Wnoszę zażalenie o przekroczenie uprawnień moderatora Northen Star.
Główny podmiot zażalenia pozostaje bez zmian:
Chcę tylko dodać kilka punktów. Powodem powstania nowego tematu jest bezpodstawne zamknięcie poprzedniego (patrz link wyżej).
Cytując moderatora:
Warna jak i chwilowego bana dostałeś za ten temat
W którym miejscu pytam o to, za co dostałem bana?
Nie wymieniłam kogo konkretnie obraziłeś, bo byłoby to 90% forum.
W którym miejscu pytam, kogo obraziłem? Cytuję:
Nie mniej, uzasadnienie "Obrażanie użytkowników" nie jest wystarczające, jeżeli nie podaje się kto właściwie został obrażony.
Nie interesują mnie osoby, które mogły się poczuć urażone, a które poczuły się urażone. Nie masz prawa mówić, że kogoś uraziłem, jeżeli nie masz dowodu w postaci co najmniej raportu na mnie od tej osoby z dopiskiem "Obraza mnie".
Za kolejne podobne wpisy ilość warnów jak i czas bana będzie wydłużony.
W którym miejscu pytam, co mi grozi za więcej warnów?
Pytam dlaczego mój ban jest niezgodny z regulaminem. Znam go, nie ma w nim słowa o banie na 25h+. Tym samym, przydzielony mi ban był za długi, co świadczy o przekroczeniu uprawnień względem regulaminu, który nota bene, jest nieważny.
No i najważniejsze - nie pytam się o Twoje zdanie. Wnoszę tylko i wyłącznie o wyciągnięcie konsekwencji w nadużyciach wymienionych w poprzednim temacie oraz o niesłuszne jego zamknięcie bądź też udowodnieniu przez osoby lepsze od Ciebie, dlaczego nie nadużyłeś swojego stanowiska.
Nie odniosłeś się do mojego wniosku w ogóle. Walnąłeś formułkę za co dostałem bana i zamknąłeś temat. Skoro tak bardzo lubisz regulamin, pozwól, że zadam pytanie:
Dlaczego mój temat z zażaleniem został zamknięty? Proszę o podanie konkretnego punktu regulaminu, który dopuszcza takie zachowanie.
Z wyrazami szacunku,
Might Tay