Zbieram ludzi do teamu [tworzenie gry MMO]
A ty sam umiesz ogarniasz programowanie??
A ty sam umiesz ogarniasz programowanie??
Tak. Póki co dawałem sobie radę.
jezeli potrzebujesz kogos kto rysuje to moge sie nadac
Ja również mogę jakieś arty ew. porobić
Jeśli potrzebowałbyś napisać jakieś dialogi, opisy questów, własne story gry czy coś, to chętnie coś skrobnę ^>^
Tyle co tych gier na forum ludzie stworzyli to hohoho...
Szkoda tylko ze ani jedno nie ujrzało swiatla dziennego ani nawet pre-pre-pre-alphy
Tyle co tych gier na forum ludzie stworzyli to hohoho...Szkoda tylko ze ani jedno nie ujrzało swiatla dziennego ani nawet pre-pre-pre-alphy
Oj tam, nie oceniaj wszystkich tak samo.
@Topic
WSZYSTKICH zainteresowanych proszę o kontakt na Skype / PW, ewentualnie na GG.
Skype jest obowiązkowy, ponieważ stworzyliśmy konferencję z wszystkimi członkami grupy.
pixelart 2D w kosmosie? Nadchodzi Tibia Space !!! To ma wyglądać twoim zdaniem bardziej jak tibia w kosmosie czy tak bardziej jak stara kosmiczna arcadówka tylko że MMO?
jaki silnik gry?
pixelart 2D w kosmosie? Nadchodzi Tibia Space !!! To ma wyglądać twoim zdaniem bardziej jak tibia w kosmosie czy tak bardziej jak stara kosmiczna arcadówka tylko że MMO?
Pierwszej części postu nie skomentuję. Sandbox w kosmosie, mogłeś to wywnioskować z pierwszego postu. Wszystko jest tam opisane.
jaki silnik gry?
Nasz własny.
a powiedz co już jest zrobione/stworzone, czy tylko taki ogólny plan?
Z opisu projektu można wywnioskować że to takie "EVE Online" z grafiką 2D.
Czy może coś mi umknęło i oprócz grafiki, przewidujecie jeszcze jakieś istotne różnice ?
a powiedz co już jest zrobione/stworzone, czy tylko taki ogólny plan?
W zasadzie jest już zrobiona najważniejsza rzecz. Plan. Teraz wystarczy jechać po kolei z listą i programować.
Z opisu projektu można wywnioskować że to takie "EVE Online" z grafiką 2D. Czy może coś mi umknęło i oprócz grafiki, przewidujecie jeszcze jakieś istotne różnice ?
Hmm. Sandbox, kosmos, online - to wspólne cechy EVE Online i mojej gry. Jeśli twierdzisz inaczej, to widocznie nie grałeś w EVE i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Po co miałbym wkładać tyle pracy i czasu w 'klona' jakiejś gry?
Ja tylko żartowałem z tą tibią. Moim zdaniem to nie wypali ale życzę powodzenia.
Ja tylko żartowałem z tą tibią. Moim zdaniem to nie wypali ale życzę powodzenia.
Amatorskie projekty z reguły nie wypalają z tego powodu, że nie mają całej dokumentacji i planu. Po jakimś czasie po prostu nudzi im się wymyślanie kolejnych 'ficzerów' i porzucają swój pomysł. My mamy całą dokumentację i wiemy co chcemy osiągnąć.
wciąż aktualne.
Programowanie programowaniem, ale jaki język ziomuś?
proponuje ci poszukać ludzi na forum http://warsztat.gd/ tam prędzej znajdziesz odpowiednich ludzi niż tutaj
Programowanie programowaniem, ale jaki język ziomuś?
C++