Cześć dzisiaj zacząłem przygodę z Rift
szukam jakiejś grupki graczy lub gildi z rodakami którzy od czasu do czasu pomogą skromnymi odpowiedziami na temat gry
nick Dziewczyna
i od razu mam pytanko na starcie
- Jak zdobyć wierzchowca .
szukam jakiejś grupki graczy lub gildi z rodakami którzy od czasu do czasu pomogą skromnymi odpowiedziami na temat gry
nick Dziewczyna
Możesz go kupić za 2,5 platyny w mieście , w IS lub biegać po riftach i liczyć na szczęście
Wbijaj na bloodirion
to gdzie bardziej sie oplaca grac zaviel czy ten bloodirion ... chodzi mi o to ktory serwer dluzej istnieje bo raczej zaviel jest nowszy i gra tam wiecej pl?
oczywiście że Zaviel jest tam bardzo dużo osób. Jeżeli chodzi o polaków to szczerze to różnie bo znajdziesz ich na Zavielu jak i na Bloodiron. Osobiście polecam Zaviel.
to gdzie bardziej sie oplaca grac zaviel czy ten bloodirion ... chodzi mi o to ktory serwer dluzej istnieje bo raczej zaviel jest nowszy i gra tam wiecej pl?
Zaviel jest PvE, Bloodiron PvP, więc to jest główna różnica, polaków znajdziesz tu i tu.
nick Dziewczyna