Witam , mam pytanie do tych co w niedawnym czasie kupili Battlechesta z dodatkiem WoTLK, otóż czy w owym pudłeku jest płyta WoTLK, bo ja kupiłem swój zestawik w Empiku i są tylko 2 płyty... wiadomo, że mogę ściągnac z neta, ale wolałbym mieć płytkę.
Zawartość Battlechestu
Niedawno kupiłem też z Wotlk'iem i mam dwie płyty
Aha, ok, bo już sie bałem, często mam pecha A powiesz mi skąd mogę ściągnąć oryginalnego WoTLK'a, raczej z piratebay to nie, bo na stronie battle.net instalator sciaga mi do MoPa (chyba, bo dawno grałem)
Jak chcesz grać na globcu to dobrze, że do MoPa, bo tak ma być, a jak priv to musisz nielegalnie ściągać.
Aha. Bo ja myslalem ze jesli bd gral w wotlk to na tej wersji clienta a tu musze sciagnac mopa +-+ . A serwer to pewniee BL ?
Jak chcesz grać z polakami trollami to polecam BL.
Polecam NIE grać z polakami, przecież toż to jakaś porażka. Wszędzie obrażanie się, tłumy dzieciaków na czacie ogólnym i spotyka się często też ułomnych umysłowo podczas expienia itd.(nie mówię o dobrych gildiach, ale jakoś trzeba dojść do 90 lvlu i dobrego gearu).
Gram na The Maelstrom PVP i gra mi się bardzo dobrze. Ludzie są pomocni. Odrazu znalazłem kogoś, kto by mnie pokierował w MoPie. Poza tym kochane open world PvP(trzeba to lubi(e?)ć). Próbowałem właśnie na Burning Legion, ale po jakimś(krótkim) czasie odechciało mi się tam grać i zacząłem właśnie na The Maelstrom PvP.
Dam ci radę na początek: wybierz odrazu jakąś profesję zbieracką(herbalism, mining, ostatecznie skinning), wtedy nie będziesz musiał żebrać o kasę. W 2 dni zarobiłem sobie w ten sposób na 2 heirloomy gildijne, które łącznie kosztują ok 2400g.
Up : ma racje do do burninjg legionu gralem tam okolo rok i szczerze powiedziawszy zaluje bo co chwile jakies dzieciaki zebrzaly na chacie o 1 g :<
Jedyny sensowny server to Outland
i czekanie w kolejkach po pare h?
Dzięki wam wszystkim za pomoc Jednak koledzy odradzili mi zaczynać grę, bo to silnie uzależniające, już raz bylem uzależniony to sprzedałem konto( Metin 2), wiec drugi raz nie chce, jak by ktoś chciał ode mnie odkupić to zapraszam .. http://allegro.pl/show_item.php?item=2757035761
Witam , mam pytanie do tych co w niedawnym czasie kupili Battlechesta z dodatkiem WoTLK, otóż czy w owym pudłeku jest płyta WoTLK, bo ja kupiłem swój zestawik w Empiku i są tylko 2 płyty... wiadomo, że mogę ściągnac z neta, ale wolałbym mieć płytkę.