Zawirusowany komp?

Witam. Od jakiegoś czasu po starcie kompa włącza mi się strona "gangnamgames.net", do tego nie mogę wejść w rejestr a komputer strasznie długo się odpala, widocznie avast nie chroni dostatecznie mojego komputera. Czy może ktoś pomóc? Może sprawdzenie jakichś logów z jakiegoś OTL`a? Ktoś kto się na tym zna... :(

http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

alwarebytes Anti-Malware

tu masz taki super program mi już pomógł 4 razy jak miałem jakies gówno malwer lub innego wirusa!!

Avast darmowy nie chroni.... stąd problem.

MalvareBytes nawet nie chec sie uruchomić haha :D

Skorzystaj z AdwCleanera, lekki porządny i działający program do takiego typu robaczków.

Jak nie zadziała to polecam jeszcze spybot search&destroy, chociaż wątpię żeby adwcleaner zostawił jakiś ślad po tym śmieciu :D

I błagam, załatw sobie jakiegoś normalnego antywirusa :D avast to tylko zapychacz miejsca na dysku

Skończe rundę w lola i powiem jak poszło z ADW :D

Łał! Nie spodziewałem się :D ADW zdziałał cuda, dzięki! :D

dla pewności bym puścił combofixem ;) jeżeli masz win xp/vista/7

Witam. Od jakiegoś czasu po starcie kompa włącza mi się strona "gangnamgames.net", do tego nie mogę wejść w rejestr a komputer strasznie długo się odpala, widocznie avast nie chroni dostatecznie mojego komputera. Czy może ktoś pomóc? Może sprawdzenie jakichś logów z jakiegoś OTL`a? Ktoś kto się na tym zna... :(