Witam. Od jakiegoś czasu po starcie kompa włącza mi się strona "gangnamgames.net", do tego nie mogę wejść w rejestr a komputer strasznie długo się odpala, widocznie avast nie chroni dostatecznie mojego komputera. Czy może ktoś pomóc? Może sprawdzenie jakichś logów z jakiegoś OTL`a? Ktoś kto się na tym zna...
Zawirusowany komp?
http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html
alwarebytes Anti-Malware
tu masz taki super program mi już pomógł 4 razy jak miałem jakies gówno malwer lub innego wirusa!!
Avast darmowy nie chroni.... stąd problem.
MalvareBytes nawet nie chec sie uruchomić haha
Skorzystaj z AdwCleanera, lekki porządny i działający program do takiego typu robaczków.
Jak nie zadziała to polecam jeszcze spybot search&destroy, chociaż wątpię żeby adwcleaner zostawił jakiś ślad po tym śmieciu
I błagam, załatw sobie jakiegoś normalnego antywirusa avast to tylko zapychacz miejsca na dysku
Skończe rundę w lola i powiem jak poszło z ADW
Łał! Nie spodziewałem się ADW zdziałał cuda, dzięki!
dla pewności bym puścił combofixem jeżeli masz win xp/vista/7
Witam. Od jakiegoś czasu po starcie kompa włącza mi się strona "gangnamgames.net", do tego nie mogę wejść w rejestr a komputer strasznie długo się odpala, widocznie avast nie chroni dostatecznie mojego komputera. Czy może ktoś pomóc? Może sprawdzenie jakichś logów z jakiegoś OTL`a? Ktoś kto się na tym zna...