Hej, niedawno rozpocząłem swoja przygodę w WoW i nadszedł ten moment w którym muszę zakupić dodatki+abonament zatem chciałem się dowiedzieć czy w tym pakiecie oprócz dodatków jest również abonament link do sklepu
Zawartość battlechest'a
Jest Panie Kruszyn99, póki co to 30 dni abonamentu
Jeśli grałeś na trialu to tak.
Kod który dostaniesz możesz użyć tylko w przypadku kiedy przechodzisz z konta trial albo dopiero tworzysz konto, nie można go użyć w celu przedłużenia abonamentu
A zadziała to na istniejące konto czy muszę tworzyć nowe?
Tak jak napisałem, jeśli grasz obecnie na trialu to jak najbardziej zadziała
Ok dzięki za szybką odpowiedź, w chwili kiedy pisałem swoje pytanie nie widziałem twojej rady Najlepszy:) dla wszystkich plusik.
Dodam jeszcze od siebie żebyś poczekał na wyjście Legionu i nie kupował Warlords of Draenor, bo zapewne zostanie ten dodatek dodany do battlechesta przy najnowszym dodatku. Tak było przynajmniej z MoP'em.
wod zostanie dodany, ale jednak warto kupić sobie dodatek często są promocje po 40 zł.
Hej, niedawno rozpocząłem swoja przygodę w WoW i nadszedł ten moment w którym muszę zakupić dodatki+abonament zatem chciałem się dowiedzieć czy w tym pakiecie oprócz dodatków jest również abonament link do sklepu