North nieobliczalna, wielokrotnie wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu - to tak w skrócie
Ukryty nieobliczalny, wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu- tak w skrócie. Bo chodzi o to kogo się boisz, a nie twoje prywatne animozje.
North nieobliczalna, wielokrotnie wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu - to tak w skrócie
Ukryty nieobliczalny, wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu- tak w skrócie. Bo chodzi o to kogo się boisz, a nie twoje prywatne animozje.
JEST! Nie jestem jedynym, który na siebie zagłosował, dzięki
Czekam na piwo.

umbra - widzę , że jestem pierwszy ;(
bać się modów xd
Salek to jedyny "czerwony" udzielający się na forum.
A czerwony kojarzy się z krwią a to z kolei z rządzą krwi. (biedne my owieczki) Do tego jak się dostaje perma to jest różowe a jak wiadomo różowe blisko czerwonego(prawie jak rodzeństwo ). Dlatego się go boję
.
Chociaż i tak na forum najbardziej boję się Bax'a. (Tak, tak panowie powiedziałem to na głos, a teraz idę schować się do piwnicy z nadzieją, że mnie nie znajdzie)
A kto to jest Bax? , bo nie słyszałem nigdy nic o nim.
Wymysł lewaków.
Właśnie nikt tego nie wie i to jest najstraszniejsze ...
Właśnie dlatego się boję, każdy ma swój powód, u niej nawet jak pierdnę w domu to mogę warna wyłapać, ona rozumie świat po swojemu
Właśnie dlatego się boję, każdy ma swój powód, u niej nawet jak pierdnę w domu to mogę warna wyłapać, ona rozumie świat po swojemu
Bo ludzie powinni rozumieć świat po twojemu.
No jak pierdzisz u niej w domu, to nic dziwnego.
Bo ludzie powinni rozumieć świat po twojemu.
Może źle to ująłem przykładowe zdanie i mozliwość warna
"Biegłem wyskoczyłem zza zakrętu, a ich tam jak psów (czytaj dużo)"
Warn : "obraza/wulgaryzm" xD
To miało pokazać kierunek interpretacji niektórych wyrazów tej pani
Mam nadzieję, że wyjaśniłem umieściłeś ankietę ja ją wypełniłem i podałem powód nie pasuję ci to i się z tym nie zgadzasz twoja broszka
Może źle to ująłem przykładowe zdanie i mozliwość warna"Biegłem wyskoczyłem zza zakrętu, a ich tam jak psów (czytaj dużo)"Warn : "obraza/wulgaryzm" xDTo miało pokazać kierunek interpretacji niektórych wyrazów tej pani Mam nadzieję, że wyjaśniłem umieściłeś ankietę ja ją wypełniłem i podałem powód nie pasuję ci to i się z tym nie zgadzasz twoja broszka

Smieszki xD
Mam nadzieję, że to coś to jest ironia:) Koło piwa nawet nie stało:)
@Up Jaki post, taki obrazek piwa.
Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne.
Zdania nie zmienię co do w.w. osoby, co do postów wyżej chyba całkowicie nie na temat ? - mod pls go to work
Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie "słuchają" czym kierowały się osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?
@down
troszkę zmieniłem, zapomniałem, że niektóre osoby nie potrafią używać mózgu , ponoć udowodniono badaniami, że nawet jak coś jest nieczytelne, to mózg potrafi poradzić sobie z takim problemem
parę osób stąd mogło by obalić to badanie xD
Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne, ja zdania nie zmienię co do w.w. osoby co do postów wyżej posty całkowicie nie na temat ? mod pls go to work Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie chcą "słuchać" powodów jakim kierują się inne osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?
Sorry, za offtop...ale czy mógłbyś jeszcze raz napisać to co chciałeś napisać po polsku?
PS. Offtop taki się zrobił, że za chwilę naprawdę się dowiemy którego moderatora trzeba się bać
Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne.Zdania nie zmienię co do w.w. osoby, co do postów wyżej chyba całkowicie nie na temat ? - mod pls go to work Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie "słuchają" czym kierowały się osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?@downtroszkę zmieniłem, zapomniałem, że niektóre osoby nie potrafią używać mózgu , ponoć udowodniono badaniami, że nawet jak coś jest nieczytelne, to mózg potrafi poradzić sobie z takim problemem parę osób stąd mogło by obalić to badanie xD
![]()