Zawartość battlechest'a

Hej, niedawno rozpocząłem swoja przygodę w WoW i nadszedł ten moment w którym muszę zakupić dodatki+abonament zatem chciałem się dowiedzieć czy w tym pakiecie oprócz dodatków jest również abonament link do sklepu

Jest Panie Kruszyn99, póki co to 30 dni abonamentu:)

Jeśli grałeś na trialu to tak.
Kod który dostaniesz możesz użyć tylko w przypadku kiedy przechodzisz z konta trial albo dopiero tworzysz konto, nie można go użyć w celu przedłużenia abonamentu :)

A zadziała to na istniejące konto czy muszę tworzyć nowe?

Tak jak napisałem, jeśli grasz obecnie na trialu to jak najbardziej zadziała :)

Ok dzięki za szybką odpowiedź, w chwili kiedy pisałem swoje pytanie nie widziałem twojej rady Najlepszy:) dla wszystkich plusik.

Dodam jeszcze od siebie żebyś poczekał na wyjście Legionu i nie kupował Warlords of Draenor, bo zapewne zostanie ten dodatek dodany do battlechesta przy najnowszym dodatku. Tak było przynajmniej z MoP'em.

wod zostanie dodany, ale jednak warto kupić sobie dodatek często są promocje po 40 zł.

Hej, niedawno rozpocząłem swoja przygodę w WoW i nadszedł ten moment w którym muszę zakupić dodatki+abonament zatem chciałem się dowiedzieć czy w tym pakiecie oprócz dodatków jest również abonament link do sklepu