Zbieram Ekipe

Witam zbieram ekipe do wspolnego grania na serwerze PVP-Killian. Jestemy zupelnie nowi w tej grze lecz mamy spore doswiadczenie w grach MMO.

Posiadamy wlasnego TS3. Gramy codziennie od godziny 17-18 do 23- 01. Staramy grac sie jedynie gdy wszyscy sa online.

Wymagania 15+ lat, ts3.

Flakq - 17lat - Priest

Zaca - 17t - DPS ( Jeszcze nie zdecydowal sie dokladnie co do klasy)

Wrona - 17 lat - Tank.

TheEnd295 -17 lat - Sorcerer, Warrior, Archer

Chetnych prosze o napisanie czegos o sobie w tym temacie, prosze rowniez o podanie klasy jaka bedziecie grac, oraz numery GG skontaktuje sie z wami.

P.S Gre zaczynamy jutro (14.01.2013) o godzinie 18:30.

15 lat Dominik. Lubie grać w gry mmo zwłaszcza none-targer ( wiem wymyślne ) mam aktualnie 15 lvl warior. na gg wchodze raz na ruski rok, jak zachodzi taka potrzeba. Jak coś pw.

Mogl bym z wami zagrac mam ts3 i 17 lat czesto jestem dostepy pogralem juz troche w tere wbilem 29 lvl gram dalej ale zastanawiam sie nad zmianem klasy dlatego milo by bylo zaczac gre z jakas ekipa od poczatku niz samemu przechodzic jeszcze raz przez to samo gral bym jedna z tych trzech klas - Sorcerer, Warrior, Archer jak cos to piszcie na pw bo z gg raczej nie korzystam :)

Widzę że zbieracie bardzo fajną ekipę do TERA online jeżeli myślicie do dojścia do jakieś gildii zapraszam do Glory of Day jesteśmy zgraną ekipą i gramy dla zabawy bez żadnych spin. Mamy kilku wyjadaczy którzy w TERA online grają od samego początku i możemy wam pomóc ze wszystkim z czym będziecie mieć problemy questy/instancje/craft/elity itp. Gwarantuję dobrą zabawę a czym więcej nas tym rozgrywka coraz bardziej przyjemniejsza. Posiadamy w tej chwili 45 osób oraz stronę cgem.pl a także profesjonalny kanał TS3(ts3.cgem.pl). Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych proszę pisać w grze pod nick Fujivar albo od razu wbijać na ts'a. Oczywiście serwer PvP międzynarodowy. Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam.

Witam zbieram ekipe do wspolnego grania na serwerze PVP-Killian. Jestemy zupelnie nowi w tej grze lecz mamy spore doswiadczenie w grach MMO.

Posiadamy wlasnego TS3. Gramy codziennie od godziny 17-18 do 23- 01. Staramy grac sie jedynie gdy wszyscy sa online.

Wymagania 15+ lat, ts3.

Flakq - 17lat - Priest

Zaca - 17t - DPS ( Jeszcze nie zdecydowal sie dokladnie co do klasy)

Wrona - 17 lat - Tank.

TheEnd295 -17 lat - Sorcerer, Warrior, Archer

Chetnych prosze o napisanie czegos o sobie w tym temacie, prosze rowniez o podanie klasy jaka bedziecie grac, oraz numery GG skontaktuje sie z wami.

P.S Gre zaczynamy jutro (14.01.2013) o godzinie 18:30.