Zasilacz i Karta graficzna!

Kupując przez allegro na odległość masz prawo na zwrot sprzętu (pisze 10 dni przecież). Piszesz do nich, że chcesz zwrócić sprzęt a oni powinni ci powiedzieć co i jak.

Po prostu na allego wyslac wiadomosc ze po prostu chce zrocic sprzet ?

Sprzet musi być w nienaruszonym stanie czyli tak żeby oni mogli go spakować i sprzedać komuś innemu. Nie może być rozerwanego opakowania, urządzenia z widocznymi oznakami użytkowania itp.

Teoretycznie sprzęt możesz odesłać do 10 dni ale tylko jeśli jest on w stanie który można przyjać, że nie był używany więcej niż tylko sprawdzić sprawność.

Nie przyjmie zwrotu poniewaz nie ma po co ... -_-

Powiedz, że ci się nie mieści. Lolz

masz ustawowe prawo. I on nie ma nic do gadania.

I co z tego ze ma takie prawo??

@Up

Potrafisz myśleć?

Nie warto podlaczac teho bo mi spali kompa prawda ? Lepiej pozbierac kase i kupic inny zasilacz ?

podłączaj, nie bój nic i normalnie pracuj, nie zjara się zasilacz, karta bardzo mało ciągnie prądu, więc nie zdąży się nagrzać zasilator, co prawda kupiłeś syf i za niewiele większe pieniądze mogłeś zakupić chiefteca ale już po ptakach

nie za dobra rada ale szkoda tej stówki ;]

Tak jak mówi FlashGordon, nie opłaca się wyrzucać 100zł. Jeżeli nie będziesz bawił się w podkręcanie to nie powinno nic się stać. Połowa ludzi stąd ma komputery z marketu albo z sklepów komputerowym, którzy posiadają takie zasilacze i jakoś nic im się nie dzieje.

Okej to jak podlacze wszystko to dam znac jak sie pracue :)

Podłaczyłem zasilacz bez problemy ale z karta byly problemy ;/ NIe wiem jak usunac jakby moja karte bo ona jest jakby polaczona z wszystkim tzn karta siecowa i dzwiekowa podlaczylemm i teraz pisze ze mam niby 0 bajtow w tej karcie graficznej co mam zrobic ? :/

Double post. Spróbuj ją podpiąć od nowa.

Jak to od nowa ? Co to da ? bo jak patzlem to ten wiatraczek sie kreci ale sa jakby chyba 2 podlaczone bo zadnej nie odkrecalem

Wykrywa ją i model? Może poprostu to błąd. Zainstaluj do niej sterowniki.

Własnie o to chodzi ze wykrywa Tą stara a nie moge zadnych sterownikow znalesc :/

Jest to raczej wina oprogramowania, ale nie dam uciąć ręki. Pierwszy raz widzę ten problem. Napewno dobrze ją podłączasz? Jezeli nie jesteś pewien to sprawdź oglądając jakiś poradnik na Youtube, a jeśli na pewno dobrze to spróbuj sprawdzić u kogoś innego.

Napewno dobrze brat mi pomagal i patrzylem na yt nie wiem co moze byc zle :/

@EDIT Wszystko pieknie dziala zainstalowalem sterowniki i zresetowalem kompa Grry SUper chodza ! Dziekuje wam za rady :)

Witam wreszcie kupiłem sobie ten zasilacz http://allegro.pl/nowy-zasilacz-do-komputera-logic-600w-pfc-atx-12cm-i2973286035.html

I ta karte http://allegro.pl/vertex-ati-radeon-hd7770-x-edition-1gb-ddr5-128bit-i3006071876.html

Teraz moze mi ktos powiedziec jak Te rzeczy podlaczyc ? Szukalem na stronach i nie moglem znalesc :/ Bede bardzo wdzieczny !