Przepraszam, pomyliłam adres serwera. Poprawny jest taki:
178.63.38.203
Powinno działać
Czy tego gold packa trzeba kupować co miesiąc?
Jeżeli zamierzasz korzystać z handlu, to tak. Ale wtedy wystarczy, że tylko pierwszego kupisz za prawdziwe pieniądze (bo małe szanse, że bez możliwości handlu zarobisz tyle z questów), później będziesz mógł spokojnie kupować gold pack za Kinah w grze.
Co do tematu, nie będziecie mieli nic przeciwko świeżakowi, prawda?
Jasne, że nie . Chętnie pomożemy.
Pamiętajcie tylko, by wybierać rasę Asmodian. Jeżeli zdecydujecie się na Eylos, nie będziemy mogli razem grać.
EDIT:
Rozpoczynamy grę dzisiaj o 21. Zapraszamy.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ważne info!
Dzisiaj zagraliśmy po raz pierwszy i wspólnie ustaliliśmy, że każdy z nas poda w tym temacie jakiś kontakt, aby móc łatwo znaleźć w każdej chwili kogoś do wspólnej gry. Wstępnie umówiliśmy się na grę codziennie wieczorem. Póki co jest jeszcze między nami pewna różnica w levelach, ale sądzę, że od 15 levelu można spokojnie podziałać już jako drużyna. Oczywiście nadal przyjmujemy nowe osoby i jeżeli ktoś na początkowym levelu potrzebowałby pomocy, zawsze może się zwrócić do bardziej doświadczonych.
Póki co gramy w składzie: AlphaWolf (Wilkomir), Blaanid (Blaanid), Piolczu (Piolczu), Rey (Reyen), Misterexe (Yukinaro - nie wiem, czy dobrze zapamiętałam imię postaci). Skład drużyny to warrior, dwóch priestów, mage i scout.
Gramy bez spiny i z pełną kulturą, przyjmujemy do swojego grona wszystkich bez względu na wiek i poziom doświadczenia. Po osiągnięciu odpowiedniego poziomu zamierzamy zasilić szeregi legionu Etherions.
Przypominam o naszym kanale na TS:
serwer: 178.63.38.203
kanał: Le pacte des loups (brak hasła)
Kontakt ze mną: GG 46272613