Zażalenie

Witam mam pytanie/zażalenie odnośnie działu "szukam mmo" dlaczego nowe posty można dodawać dopiero po napisaniu 40 postów? Przecież każdy może szukać mmo, a nie tylko osoby, które mają powyżej 40 postów. :(

Bo bez limitu byłby totalny chaos. Większość nowych użytkowników tylko przychodziła na forum by założyć temat w "Szukam MMO" i już nigdy nie wracała.

Nie wiem czy mogę się wypowiadać (wydaje mi się też, że to zły dział) ale jest to całkiem logiczne. Akurat w/w miejsce "szukam mmo" powinno być dostępne "instant". Dlaczego?

Ludzie szukają gierki, chcą zadać stosowne pytanie w odpowiednim dziale - a tutaj niespodzianka! Muszą nabić na szybko jakiekolwiek 40 postów. Więc ciskają co popadnie, gdzie popadnie.

Za brak składni przepraszam, spać mi się chce :(

Jak chcą za wszelką cenę założyć temat w szukam moo, a nie mają 40 postów i zdarzy się tak, że będą je bezmyślnie nabijać to do tego czasu dostaną znając życie bana.

Nie masz z czym walczyć bo mniejszym złem jest ograniczenie i tego się będą trzymać. Są setki identycznych tematów i osoba chcąca wyszukać grę może najnormalniej w świecie przestudiować tego typu tematy.

Nauczmy się czytać i szukać, a znajdziemy wiele przydatnych informacji. W nowym temacie tak czy siak polecą ci to samo, a zapewniam cię, że na 100% wszystko było wałkowane, a w świecie mmo nic się od pewnego czasu nie stało by móc o czymś przełomowym pisać.

Pozdrawiam!

Nie bez powodu tak decyzja została podjęta. Ludzie bez tego limitu zakładali konta, tylko po aby napisać jednego posta i bardzo często jeszcze takiego, że ręce opadały. Wiele MMO zostało odszukanych, może być to niewiarygodna informacja ale ilość tytułów MMO jest ograniczona. Dlatego najpierw powinno się przejrzeć poprzednie tematy, na przykład używając opcji Szukaj lub dla bardziej cierpliwych, przejrzeć każdy ręcznie. Istnieje bardzo duże prawdopodbieństwo, że ktoś przed Tobą miał podobne preferencje, więc powielanie tematów prowadzi tylko do zaśmiecania tego działu.

No tak, ale szukając gry samemu będziemy tracić czas na czytanie recenzji, screeny, gameplay'e oraz jeśli ktoś woli ściąganie gry w ciemno, a tak można przy pomocy innych użytkowników forum znalesć coś odpowiedniego dla sb w krótkim czasie. Dlatego te 40 postów ogranicz :mellow:

Również Pozdrawiam

Nie da rady dogodzić, każdemu... czasem trzeba podjąc decyzje, która usprawni działanie w tym przypadku działanie forum. Trzeba się dostosować i tyle, a jak tak bardzo chcesz znaleść te swoje wymarzone mmo to zagadaj może do kogoś na pw, a jestem pewny, że otrzymasz pomoc.

A temat zamknijcie :D bo sobie nabija ziomek posty na zażaleniach, a to się mija z celem ;)

Wszystko jest jasne i zrozumiałem więc nie ma o czym gadać.

Dokładnie tak te 40 postów ma ograniczyć SPAM. Po prostu, jest szansa, że po naskrobaniu tych okropnych 40 postów, ktoś przyjdzie z jakimś pojęciem czego właściwie szuka, a nie na przykład "Szukam mmo pomóżcie" - koniec posta. Czasami, jeśli Ci na czymś zależy, należy samemu podjąć działanie. Użytkownicy powinni Ci pomóc, a nie wybrać za Ciebie grę, w którą masz grać.

@Wagon spokojnie ma jeszcze 21 do wypocenia.

Maksio twoja podejście jest śmieszne.Dlaczego mieliby znieść limit,skoro on się sprawdza.W dziale "Szukam Mmo" nowe wątki są rzadko zakładane,gdyż większość Kryterii,które wyszukuje Gracz są zawarte w owych tematach.Zawsze liczy się jakość Użytkowników a nie ilość,przed tą blokadą był straszny Spam nowymi Użytkownikami,którzy nic nie wnosili na nasze Forum.

Pozdrawiam i życzę udanego Weekendu :)

Dobrze dziękuje wszystkim za odpowiedzi i wytłumaczenie. Po prostu się dostosuje :D temat można zamknąć

Witam mam pytanie/zażalenie odnośnie działu "szukam mmo" dlaczego nowe posty można dodawać dopiero po napisaniu 40 postów? Przecież każdy może szukać mmo, a nie tylko osoby, które mają powyżej 40 postów. :(