Kupując przez allegro na odległość masz prawo na zwrot sprzętu (pisze 10 dni przecież). Piszesz do nich, że chcesz zwrócić sprzęt a oni powinni ci powiedzieć co i jak.
Zasilacz i Karta graficzna!
Po prostu na allego wyslac wiadomosc ze po prostu chce zrocic sprzet ?
Sprzet musi być w nienaruszonym stanie czyli tak żeby oni mogli go spakować i sprzedać komuś innemu. Nie może być rozerwanego opakowania, urządzenia z widocznymi oznakami użytkowania itp.
Teoretycznie sprzęt możesz odesłać do 10 dni ale tylko jeśli jest on w stanie który można przyjać, że nie był używany więcej niż tylko sprawdzić sprawność.
Nie przyjmie zwrotu poniewaz nie ma po co ...
Powiedz, że ci się nie mieści. Lolz
masz ustawowe prawo. I on nie ma nic do gadania.
I co z tego ze ma takie prawo??
@Up
Potrafisz myśleć?
Nie warto podlaczac teho bo mi spali kompa prawda ? Lepiej pozbierac kase i kupic inny zasilacz ?
podłączaj, nie bój nic i normalnie pracuj, nie zjara się zasilacz, karta bardzo mało ciągnie prądu, więc nie zdąży się nagrzać zasilator, co prawda kupiłeś syf i za niewiele większe pieniądze mogłeś zakupić chiefteca ale już po ptakach
nie za dobra rada ale szkoda tej stówki ;]
Tak jak mówi FlashGordon, nie opłaca się wyrzucać 100zł. Jeżeli nie będziesz bawił się w podkręcanie to nie powinno nic się stać. Połowa ludzi stąd ma komputery z marketu albo z sklepów komputerowym, którzy posiadają takie zasilacze i jakoś nic im się nie dzieje.
Okej to jak podlacze wszystko to dam znac jak sie pracue
Podłaczyłem zasilacz bez problemy ale z karta byly problemy ;/ NIe wiem jak usunac jakby moja karte bo ona jest jakby polaczona z wszystkim tzn karta siecowa i dzwiekowa podlaczylemm i teraz pisze ze mam niby 0 bajtow w tej karcie graficznej co mam zrobic ? :/
Double post. Spróbuj ją podpiąć od nowa.
Jak to od nowa ? Co to da ? bo jak patzlem to ten wiatraczek sie kreci ale sa jakby chyba 2 podlaczone bo zadnej nie odkrecalem
Wykrywa ją i model? Może poprostu to błąd. Zainstaluj do niej sterowniki.
Własnie o to chodzi ze wykrywa Tą stara a nie moge zadnych sterownikow znalesc :/
Jest to raczej wina oprogramowania, ale nie dam uciąć ręki. Pierwszy raz widzę ten problem. Napewno dobrze ją podłączasz? Jezeli nie jesteś pewien to sprawdź oglądając jakiś poradnik na Youtube, a jeśli na pewno dobrze to spróbuj sprawdzić u kogoś innego.
Napewno dobrze brat mi pomagal i patrzylem na yt nie wiem co moze byc zle :/
@EDIT Wszystko pieknie dziala zainstalowalem sterowniki i zresetowalem kompa Grry SUper chodza ! Dziekuje wam za rady
Witam wreszcie kupiłem sobie ten zasilacz http://allegro.pl/nowy-zasilacz-do-komputera-logic-600w-pfc-atx-12cm-i2973286035.html
I ta karte http://allegro.pl/vertex-ati-radeon-hd7770-x-edition-1gb-ddr5-128bit-i3006071876.html
Teraz moze mi ktos powiedziec jak Te rzeczy podlaczyc ? Szukalem na stronach i nie moglem znalesc :/ Bede bardzo wdzieczny !