnie pomocy niech dodaja na skype po prostu , dostalem na pw okolo 30-40 wiadomosci zask na skype odezwalo sie z 10 osob , tylko tam badz tez na innym komunikatorze jestem w stanie to racjonalnie i logicznie wyjasnic , dlatego zapraszam na skype badz tez wysylac pw z jakims innym kontaktem , widac czy komus zalezy po tym gdy ja odpisalem o skype np. olal .

Pozdrawiam

Polecam potrafi wytłumaczyć i zna się na rzeczy.

Do Autora

Mogę prosić o kontakt na pw ?

Nie używam skype i mam wolne połącznie więc nie mam jak na nim nawet siedzieć

Dziękuję z góry :)

Zawsze takie tematy zakładają nowe konta

dlaczego mnie to nie dziwi?

Nie martwi Was podawanie tylu danych osobowych? Podajecie prawdziwe?

Boosky prosze zobacz kiedy konto zostalo zalozone potem komentuj , nie udzialelm sie za bardzo na forum bo raczej konto mialem do newsow i tam komentowania ...

Pozdrawiam... Pomimo tylu pochwal dalej znajduja sie takie osoby jak Ty.

@up niestety owszem trzeba podawac tyle danych , ale to tylko przez weryfikacje , jak sam wiesz to sa realne pieniadze , ktos moze probowac sie do nich dobrac , zapewne zabezpieczenia nie pozwola nagle zmienic maila na paypal gdzie sa dane rozniace sie od Twoich diametralnie.

http://forum.minecraft.pl/topic/25578-zarabianie-w-sieci/

Jak dla mnie to po prostu spamujesz tym aby mieć więcej ludzi zarejestrowanych z reflinków?

Pozdrawiam.

Dobrze tłumaczy, polecam bo napisał do mnie zaraz po dodaniu na skype:) dobrze tłumaczy, podpowiada itd polecam :)

Uzbiera dana ilość osób i tyle, kto się nie załapie będzie żałować. Bo ciężko będzie ogarnąć np. 100 osób i każdemu pomagać. Nie szukaj na siłę argumentów oczerniających go, bo facet ma doświadczenie i chce się nim podzielić i pomóc zarobić trochę grosza na boku, nie chcesz nie słuchaj i nie zniechęcaj innych tyle ode mnie. Sam skorzystałem i niczego nie żałuje.

boosky owszem wrzucilem tez tam , bo balem sie beda osoby takie jak Ty czyli oczerniajace , na szczsecie pare osob sprobowalo , ja naprawde chce pomoc i wam i sobie , co mi zalezy podzielic sie wiedza ? Nic. Zas moge zarobic za to , i ja bede zadowolony i dana osoba , nie mam zamiaru miec zbyt wielu takich osob , raczej chce trzymac starych referalli , wiadome w koncu kupia premium beda mieli wiecej za klika i w tym i ja zarobie a jak bede olewal to sie zniecheca ;)

Pozdrawiam serdecznie i Boosky , nie wierzysz - sprawdz Tobie poswiecie 2x wiecej uwagi i wytlumacze wszystko jak dziecku :)

Wszystko wygląda na super działające, ale mówiłeś o 6 stronach a mi wysłałeś 4. :P Podasz resztęna PW? :)