Zarabianie w sieci pytam jak?

Witam czy znacie jakies sposoby zarabiania w sieci , zalezy mi na tym zeby nie wydawac swoich ciezko zarobionych pieniazkow na zakupy w IS tylko zeby pieniazki zarobily sie same w sieci wiem ze milionow nie bedzie ale zalezy mi na tym zeby np. nazbierac w ciagu miesiaca te pare zlotych i tu pojawia sie moje pytanie jak to zrobic znacie dobry serwis ? slyszalem ze jakos na YouTube sie da ale jak ?!

Nie da się zarobić "ładnych pieniędzy" w sieci nie wkładając w tego niczego. Początkowy kapitał trzeba mieć zawsze na każdą własną działalność.

jeśli chodzi o item shop w grach mmo to np. u gpotato można wypełniać, ankiety, klikać w reklamy i w jakimś małym stopniu zdobywać walutę. Jeśli chodzi o wypłacalną pracę w internecie to najlepiej posiadać konkretne umiejętności i zostać freelancerem (np. tłumaczenie tekstów, grafika komputerowa), lub zaaplikować (jeśli dobrze wychodzi ci pisanie tekstów) na pisanie tekstów dla stron pozycjonujących frazy (można ok. 200 zł zarobić miesięcznie).

Praca w sieci nie jest łatwa, potrzeba do tego czasu i cierpliwości. Nie zawsze da się zarobić duże pieniążki z tego. Zależy w jakiej braży chcesz pracować, recenzent, administrator forum lub potalu, tester stron lub gier, grafik komputerowy, "pisarz" i temu podobne. Możesz na przykład na różnych stronach wypełniać ankiety ale kokosu, z tego nie ma. Ogólnie taką pracę trzeba traktować jako hobby, zarabiać prawdziwe pieniądze można tylko w administracji sieci lub web master- tworząc strony internetowe na potrzeby klienta.

a jak to jestes z filmikami z YT slyszalem ze jak nagrywasz cos na YT i tam robisz reklamy czy cos to dostajesz za to pieniazki generalnie moglbym robic takiego streama z Lola i nie tylko :)

Na początku może być Metin 2 + Bot, można natrzepać ładne pieniążki.

Nie naprawde dzieki juz wole zarobione pieniazki wydawac;)

Jeśli jesteś bloggerem - kilkadziesiąt dolców na tydzień (tak, nie pomyliłem się, tydzień). Ale potrzeba cierpliwości i ogromnych chęci (do pisania).

Trzymaj się z dala od stron pokroju "linkbucks" etc., chyba ze chcesz dostawać 0,2 groszy dziennie za niewolniczą pracę.

I jak robic tego bloga? bo ja np. niemam pojecia moze jakas podpowiedz jak zaczac?

Zarabianie w necie to jedna wielka bujda, o ile mówimy o godziwych pieniądzach. Zazwyczaj trzeba się pierdzielić cały miesiąc dla marnych 10zł.

Na blogach nic nie zarobisz, są tysiące jak nie mniej takich blogów i nikt ich nie czyta. Przypływy są jedynie z reklam a reklamy musza mieć minimum 10 tysięcy wyświetleń na miesiąc.

Żeby naprawdę zarobić w necie to trzeba zainwestować. Ale to ryzyko, bo równie dobrze możemy też zostać z niczym.

Na blogach nic nie zarobisz, są tysiące jak nie mniej takich blogów i nikt ich nie czyta. Przypływy są jedynie z reklam a reklamy musza mieć minimum 10 tysięcy wyświetleń na miesiąc.

Są czytane, naprawdę. (Jeden mój anglojęzyczny ma średnio 50 wyświetleń/czytań dziennie, a praktycznie go porzuciłem na jakiś czas.) Warunek jest tylko by znaleźć sobie porządną grupę ludzi/fandom z którymi można razem zrobić coś wielkiego i znać się dobrze na jakimś ciekawym temacie. Pisanie bloga o np. grach komputerowych jest kiepskim pomysłem jeśli chcemy coś osiągnąć.

Zarobki potrafią być albo drobne (jakieś 5$ dolców na miesiąc) albo astronomiczne (1000$) jeśli zna się się pewien trik z którego NIE POLECAM korzystać chyba że chcemy mieć blokadę konta i zabrane pieniądze, osobiście z reklam już nie korzystam i piszę dla samej przyjemności, ale jak ktoś chce zarobić trochę złotych to polecam poczytać poradniki jak korzystać z AdSense na bloggerze.

Jeżeli chcesz zarobić na blogu to najbardziej opłacalne są branże takie bankowość, ubezpieczenia, budownictwo, uroda czy motoryzacja. Jeżeli chodzi o inne branże i generalnie zarabianie na blogu to najłatwiej jest zarobić pisząc po angielsku.

W Polsce ten rynek jest jeszcze mocno taki sobie. Co nie znaczy, że się nie da ;) Najlepiej być np. córką premiera, która na swoim modowym blogu (nawet spoko) zbija ładnych kilka tysiąców miesięcznie! Chyba, że umiesz pisać naprawdę dobrze :)

Dobra, teraz tylko namówić ojca aby został premierem :D

Jasne! :) Możesz też np. zmienić płeć i zacząć pisać o tym bloga :P Możliwosci masz wielkie - ogranicza Cię tylko wyobraźnia!

Witam czy znacie jakies sposoby zarabiania w sieci , zalezy mi na tym zeby nie wydawac swoich ciezko zarobionych pieniazkow na zakupy w IS tylko zeby pieniazki zarobily sie same w sieci wiem ze milionow nie bedzie ale zalezy mi na tym zeby np. nazbierac w ciagu miesiaca te pare zlotych i tu pojawia sie moje pytanie jak to zrobic znacie dobry serwis ? slyszalem ze jakos na YouTube sie da ale jak ?!