Zbieram ekipę do gry od podstaw ;)

nie bardziej opłaca się grać na us ??hm ?

Czy ktoś może sprawdzić u Brokera jak stoją teraz Gold Packi na Anuhart ??

Jeżeli Anuhart to ja odpadam.

Jeśli zmienicie zdanie, to można mnie spotkać pod nickiem Victor - Templar Ely (vet acc)

Jak tam, graliście już coś ? Ilu was jest ? Który macie lvl ? bo nie wiem czy się dołączyć czy też nie, zależy ile będę musiał nadrabiać lvl'owo do was :D Jbc to chwilkę grałem, do około 10 lvl na cbt/obt i wiało nudą jak cholera ;/

ladyanney wygladasz dzisiaj pieknie.

Czy po kupnie GP dostaje się status konta veteran ?

Ja zacząłęm grać dzisiaj na serverze UK, a dokłądniej Nexusie, gram po stronie "tych dobrych"(jednak nie jest dla mnie problemem przejść na ciemną strone mocy), więc jak jakiś koxu tam gra, to z chęcią przyjmę jego nick. Wybaczcie za taką "reklame" ale nie widziałem sensu zakładania nowego tematu dla tej jednej sprawy.

2x up:

Tak (naucz się czytać posty w tematach).

@up

Nie, nie wprowadzaj ludzi w błąd jak czegoś nie wiesz, po zakończeniu GP wracamy do startera

Dobra właśnie pobieram Aiona,mam dziś wolne więc pogram sobie syto.Tylko niech mi ktoś wkońcu napisze gdzie gramy i czy strone wybieramy"Jasną" cz też może "Ciemną".

gramy na Anahurt po dobrej stronie mocy , zabijamy czas na aionie czekając na raiderza, potem zobaczymy , narazie gra około 5-6 osób lvle 5-15 także nie ma problemu z nadrobieniem :)

ts: 178.32.225.213:1111

hasło: kalafior

channel: aion

To ja w takim razie dobiję 5lvl i się odezwę.

moze przeneisciecie sie na nexusa....? tam przynajmniej jest w miare rowno ceny juz sie wyrownaly to moze tez z wami zagram....ale po stronie asmo w ely gra za duzo gimberni :) tyle ze lvle 5-15 w 3 dni to troche malo + jakimi clasami gracie ? + na nexusie mialem 2 postacie wymaxowane i jest tam naprawde dobra populacja + ciagle ludzie zaczynaja grac .

ladyanney dlaczego mnie ignorujesz,zakochałem sie w tobie gdy cie zobaczyłem na przystanku,napisalem dla ciebie ten wiersz:

Słoneczko wygladasz dzis jak pudeleczko,po bombonierce ktore nosze w swojej rece.Czasami grasz w Aiona,a czasam jestes jak moja zona.Uwielbiam piescic twe dlonie,czy ty tez mnie kochasz kochonie?

warn_ico.png
Za czcionke jeden, a drugi za uprawianie trollingu, a trzeci za OT. - Dzz'

Dobra zaczynam ściągać,wcześniej byłem zajety.Przewiduję pobranie Aiona za jakieś 4-5H.:)

Gramy od wczoraj a nie od czasu założenia tematu ;) jak ktoś jeszcze chce dołączyć to wbijać na tsa

witam chciałem zawsze grać ale nie wiem jednej rzeczy czy bez płacenia da rade grać (wiem że głupie pytanie ale nigdy nie grałem)

da rade grać bez płacenia, premki możesz kupić legalnie za kasę w grze

spoko postaram się ściągnąć do jutra :D a jeszcze 1 pytanie z jakiej strony pobrać ?

wpisz w google aion free to play lub przejrzyj poprzednie posty ;)