Zasadnicze pytanie (SEX)

North nieobliczalna, wielokrotnie wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu - to tak w skrócie

Ukryty nieobliczalny, wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu- tak w skrócie. Bo chodzi o to kogo się boisz, a nie twoje prywatne animozje.

JEST! Nie jestem jedynym, który na siebie zagłosował, dzięki :3

Czekam na piwo.

Brewer_Mocne_6_2_alc_PET_0.jpg_250x250.j

umbra - widzę , że jestem pierwszy ;(

bać się modów xd

Salek to jedyny "czerwony" udzielający się na forum.

A czerwony kojarzy się z krwią a to z kolei z rządzą krwi. (biedne my owieczki) Do tego jak się dostaje perma to jest różowe a jak wiadomo różowe blisko czerwonego(prawie jak rodzeństwo :blink: ). Dlatego się go boję :unsure:.

Chociaż i tak na forum najbardziej boję się Bax'a. (Tak, tak panowie powiedziałem to na głos, a teraz idę schować się do piwnicy z nadzieją, że mnie nie znajdzie)

A kto to jest Bax? , bo nie słyszałem nigdy nic o nim.

Wymysł lewaków.

Właśnie nikt tego nie wie i to jest najstraszniejsze ...

Ukryty nieobliczalny, wykazuje się całkowitym brakiem profesjonalizmu- tak w skrócie. Bo chodzi o to kogo się boisz, a nie twoje prywatne animozje.

Właśnie dlatego się boję, każdy ma swój powód, u niej nawet jak pierdnę w domu to mogę warna wyłapać, ona rozumie świat po swojemu :)

Właśnie dlatego się boję, każdy ma swój powód, u niej nawet jak pierdnę w domu to mogę warna wyłapać, ona rozumie świat po swojemu

Bo ludzie powinni rozumieć świat po twojemu.

Właśnie dlatego się boję, każdy ma swój powód, u niej nawet jak pierdnę w domu to mogę warna wyłapać, ona rozumie świat po swojemu

No jak pierdzisz u niej w domu, to nic dziwnego.

Bo ludzie powinni rozumieć świat po twojemu.

Może źle to ująłem :) przykładowe zdanie i mozliwość warna

"Biegłem wyskoczyłem zza zakrętu, a ich tam jak psów (czytaj dużo)"

Warn : "obraza/wulgaryzm" xD

To miało pokazać kierunek interpretacji niektórych wyrazów tej pani :)

Mam nadzieję, że wyjaśniłem :) umieściłeś ankietę ja ją wypełniłem i podałem powód nie pasuję ci to i się z tym nie zgadzasz twoja broszka :)

Może źle to ująłem przykładowe zdanie i mozliwość warna"Biegłem wyskoczyłem zza zakrętu, a ich tam jak psów (czytaj dużo)"Warn : "obraza/wulgaryzm" xDTo miało pokazać kierunek interpretacji niektórych wyrazów tej pani Mam nadzieję, że wyjaśniłem umieściłeś ankietę ja ją wypełniłem i podałem powód nie pasuję ci to i się z tym nie zgadzasz twoja broszka

5900014002050.jpg

Smieszki xD

Mam nadzieję, że to coś to jest ironia:) Koło piwa nawet nie stało:)

@Up Jaki post, taki obrazek piwa.

Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne.

Zdania nie zmienię co do w.w. osoby, co do postów wyżej chyba całkowicie nie na temat ? - mod pls go to work :)

Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie "słuchają" czym kierowały się osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?

@down

troszkę zmieniłem, zapomniałem, że niektóre osoby nie potrafią używać mózgu :), ponoć udowodniono badaniami, że nawet jak coś jest nieczytelne, to mózg potrafi poradzić sobie z takim problemem :) parę osób stąd mogło by obalić to badanie xD

warn_ico.png
Obraza użytkowników ~ blaumro
Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne, ja zdania nie zmienię co do w.w. osoby co do postów wyżej posty całkowicie nie na temat ? mod pls go to work Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie chcą "słuchać" powodów jakim kierują się inne osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?

Sorry, za offtop...ale czy mógłbyś jeszcze raz napisać to co chciałeś napisać po polsku?

PS. Offtop taki się zrobił, że za chwilę naprawdę się dowiemy którego moderatora trzeba się bać:)

Jacy użytkownicy taki portal, to by się zgadzało, a co z tym idzie posty i różnego rodzaju bule jak koś ma inne zdanie - smutne.Zdania nie zmienię co do w.w. osoby, co do postów wyżej chyba całkowicie nie na temat ? - mod pls go to work Było nie zakładać takiego tematu, skoro co nie którzy użytkownicy nie "słuchają" czym kierowały się osoby biorące udział w ankiecie, ty masz swoje zdanie, ja swoje, może zajmiesz się tematem przewodnim ankiety ?@downtroszkę zmieniłem, zapomniałem, że niektóre osoby nie potrafią używać mózgu , ponoć udowodniono badaniami, że nawet jak coś jest nieczytelne, to mózg potrafi poradzić sobie z takim problemem parę osób stąd mogło by obalić to badanie xD

woda-gazowana-krynka-330ml.ad0a8986bab20