Zawieszanie się komputera!

Witam wczoraj postanowiłem pograć sobie w battlefielda 3,i po paru minutach gry komputer po prostu się zawiesił i był dźwięk jak przy blue-screen.

Dziś zdarzyło mi się to już 2 razy tylko przy grach.Jakieś pomysły od czego to może być?Nigdy takiej sytuacji nie miałem...

Sprzęt:

-Intel Core i3 CPU 530@2.93Ghz

-ram 6gb

-64bit windows7

-Karta Geforce Gt 640

- Zasilacz jakiś dupny co dopiero wymieniany,,przez profesjonalną firmę'' 620W

jak napięcia i temperatury ??

Może się przegrzewać, sprawdź temperatury podczas gry, miałem to samo co ty, ekran się zawieszał i dźwięk też, kupiłem sprężone powietrze, wyczyściłem komputer i śmiga ładnie wszystko, nie zacina się.

Zaraz zobaczę jeszcze raz jaka temp. przy włączonym battlefieldzie

http://scr.hu/1yww/rhbs8 na razie tak śmiga.

Jeśli zacina ci się dźwięk, a na monitorze masz ścinę to znaczy, że procesor powoli umiera. Jeśli ten błąd się nasila / powtarza to możesz spisać go na straty.

Dobrze wiedzieć,wątpię że to od karty graficznej ponieważ nie dawno ją dopiero kupiłem tylko procka nie wymieniłem...

Mam pewną teorię, ale musisz odpowiedzieć:

Ta ścina występuje w grach typu? - napisałeś BF3, a o innych nie wspomniałeś.

Czy na pulpicie / przeglądarce też potrafi Ci się zaciąć?

Witam wczoraj postanowiłem pograć sobie w battlefielda 3,i po paru minutach gry komputer po prostu się zawiesił i był dźwięk jak przy blue-screen.

Dziś zdarzyło mi się to już 2 razy tylko przy grach.Jakieś pomysły od czego to może być?Nigdy takiej sytuacji nie miałem...

Sprzęt:

-Intel Core i3 CPU 530@2.93Ghz

-ram 6gb

-64bit windows7

-Karta Geforce Gt 640

- Zasilacz jakiś dupny co dopiero wymieniany,,przez profesjonalną firmę'' 620W