Witam chciałbym podzielić się swoim sposobem na szybki zarobek na androidzie
1.) Pobieramy aplikacje MintCoins
2.) Rejestrujemy się blabla
3.) wybieramy oferty sponsorpay .. które apki ściągać ? : Najlepiej BadaBee Jest tam kilka ofert na tą apkę ściągamy tą apkę i uruchamiamy * UWAGA * nie klikamy nic dalej .. poprostu po kilku sekundach ją wyłączamy po tym sprawdzamy czy zaliczyło , zaliczyło to kasujemy tą apkę i wybieramy kolejną ofertę na nią i tak dopóki się nie skończą
Ja miałem ofert na nią 7 po średnio 15 centów na ofertę
7*15 = 1.05 $ pobieranie ich 7 razy zajeło mi ok 10 min
Drugą apke którą traktujemy tak samo jest akazoo
od 0.14 do 0.27 $ / pobranie
Pobieramy , odpalamy , NIC NIE KLIKAMY W NIEJ , wyłączamy
Policzyło ? to ściągamy kolejną *( One pojawiają się praktycznie codziennie kilka )
ja miałem na sponsorpay ok 9
Średnio 0.20 $ / pobranie - 9 * 20 = 1.80 $
Czas - Z racji mojego powolneeego połączenia i tempego telefonu = ok 40 Min
Trzeci Krok - Aarki offer wall
Pobieramy apki - takie jak badabee , akazoo ... I TUTAJ UWAGA !!!! Jeżeli nam się nie chce pobierać to tylko wciskamy , Załaduje się sklep play wtedy cofamy i piszemy ticketa z formułką : Downloaded , opened but not credited
- z każdą apką u nich tak można
Potem w przeciągu kilku godzin dostajemy mail'a - After an in-depth analysis of our logs, we have confirmed that you successfully completed the offer and we have credited your MintCoins account with
Osobiście zleciłem dziś wypłatę
- jak przyjdzie to się nią pochwalę
Apka zwie się MintCoins
Mam nadzieje że w ciągu 24 godzin wypłacą
Wypłaty - Paypal ( 24H)
VPN - zobaczymy , sprawdzę po wypłacie
HAJS SIĘ ZGADZA !!!!
Wypłata doszła !!!!!!!!!!

1.) Pobieramy aplikacje MintCoins
2.) Rejestrujemy się blabla
3.) wybieramy oferty sponsorpay .. które apki ściągać ? : Najlepiej BadaBee Jest tam kilka ofert na tą apkę ściągamy tą apkę i uruchamiamy * UWAGA * nie klikamy nic dalej .. poprostu po kilku sekundach ją wyłączamy po tym sprawdzamy czy zaliczyło , zaliczyło to kasujemy tą apkę i wybieramy kolejną ofertę na nią i tak dopóki się nie skończą
Ja miałem ofert na nią 7 po średnio 15 centów na ofertę
7*15 = 1.05 $ pobieranie ich 7 razy zajeło mi ok 10 min
Drugą apke którą traktujemy tak samo jest akazoo
od 0.14 do 0.27 $ / pobranie
Pobieramy , odpalamy , NIC NIE KLIKAMY W NIEJ , wyłączamy
Policzyło ? to ściągamy kolejną *( One pojawiają się praktycznie codziennie kilka )
ja miałem na sponsorpay ok 9
Średnio 0.20 $ / pobranie - 9 * 20 = 1.80 $
Czas - Z racji mojego powolneeego połączenia i tempego telefonu = ok 40 Min
Trzeci Krok - Aarki offer wall
Pobieramy apki - takie jak badabee , akazoo ... I TUTAJ UWAGA !!!! Jeżeli nam się nie chce pobierać to tylko wciskamy , Załaduje się sklep play wtedy cofamy i piszemy ticketa z formułką : Downloaded , opened but not credited

Potem w przeciągu kilku godzin dostajemy mail'a - After an in-depth analysis of our logs, we have confirmed that you successfully completed the offer and we have credited your MintCoins account with
Osobiście zleciłem dziś wypłatę

Apka zwie się MintCoins
Mam nadzieje że w ciągu 24 godzin wypłacą

Wypłaty - Paypal ( 24H)
VPN - zobaczymy , sprawdzę po wypłacie
HAJS SIĘ ZGADZA !!!!
Wypłata doszła !!!!!!!!!!
WSZELKIE PRAWA NA FORUM O ZARABIANIU JAK I TE MMORPG.oRG .PL NALEŻĄ DO MNIE !!! PISAĆ PW O POTWIERDZENIE !!
P.S Chyba lepiej żeby był tu mój kodzik na 0.10 $ Niż jakiegoś szwaba czy chinola