Mam pytanie da sie wogole? Tylko dungi tutaj nam zostaja czy jest cos jeszcze? Pytam sie bo szkoda mi labora wole sobie polowic rybki. Pomijam questy bo juz ich nie mam.
Zarobek bez uzycia labor pointow
A ja mam takie pytanie. Ile zajmuję zdobycie pierwszego patrona grze dla osoby która dopiero expi? Biorąc pod uwagę że 1 apex kosztujesz od 60 do 100g.
PS: najlepszy sposób na zarabianie golda na low lvlu??
Kilka godzin robiąc traderuny: Falcorth - Ynystere, lub robiąc questy tak przy 40-45 lv powinieneś mieć z 110 golda.
A co do laborów to nie, nie da się bez nich zarobić. Cała gra opiera się na wydawaniu punktów laboru, nie ważne co robisz.
Zapomniales dodac na to trzeba 120 labora na jedna pake
Całkowicie bez laborów to jedynie licząc na rzadki drop z moba(bo nawet nie musisz otwierać saszetki), za małą ilość zaborów, to trade pack`i, za dużą ilość laborów to craft.
Jeszcze na poczatku serwera oplacalo sie samemu farmic SM(west kontynent od okolo 30lvla), bo za kazdy heroic mozna bylo wyciagnac okolo 30golda. Wczoraj robiac BC wylecialy mi heroic spodnie, za ktore dostalem prawie 60g czyli w sumie prawie apex za jeden item ^^
Jezeli nie chcesz tracic labora to dungi i questy nic innego na poczatku chyba nie zostalo.
Co do zarobków bez wydawania LP
-Osobiście płaciłem niejednokrotnie za tachanie tradepacka .
-PK traderów i sprzedawanie innym traderom tej paczki
-Ochrona przewoźników
-Wynajem farmy
-Farmienie komuś woreczków z mobów
-Sadzenie plonów
-Przewóz graczy na inny kontynent
-Mentoring na instancjach
Nie są to kokosy ale jako praca dorywcza zawsze wygeneruje jakiś tam zysk .
Z tym się spotkałem ale myślę że jest jeszcze wiele rzeczy za które ludzie są skłonni zapłacić
Dobrym sposobem jest Auction house. Stara dobra zasada handlarza " tanio kupić lepiej sprzedać" więc można i tak zarabiać nie ruszając się z miejsca. Czasem jakiś item można wylicytować za grosze a sprzedać za ładnych parę paręnaście golda.
PvP. Itemy za honor points sprzedawac na AH.
Mam pytanie da sie wogole? Tylko dungi tutaj nam zostaja czy jest cos jeszcze? Pytam sie bo szkoda mi labora wole sobie polowic rybki. Pomijam questy bo juz ich nie mam.