Zbalansowany fps

Siemanko, ostatnio wymieniłem sobie sprzęt więc i trochę fpsów w grach wskoczyło. Szukam zbalansowanego fpsa [first person shooter], czyli takiego na poziomie. Nie interesują mnie gry typu BF czy PlanetSide [pojazdy, samoloty, wszystko]. Chciałbym sobie stylowo postrzelać, a nie pojeździć. Gra powinna mieć tylko 1 możliwość - bierzesz broń i ciskasz na mapie - coś a la CS. Oczywiście mogą być jakieś lv konta, żeby urozmaicić grę lub znaleźć jakieś dodatkowe cele. Ostatnio próbowałem CODa BO1, ale takie jakieś dziwne i odinstalowałem. Jakieś pomysły na coś innego? Może być zarówno b2p jak i f2p. No i oczywiście aby miało to jakąś w miarę dobrą grafikę, mamy XXI wiek więc era papierowych gier się już skończyła. Nie interesuje mnie single player, dlatego też szukam czegoś do multi z w miarę sporym community. Pozdrawiam.

//edit

Na początek zabiorę się za Ghost Recon Future Soldier którego zakupiłem wczoraj, później Ghost Recon Online oraz Blacklight. Może akurat w którymś z tych tytułów jest spore community oraz w miarę grywalnym poziomie. ;)

Shootmania- ma spooore community do tego Polskie turnieje i serwery, tylko że gra jest płatna B2P, ale warto.

Ciekawa propozycja, tym bardziej że od Ubi na której można polegać. Poza Shootmanią, myślę także nad Ghost Recon Future Soldier Multi tyle że nie bardzo się orientuję jak tam z ilością graczy. Z innych ciekawszych które mi wpadły w oko to Warframe, Ghost Recon Online oraz Blacklight Retribution.

Ghost Recon online to jedna z najlepszych fps dla mnie, nie wpadło mi nawet do głowy ;d Ale grałem i polecam ^_^

Ghost Recon Future Soldier zakupiony, później pobawię się w Ghost Recon Online oraz Blacklight Retribution. Zanim jednak przejdę do 2 i 3 trochę to potrwa. :D Jeśli jest ktoś chętny zapraszam na steama.

Alliance of Valiant Arms?

Co to znaczy zbalansowany FPS ? Chyba każdy oFPS dzisiaj ma balans, nie ma imb klas czy broni jak w niektórych mmosach. Nawet w takich słabiakach jak wyżej jest jakiś tam balans, bo to shooter czyli jedynym imba może być sam gracz i jego refleks / skill.

Albo się nie znam, nie wiem..

Poleciłbym Ci Wolf: ET, ale czasy świetności tej gry już minęły. Gra wymaga skilla, nawet jak ktoś cię przykampi zza krzaka to (jak oczywiście jesteś dobry) możesz się odwrócić i utłuc typa. Nie jest to zwykła napierdalanka. Żeby wygrać musisz wykonać określone cele (np wysadzić działa, czy zbiornik z paliwem) Dla mnie to najlepszy FPS w jakiego grałem, ale gra już nie daje tyle funu co kiedyś (przez chujowe mody)

Ja ogólnie jestem fanem serii BF.Od dość długiego czasu gram w BFp4f.Bardzo dynamiczna gierka,w której oprócz skilla liczy się taktyka drużyny.Owszem gra jest z lekka p2w,no taką politykę biznesową prowadzi EA w tej grze,wiadomo trzeba zarobić.Jednak moim zdaniem kwoty które musimy wydać na wyższym levelu nie są jakoś miażdżące dla naszego budżetu.Parę sms'ów po jakieś 7pln trza wysłać aby wyposażyć się w pro weapon który jest nam potrzebny do pełnej radochy z gry.Rozgrywka w trybie Rush(gorączka) na mapie Sharki..eh te emocje,urywa jajca :D.

w sumie to i tak najlepszym FPS jest CS

polecił bym CI CS 1.6 jednak niestety ta gra umiera ( jak juz nie umarła nie wiem nie grałem kilka miesięcy ) przez CS : Go więc spróbuj sił właśnie w CS:GO

Jest bardzo mało zbalansowanych FPS ja też mam ten problem i w grach gdzie powinienem mieć 80-100 fps mam 40 -.- poleciłbym AVA ale gra nie długo upadnie. Spróbuj Soldier Front 2 jest to a'la następca AVY

Siemanko, ostatnio wymieniłem sobie sprzęt więc i trochę fpsów w grach wskoczyło. Szukam zbalansowanego fpsa [first person shooter], czyli takiego na poziomie. Nie interesują mnie gry typu BF czy PlanetSide [pojazdy, samoloty, wszystko]. Chciałbym sobie stylowo postrzelać, a nie pojeździć. Gra powinna mieć tylko 1 możliwość - bierzesz broń i ciskasz na mapie - coś a la CS. Oczywiście mogą być jakieś lv konta, żeby urozmaicić grę lub znaleźć jakieś dodatkowe cele. Ostatnio próbowałem CODa BO1, ale takie jakieś dziwne i odinstalowałem. Jakieś pomysły na coś innego? Może być zarówno b2p jak i f2p. No i oczywiście aby miało to jakąś w miarę dobrą grafikę, mamy XXI wiek więc era papierowych gier się już skończyła. Nie interesuje mnie single player, dlatego też szukam czegoś do multi z w miarę sporym community. Pozdrawiam.

//edit

Na początek zabiorę się za Ghost Recon Future Soldier którego zakupiłem wczoraj, później Ghost Recon Online oraz Blacklight. Może akurat w którymś z tych tytułów jest spore community oraz w miarę grywalnym poziomie. ;)