Zbieram ekipę do gry od podstaw ;)

Witam. Poszukuję osób chętnych do gry od podstaw prawdopodobnie na serverze Nexus po dobrej strony mocy ;)

Wymagania:

*wiek 16+

*kultura osobista

*mikrofon i komunikator skype/ ts3

Zaczynamy od jutra :P więcej info na fejsie https://www.facebook.com/aanna.nowak lub skype pro.ania

edit: gramy jednak na Anuhart

TS3 --->

178.32.225.213:1111

hasło : kalafior

Zgłaszam się. Aktualnie mam na tym serwerze 10 poziom więc właściwie także zaczynam, zgłoś się do mnie na priv. to obgadamy co i jak :)

2xup idź nabijać posty w innym temacie ;)

szkoda, że w asmo gram, pograłbym z wami :<

Ja mogę grać, tyle że o Aionie nic nie wiem. Nigdy w to nie grałem :> Ale już zaczynam pobierać ;)

Tylko takie pytanie : jak to jest z Veteranem, bo nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na tę grę ? ; x

Hej. Weteran jest wg. mnie jednym z lepszych rozwiązań, o ile nie najlepszym, jeśli chodzi o premium accounty w mmoskach ;) W skrócie .... Kupujesz na allegro premke za ~13zł , mija ona po 30 dniach i otrzymujesz tytuł weterana, a wraz z nim najważniejsze opcje premki - dostęp do domu handlowego , zniesienie wszelkich limitów itp ... Jeśli chodzi o to, że jesteś zielony to ja mogę powiedzieć Ci, że ja uczę się tej gry, ale jest bardzo łatwa do ogarnięcia, misje prowadzą Cię za rączkę po coraz to nowych lokacjach i poziomach. Jeśli jednak nie przepadasz za wykonywaniem misji to podzielone są one na kampanie i zwykłe także możesz robić tylko kampanie (ważne misje) i dalej exp nabijać w inny sposób (exp dostajesz też za zbieranie, crafting) ... Do gry można pobrać spolszczenie :P

edit:

http://www.aionfreet...eaturesdetails/ - charakteryzacja gold packa , weterana i zwykłego konta

http://aion.ironsquad.pl/ - spolszczenie

edit2:

grałam ostatnio na servie Telemachus czy jakoś tak wbiłam w 1,5-2 tyg lvl 33 , ale to stary server i panuje tam nuda dlatego przenosze się i właśnie jestem w trakcie tworzenia postaci :D

ja moge zagrac ale nie mam zadnego doswiadczenia z ta gra ale moge sprobowac

Najlepiej na noc zostawcie na patchowanie i jutro się rano spotykamy na serverze Nexus po dobrej stronie mocy (Elyosi) ;p

gra jest łatwa do ogaru :) a ekipa zawsze pomoże, później gildie stworzymy i na instancje razem bedziemy smigac :P

także nawet jak ktoś nie miał doczynienia nigdy z tą grą to również zachęcam :) więc jeśli ktoś się zastanawiał kiedyś nad graniem

w tą grę teraz jest dobry moment:D Piszcie na PW wasze nicki z gry

ts jest wymagany czy nie do końca jeśli nie to moge też zagrać , gierka już pobrana :>

No dobrze byłoby jakoś się komunikować, a szczególnie potem jak zrobimy gildię i na instancje będziemy chodzili, no ale jeśli z jakiś przyczyn nie możesz no to nic się nie stanie:)

no ok , to ide juz sobie postać robic :P

Moglbym tez zagrac :P Napisalem jak cos na Fb. Czekam na odpowiedz :)

Wy gracie padem,czy myszka ?

@Offtop

Głośnikami.

Na 100% weteran zostaje po kupnie GP? bo coś mi sie nie wydaje. A pozatym gra to głównie questy, a o samym grindzie to można pomarzyć. ;x

co do tego veterana to na 100% nie jestem pewna ;) tak mówili członkowie mojej byłej gildii, ale akurat gp to nie problem można kupić w grze za Kinahy i nie jest to szczególnie drogi interes

Hej. Weteran jest wg. mnie jednym z lepszych rozwiązań, o ile nie najlepszym, jeśli chodzi o premium accounty w mmoskach W skrócie .... Kupujesz na allegro premke za ~13zł , mija ona po 30 dniach i otrzymujesz tytuł weterana, a wraz z nim najważniejsze opcje premki - dostęp do domu handlowego , zniesienie wszelkich limitów itp ... Jeśli chodzi o to, że jesteś zielony to ja mogę powiedzieć Ci, że ja uczę się tej gry, ale jest bardzo łatwa do ogarnięcia, misje prowadzą Cię za rączkę po coraz to nowych lokacjach i poziomach. Jeśli jednak nie przepadasz za wykonywaniem misji to podzielone są one na kampanie i zwykłe także możesz robić tylko kampanie (ważne misje) i dalej exp nabijać w inny sposób (exp dostajesz też za zbieranie, crafting) ... Do gry można pobrać spolszczenie edit:http://www.aionfreet...eaturesdetails/ - charakteryzacja gold packa , weterana i zwykłego kontahttp://aion.ironsquad.pl/ - spolszczenieedit2:grałam ostatnio na servie Telemachus czy jakoś tak wbiłam w 1,5-2 tyg lvl 33 , ale to stary server i panuje tam nuda dlatego przenosze się i właśnie jestem w trakcie tworzenia postaci

1.Nie polecam spolszczenia. Po wyjsciu z pierwszej lokacji konczy sie ono i potem jest tylko problem z szukaniem party, bo nie zna sie angielskiej wersji regionu/instancji

2.Crafting daje bardzo malo expa.

3. Na serverze "Anuhart"(Polecam wam ten server, bo jest najnowszy, i najwiecej ludzi tu gra) mam 30lv clerica, wiec moge was poboostowac na poczatku, dajcie tylko znac na gg "5952978"

4.Gold pack (czy jak to tam nazywacie) mozna kupic za walute w grze, jednak dlugo bedziecie zbierac(15kk albo 25kk na Anuhart, juz nie pamietam). Najlepiej jest miec kogos znajomego/z gildi ktory moze pomoc kupic jakies rzeczy w auction house itd

5. Nie liczyłbym na grind w tej grze... questy 24/7 (ew. instancje)

:)

Nexus i Anuhart wyszły w podobnym czasie, ale jako lolowy gracz wolę na Nexusie grać :DDD :) na Nexusie też gra sporo ludzi , a jeśli chodzi o szukanie party to raczej nie będzie konieczne, bo 6 miejsc w party zapewne zapełni się przez członków gildii

Co do Veterana, nie dostajemy go po zakończeniu się GP.

Hmm może skusiłbym się zagrać ale to od weekendu.

Miałem wcześniej Rangera 55 na Nexusie.

Z chęcią do was dołączę,tylko nie wiem czy dziś wyrobię się z pobraniem klienta.Deklaruję się na grę Klerykiem.

gramy jednak na servie Anuhart ze wzlędu na to, że ponoć jest nowszy i tańsze gp ;)