Siemka.
Chciałem zagrać sobie w Rifta. Pograłem dwa dni i moje konto zostało zbanowane. Nie wiem dlaczego. Powiem tylko tyle, że zrobiłem byle jakie konto na próbę, aby zobaczyć co i jak, by potem zrobić kolejne konto i grać na nim już na stałe o ile mi się gra spodoba (mam osobny email na sprawdzanie gier i stąd cały proceder). Niestety po dwóch dniach moje konto zostało zbanowane z nieznanych mi przyczyn. Grałem normalnie, sprawdzałem sobie klasy, nazywałem postacie byle jak... ale to nie powód, aby banować. Nic nie reklamowałem, biegałem biłem potworki, robiłem questy... a tu nagle ban. W emailu z informacją też niczego się nie dowiedziałem. Napisane było tylko, że naruszyłem jakieś zasady i tyle w temacie... ale jakie? Nie wiem. Wam też zdarzyło się dostać bana ot tak w Rifcie?
Zbanowano mi konto? O.o
Siemka. Chciałem zagrać sobie w Rifta. Pograłem dwa dni i moje konto zostało zbanowane. Nie wiem dlaczego. Powiem tylko tyle, że zrobiłem byle jakie konto na próbę, aby zobaczyć co i jak, by potem zrobić kolejne konto i grać na nim już na stałe o ile mi się gra spodoba (mam osobny email na sprawdzanie gier i stąd cały proceder). Niestety po dwóch dniach moje konto zostało zbanowane z nieznanych mi przyczyn. Grałem normalnie, sprawdzałem sobie klasy, nazywałem postacie byle jak... ale to nie powód, aby banować. Nic nie reklamowałem, biegałem biłem potworki, robiłem questy... a tu nagle ban. W emailu z informacją też niczego się nie dowiedziałem. Napisane było tylko, że naruszyłem jakieś zasady i tyle w temacie... ale jakie? Nie wiem. Wam też zdarzyło się dostać bana ot tak w Rifcie?
1.Twórcy mogą banować za co chcą. Jest to w zasadach,które podpisywałeś przy rejestracji.
2.Może zbanowali za multi(o ile by napisali dokładnie)?
Ekhm ekhm... Nigdy nie gra sie na dwoch kontach. To po prostu nie ma sensu i akurat ci tworcy na to patrza... bo jak wyglada zycie bota? Jednego stawiasz na 1 koncie by reklamowal cie i wgle. A drugiego stawiasz na 2 koncie by farmil i zbieral golda/eq. I jak masz kupca to przesylasz itemy na tamta postac a od tamtej postaci wysylasz itemy do typka co je chcial :P. Tym bardziej ze pewnie na tym testowym masz same low lvl co tym bardziej to uwiarygadnia
Musiałbym grać na dwóch jednocześnie... po drugie... drugiego konta jeszcze nie zrobiłem. Napisałem do supportu i ten ban okazał się pomyłką. Przeprosili i odbanowali mnie Temat do zamknięcia.
Siemka.
Chciałem zagrać sobie w Rifta. Pograłem dwa dni i moje konto zostało zbanowane. Nie wiem dlaczego. Powiem tylko tyle, że zrobiłem byle jakie konto na próbę, aby zobaczyć co i jak, by potem zrobić kolejne konto i grać na nim już na stałe o ile mi się gra spodoba (mam osobny email na sprawdzanie gier i stąd cały proceder). Niestety po dwóch dniach moje konto zostało zbanowane z nieznanych mi przyczyn. Grałem normalnie, sprawdzałem sobie klasy, nazywałem postacie byle jak... ale to nie powód, aby banować. Nic nie reklamowałem, biegałem biłem potworki, robiłem questy... a tu nagle ban. W emailu z informacją też niczego się nie dowiedziałem. Napisane było tylko, że naruszyłem jakieś zasady i tyle w temacie... ale jakie? Nie wiem. Wam też zdarzyło się dostać bana ot tak w Rifcie?