Siemanko, ostatnio wymieniłem sobie sprzęt więc i trochę fpsów w grach wskoczyło. Szukam zbalansowanego fpsa [first person shooter], czyli takiego na poziomie. Nie interesują mnie gry typu BF czy PlanetSide [pojazdy, samoloty, wszystko]. Chciałbym sobie stylowo postrzelać, a nie pojeździć. Gra powinna mieć tylko 1 możliwość - bierzesz broń i ciskasz na mapie - coś a la CS. Oczywiście mogą być jakieś lv konta, żeby urozmaicić grę lub znaleźć jakieś dodatkowe cele. Ostatnio próbowałem CODa BO1, ale takie jakieś dziwne i odinstalowałem. Jakieś pomysły na coś innego? Może być zarówno b2p jak i f2p. No i oczywiście aby miało to jakąś w miarę dobrą grafikę, mamy XXI wiek więc era papierowych gier się już skończyła. Nie interesuje mnie single player, dlatego też szukam czegoś do multi z w miarę sporym community. Pozdrawiam.
//edit
Na początek zabiorę się za Ghost Recon Future Soldier którego zakupiłem wczoraj, później Ghost Recon Online oraz Blacklight. Może akurat w którymś z tych tytułów jest spore community oraz w miarę grywalnym poziomie.