Zażalenia NS

Chciałbym się zapytać miłego pana NorthenStar za co dostałem punkt ostrzeżenia w tym temacie?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58381-endgame/#entry429015

Ja pie*****Użyj opcji "SZUKAJ"Pamiętam, że już pisałem o EndGame w Rifcie w innym temacie.EndGame jest najlepszy ze wszystkich Mmo (według mnie) Poszukaj a znajdziesz.

Gdzie tu jest wulgaryzm?? Po "pie" są gwiazdki jak byś nie widział. Może mi chodziło o inny wyraz niż przekleństwo? Np.: pieprze zupę. Jak byś nie wiedział gwiazdki zasłaniają ukrytą treść więc może tam być cokolwiek.

To, że ilość gwiazdek się zgadza nie znaczy, że musi być to słowo, którego na co dzień używasz.

Ale bezsensowny żal. Wmawiaj sobie że nie używałeś akurat tego słowa, wmawiaj...

ps. NorthenStar to kobita jest <3

Jakbyś nie wiedział, to pani ( tak, szacunek :P ) NorthenStar JEST KOBIETĄ, a po drugie było już mówione miliard razy, że gwiazdki od niczego nie usprawiedliwiają, jest za to warn, bo każdy wie o jakie słowo chodzi...

@edit: @UP: 2 sekundy... -.-'

Po pierwsze NorthenStar jest kobietą, mogłeś się zorientować zanim napisałeś. Oczekuję sprostowania z Twojej strony.

Wracając do tematu. Każdy raczej domyślał się jedno znacznie jaki wyraz miałeś na myśli. Gwiazdki są faktycznie wykonane przez Ciebie, nie przez cenzurę. Forum ocenzurowało by to tak "pier**le". NS ostrzeżenie powinno być cofnięte bo nie można autora oskarżyć o brak wulgaryzmu bo wyraz jest niekompletny.

Gdzie tu jest wulgaryzm?? Po "pie" są gwiazdki jak byś nie widział. Może mi chodziło o inny wyraz niż przekleństwo? Np.: pieprze zupę. Jak byś nie wiedział gwiazdki zasłaniają ukrytą treść więc może tam być cokolwiek.
Jeżeli gwiazdki miały oznaczać słowo inne niz przekleństwo to jaki był sens ich wstawiania? W ten sposób tylko zaciemniasz swojego posta, łamiąc tym samym punkt 4.5. regulaminu. A wstawienie w miejsce gwiazdek "pieprzę zupę" (gdzie wyraz "pieprzę" też nie jest przesadnie elegancki) nie ma sensu i wiadomość zaczyna podpadać pod offtop (4.6 punkt regulaminu).

Jakbyś nie kombinował, ostrzeżenie się należy. Twoje szczęście że regulamin nie obejmuje cwaniakowania, bo mnie korci żeby wlepić następne. A dawno tego nie robiłem, więc pokusa całkiem spora...

Sprawa u mnie i mrhani ma odrębne spojrzenie. Można to "określenie" pieprzyć zupę uznać za Offtop, nie trzymające się tematu, aczkolwiek pozostała cześć wypowiedzi nie może być w żaden sposób podważana pod regulamin. Jeśli ktoś napiszę np. "Lubię placki" lub "Kocham Justina", a dalej kilka zdań z tematem, a my mielibyśmy tego się czepiać każdy z nas by ocipiał.

Powinien dostać 3 ptk karne za wulgaryzmy, a dostał tylko 1. Nie chciałam karać aż 3, właśnie ze względu na niejasności z gwiazdkami itd. Moim zdaniem na ten 1 punkt ta wypowiedź zasługuje.

Decyzję co do cofnięcia pozostawiam GM i Administratorowi.

Nie zauważyłem, że dostał 1 pkt. Niech zostanie, nie zamierzam zbyt często was skorygować i wytykać błędy. Niech każdy ma swoje pole do popisu :) mrhania ma trochę racji, 1 pkt. zostanie jako przestroga na przyszłość. Autorowi proponuję wziąć się za zmniejszenie liczby ostrzeżeń bo kiepsko to wygląda.

Sprawę zamykam.

Chciałbym się zapytać miłego pana NorthenStar za co dostałem punkt ostrzeżenia w tym temacie?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58381-endgame/#entry429015

Ja pie*****Użyj opcji "SZUKAJ"Pamiętam, że już pisałem o EndGame w Rifcie w innym temacie.EndGame jest najlepszy ze wszystkich Mmo (według mnie) Poszukaj a znajdziesz.

To, że ilość gwiazdek się zgadza nie znaczy, że musi być to słowo, którego na co dzień używasz.