Zarób na Android - Wypłaca ! 10 min roboty

Witam chciałbym podzielić się swoim sposobem na szybki zarobek na androidzie smile.gif

1.) Pobieramy aplikacje MintCoins
2.) Rejestrujemy się blabla
3.) wybieramy oferty sponsorpay .. które apki ściągać ? : Najlepiej BadaBee Jest tam kilka ofert na tą apkę ściągamy tą apkę i uruchamiamy * UWAGA * nie klikamy nic dalej .. poprostu po kilku sekundach ją wyłączamy po tym sprawdzamy czy zaliczyło , zaliczyło to kasujemy tą apkę i wybieramy kolejną ofertę na nią i tak dopóki się nie skończą
Ja miałem ofert na nią 7 po średnio 15 centów na ofertę
7*15 = 1.05 $ pobieranie ich 7 razy zajeło mi ok 10 min
Drugą apke którą traktujemy tak samo jest akazoo
od 0.14 do 0.27 $ / pobranie
Pobieramy , odpalamy , NIC NIE KLIKAMY W NIEJ , wyłączamy
Policzyło ? to ściągamy kolejną *( One pojawiają się praktycznie codziennie kilka )
ja miałem na sponsorpay ok 9
Średnio 0.20 $ / pobranie - 9 * 20 = 1.80 $
Czas - Z racji mojego powolneeego połączenia i tempego telefonu = ok 40 Min
Trzeci Krok - Aarki offer wall
Pobieramy apki - takie jak badabee , akazoo ... I TUTAJ UWAGA !!!! Jeżeli nam się nie chce pobierać to tylko wciskamy , Załaduje się sklep play wtedy cofamy i piszemy ticketa z formułką : Downloaded , opened but not credited smile.gif - z każdą apką u nich tak można
Potem w przeciągu kilku godzin dostajemy mail'a - After an in-depth analysis of our logs, we have confirmed that you successfully completed the offer and we have credited your MintCoins account with

Osobiście zleciłem dziś wypłatę smile.gif - jak przyjdzie to się nią pochwalę

Apka zwie się MintCoins
Mam nadzieje że w ciągu 24 godzin wypłacą smile.gif

Wypłaty - Paypal ( 24H)

VPN - zobaczymy , sprawdzę po wypłacie

HAJS SIĘ ZGADZA !!!!

Wypłata doszła !!!!!!!!!!
http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pid=5003&fullsize=1
WSZELKIE PRAWA NA FORUM O ZARABIANIU JAK I TE MMORPG.oRG .PL NALEŻĄ DO MNIE !!! PISAĆ PW O POTWIERDZENIE !!
P.S Chyba lepiej żeby był tu mój kodzik na 0.10 $ Niż jakiegoś szwaba czy chinola :D
warn_ico.png
Kod referencyjny ~ NS

Często nie zalicza, nie wiem od czego to zależy.

prawa o zarabianiu... padłem ze śmiechu, mało tego wkleiłeś obrazek nie swój a krążący w necie od dawna, wiec niezła ta wyplata...

Zleciłem wypłatę zobaczymy co z tego będzie.

Wyplata doszła SS:

http://iv.pl/images/95979943703163012668.png

Witam chciałbym podzielić się swoim sposobem na szybki zarobek na androidzie smile.gif

1.) Pobieramy aplikacje MintCoins
2.) Rejestrujemy się blabla
3.) wybieramy oferty sponsorpay .. które apki ściągać ? : Najlepiej BadaBee Jest tam kilka ofert na tą apkę ściągamy tą apkę i uruchamiamy * UWAGA * nie klikamy nic dalej .. poprostu po kilku sekundach ją wyłączamy po tym sprawdzamy czy zaliczyło , zaliczyło to kasujemy tą apkę i wybieramy kolejną ofertę na nią i tak dopóki się nie skończą
Ja miałem ofert na nią 7 po średnio 15 centów na ofertę
7*15 = 1.05 $ pobieranie ich 7 razy zajeło mi ok 10 min
Drugą apke którą traktujemy tak samo jest akazoo
od 0.14 do 0.27 $ / pobranie
Pobieramy , odpalamy , NIC NIE KLIKAMY W NIEJ , wyłączamy
Policzyło ? to ściągamy kolejną *( One pojawiają się praktycznie codziennie kilka )
ja miałem na sponsorpay ok 9
Średnio 0.20 $ / pobranie - 9 * 20 = 1.80 $
Czas - Z racji mojego powolneeego połączenia i tempego telefonu = ok 40 Min
Trzeci Krok - Aarki offer wall
Pobieramy apki - takie jak badabee , akazoo ... I TUTAJ UWAGA !!!! Jeżeli nam się nie chce pobierać to tylko wciskamy , Załaduje się sklep play wtedy cofamy i piszemy ticketa z formułką : Downloaded , opened but not credited smile.gif - z każdą apką u nich tak można
Potem w przeciągu kilku godzin dostajemy mail'a - After an in-depth analysis of our logs, we have confirmed that you successfully completed the offer and we have credited your MintCoins account with

Osobiście zleciłem dziś wypłatę smile.gif - jak przyjdzie to się nią pochwalę

Apka zwie się MintCoins
Mam nadzieje że w ciągu 24 godzin wypłacą smile.gif

Wypłaty - Paypal ( 24H)

VPN - zobaczymy , sprawdzę po wypłacie

HAJS SIĘ ZGADZA !!!!

Wypłata doszła !!!!!!!!!!
http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pid=5003&fullsize=1
WSZELKIE PRAWA NA FORUM O ZARABIANIU JAK I TE MMORPG.oRG .PL NALEŻĄ DO MNIE !!! PISAĆ PW O POTWIERDZENIE !!
P.S Chyba lepiej żeby był tu mój kodzik na 0.10 $ Niż jakiegoś szwaba czy chinola :D
warn_ico.png
Kod referencyjny ~ NS