Zarabianie

Witam was serdecznie mam do was pytanie na które zapewne wy też się zastanawialiście a może znacie odpowiedz na to pytanie które zadam no Zobaczymy a moje pytanie brzmi.Czy można zarobić pieniądze bez wychodzenia z domu legalnie za pomocą komputera z internetem ?

Zależy ilę. Zależy od typu wykonywanej pracy. Klikając linki zarobisz niewiele, ale świadcząc usługi freelancingowe jak np te ze strony zlecenia.przez.net dostaniesz konkretny pieniądz.

Pozdrawiam.

PS. Lepiej znajdź normalną pracę.

Da się i to sporo, baa nawet bardzo. Trzeba się po prostu umieć zakręcić i próbować swoich sił wszędzie.

Oczywiście, że można. Tylko trzeba wiedzieć jak i... ciężko pracować ; ) Ja np. tylko jako administrator i newsman na pewnym portalu wyciągam 100-300 zł miesięcznie xD Może i niewiele, ale zawsze to coś.

Witam was serdecznie mam do was pytanie na które zapewne wy też się zastanawialiście a może znacie odpowiedz na to pytanie które zadam no Zobaczymy a moje pytanie brzmi.Czy można zarobić pieniądze bez wychodzenia z domu legalnie za pomocą komputera z internetem ?