Witam.
Ostatnio mam taki problem, że jak pierwszy raz po uruchomieniu systemu włączę Origin lub Spotify to komputer automatycznie łapie zawiechę na 15-20 sekund.
Ktoś wie co może być przyczyną?
Witam.
Ostatnio mam taki problem, że jak pierwszy raz po uruchomieniu systemu włączę Origin lub Spotify to komputer automatycznie łapie zawiechę na 15-20 sekund.
A włączają Ci się te programy zaraz po uruchomieniu automatycznie? Jeżeli tak to : klawisz windows+r tam wpisz msconfig -> zakładka uruchamianie -> odznacz zbędny syf.
Ewentualnie informatyczna rada - format.
Mojej dziewczynie komp się zwieszał w GW2. Problem ustąpił gdy wyczyściliśmy radiator od procesora
Nie, programy nie są ustawione by po starcie systemu automatycznie się włączały. Gdy włączam je jak mam ochotę to pierwsze włączenie zawiesza całkowicie komputer na 15-20 sekund.
Jeżeli problem nadal aktualny, to może chodzi o dysk.
Spróbuj zdefragmentować.
Miałem kiedyś podobny problem i defragmentacja w pewnym stopniu pomogła aczkolwiek dysk i tak kwalifikował się do wymiany.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Witam.