Zbieramy ekipę do gry, mile widziani początkujący

Przepraszam, pomyliłam adres serwera. Poprawny jest taki:

178.63.38.203

Powinno działać :)

Czy tego gold packa trzeba kupować co miesiąc?

Jeżeli zamierzasz korzystać z handlu, to tak. Ale wtedy wystarczy, że tylko pierwszego kupisz za prawdziwe pieniądze (bo małe szanse, że bez możliwości handlu zarobisz tyle z questów), później będziesz mógł spokojnie kupować gold pack za Kinah w grze.

Co do tematu, nie będziecie mieli nic przeciwko świeżakowi, prawda?

Jasne, że nie :). Chętnie pomożemy.

Pamiętajcie tylko, by wybierać rasę Asmodian. Jeżeli zdecydujecie się na Eylos, nie będziemy mogli razem grać.

EDIT:

Rozpoczynamy grę dzisiaj o 21. Zapraszamy.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ważne info!

Dzisiaj zagraliśmy po raz pierwszy i wspólnie ustaliliśmy, że każdy z nas poda w tym temacie jakiś kontakt, aby móc łatwo znaleźć w każdej chwili kogoś do wspólnej gry. Wstępnie umówiliśmy się na grę codziennie wieczorem. Póki co jest jeszcze między nami pewna różnica w levelach, ale sądzę, że od 15 levelu można spokojnie podziałać już jako drużyna. Oczywiście nadal przyjmujemy nowe osoby i jeżeli ktoś na początkowym levelu potrzebowałby pomocy, zawsze może się zwrócić do bardziej doświadczonych.

Póki co gramy w składzie: AlphaWolf (Wilkomir), Blaanid (Blaanid), Piolczu (Piolczu), Rey (Reyen), Misterexe (Yukinaro - nie wiem, czy dobrze zapamiętałam imię postaci). Skład drużyny to warrior, dwóch priestów, mage i scout.

Gramy bez spiny i z pełną kulturą, przyjmujemy do swojego grona wszystkich bez względu na wiek i poziom doświadczenia. Po osiągnięciu odpowiedniego poziomu zamierzamy zasilić szeregi legionu Etherions.

Przypominam o naszym kanale na TS:

serwer: 178.63.38.203

kanał: Le pacte des loups (brak hasła)

Kontakt ze mną: GG 46272613

Fajna grupa i fajnie działasz AlphaWolf :)

Kontakt ze mną

GG:37009511

Co do nicku to prawie dobrze

Yukinaro

Szkoda że dochodzicie do Etherions myślałem że nie stawiacie na masówkę i będzie można pograć w grupie tak 20 osób na ts w miłej atmoferze a o tym Legionie nie słyszałem zbyt wielu dobrych opinii ale mimo wszystko powodzenia ;p

A ja Ci kulturalnie odpowiem, że naucz się iż masówka to nie Legion który istnieje od początku serwera czyli jakieś 2 lata, nie latamy zergami, ludzie grają w grupkach pod JEDNĄ BANDERĄ. Na TSie jest atmosfera jak w barze "Skacząca Wydra" także jest super ;)

Nie wiem jakich masz informatorów, ale pewnie płaczki same co wyleciały za złe zachowanie, obrażanie lub dziecinne fochy itp.

Także lepiej nie zaczynaj, bo jest to jak najbardziej normalny Legion, fajny i przyjacielski, stawiający na dobrą zabawę bez spiny i zadymy. Każdy normalny człowiek się tutaj odnajdzie i który chce się odnaleźć.

P.S Jaka jest jedna z wielu zalet dużego Legionu i dużego online ? Np. Sami możemy odbić Divine. Bo przy obecnej organizacji Asmodian na pomoc ciężko jest liczyć, ale na szczęście uzyskaliśmy dobre sojusze w tępieniu/przeszkadzaniu Ely oraz Almost Skilled, którzy bratają się z wrogą rasą i przez to każdy Asmo traci.

Informacje mam np takie że np o pomoc od was można liczyć bardzo rzadko że u was są osoby które się uważają za lepszych od innych graczy i że atmosfera nie taka fajna jak piszesz takie dostałem info od niektórych graczy a czy są prawdziwe to nie wiem

Chętnie dołącze jak skończy mi się ściągać

Anfa, osobiście należę do legionu Etherions od niedawna i nie spotkałam się z zachowaniami o których wspominasz. Wręcz przeciwnie - zostałam przyjęta bardzo serdecznie, a starsi i doświadczeni gracze służą radą i pomocą. Jeżeli jestem w jednej lokacji z jakąś osobą z naszego Legionu zbliżoną do mnie levelem, to od razu się znajdujemy i gramy razem. Poza tym średnio rozumiem, o co Ci chodzi z tymi "masówkami" - przecież można należeć do Legionu i spotykać się na grę w małym gronie w miłej atmosferze. Nikt nie wymaga od Ciebie nie wiadomo czego i nikt Cię do niczego nie zmusza - i to właśnie cenię sobie w Etherions. Poza tym dziękuję za miłe słowa, Beorn :).

mrzathar, oczywiście jesteś u nas mile widziany.

Dzisiaj prawdopodobnie mnie nie będzie, ponieważ będę zajęta swoją drużyną "świeżaków" w Docie. Grajcie jednak bez skrępowania, TS jest dla Was, spokojnie wbijajcie levele. Niech pierwsza osoba zainicjuje party i sukcesywnie dodaje chętnych.

Spoko :)

Jakby nie była fajna to nie było by tych +150 osób, racja ? :) Zawsze 1-2 na 10 osób coś nie pasuje. To jest wszędzie pospolite jak muchy na krowie. O dziwo zawsze ktoś kogo nie znam ma info od tych "złych" osób haha :lol:

To są wypowiedzi osób, które:

- na JUŻ chciały pomoc

- chciały pomoc, gdy nie miał kto pomóc, bo każdy był zajęty

- pewnie nawet na TSie nie pytał po kanałach

- uważają się za "szczególnie wymagające opieki i prowadzenia za rączkę oraz takie pro, że wszyscy wszystko rzućcie, bo ja żądam pomocy"

- pewnie nie spamowały na czacie ( a mało osób czyta czat )

- itp.

:blink:

Nie każdego da się zadowolić, ale sorry jak nie ma kto mi DZIŚ pomóc lub JUTRO to chyba umiemy sobie samemu radzić, poczeka, umówić się lub zawołać randomów. Mnie nikt nie pomagał, biegałem i robiłem wszystko sam, dobrze z tym żyje i tym bardziej w Etherions. A najgorsze jest to, że kiedyś pomaganie to był Nasz GŁÓWNY CEL, ale dzięki kilkunastu osobą, które kopały dołki oraz po prostu oszukiwały i wyzyskiwały tą pomoc, zrobiliśmy się troszkę zdystansowani, co nie znaczy, że nie pomagamy. Po prostu każdy ma zaplanowany czas, każdy coś robi i ciężko czasem pomóc, każdy ma prace, studia i inne rzeczy, więc wchodzi z zaplanowanym dniem gry, ale to nie powód ( brak natychmiastowej pomocy ) żeby wychodzi z Legionu, no ja proszę.... co ja mam wtedy o takiej osobie myśleć.

Ze mną da się o wszystkim pogadać, na spokojnie, mogę wytłumaczyć, pomóc, doradzić (może nie teraz, ponieważ mam sesje i licencjata, więc mało gram), ale jak ktoś nie chcę... Jak ktoś ma problem to mnie wszędzie może znaleźć, taki sam pogląd jest w Radzie Legionu, ale osobiście wole samemu wszelkie problemy rozwiązywać lub z Deputowanymi. Proszę nie wygłaszaj opinii, które jak mówisz nie wiesz czy są prawdziwe, ponieważ plotki to najgorsza rzecz na świecie, jak coś zapraszam na PM, każdego.

AlphaWolf sorka za offtopic, ale chciałem sprostować, mam nadzieje że wybaczysz :rolleyes:

Oj tam, po prostu doceniam takich ludzi jak Ty i to co robią nawet jeżeli to nie byłoby związane z Legionem, bo sama postawa, zapał są cool :)

To wybaczam. Ale tego:

dzięki kilkunastą osobą

już nie. Popraw to :D.

Od siebie mogę dodać tylko tyle, że w do Beorna trzeba się dobijać drzwiami i oknami, ale nigdy nie zostaje się bez odpowiedzi. ;)

Oki to ja ze swojej strony mogę przeprosić może za szybko was oceniłem może i rzeczywiście są to osoby co nawet nie siedziały na ts to jeszcze raz przepraszam i życzę wielu sukcesów skoro wasz legion ma 150 członków i działa od roku to mogę tylko pogratulować i jeśli kogoś uraziłem to przepraszam

Wow, ale wtopa z tym błędem :ph34r: Dzięki :P

Spoko Anfa i dziękuje :) Również powodzenia! :)

Wkońcu mi się ściągneło, mój nick w grze to Zathar

Jak ktoś nie chce mieć jakichkolwiek ograniczeń to kupuje Gold Packa jak najwcześniej, ponieważ naprawdę ograniczenia działają na nerwy czasem. Gold Pack ma ważność 30 dni, także tak kupuje się co miesiąc... jak się ma kasę :wacko:

/ Pomyliłem strony.

A właśnie, jeśli już o tym wspomniałeś, to mógłbyś opowiedzieć o gold packu? Czy kupowanie go jest naprawdę niezbędne, czy też można wbić max level i cieszyć się grą bez niego? Bo różne opinie słyszałam.

Cóż sprawa jest dla mnie prosta i uważam, że jest niezbędne bo:

Nie masz Gold Packa:

- ograniczenie do zbieractwa naziemnego (essencetapping) i lotnego (aethertapping) w tym sensie, że można podnieść tylko 150 rzeczy z roślinek/aetheru łącznie.

- ograniczona sprzedaż do sklepu npc

- brak możliwości korzystania z Brokera

- tragiczne wydłużenie się Cooldowna instancji (przykładowo: bez Gold Packa CD = 3 dni, a z Gold Packiem = 1 dzień).

Inny przykład to Dredgiony, osoba bez Gold Packa pójdzie tylko 1 raz na Dredgiona, a osoba z Gold Packiem pójdzie na wszystkie 3 jakie są jednego dnia codziennie.

Masz Gold Packa:

- wszystkie powyższe punkty zostają zniesione i możesz cieszyć się grą z full możliwościami

- dodatkowo za każdego Gold Packa wbija Ci się na stronie Aiona F2P ranga Veterana, która daje ogromne bonusy materialne oraz ozdoby na postacie (wszystkie), każdy Gold Pack to jakaś nagroda.

Chyba wymieniłem najważniejsze.

A jak jest z możliwością odkupowania GP? Po ile chodzi na Nexusie?

Widzialem jak ludzie chcieli sprzedawac w granicach 40 -50 kk.

Chyba nie pogram w Aiona Problem z Uruchomieniem Gry ;/

A czy jest możliwość kupienia GP taniej, np. wewnątrz Legionu? Prowadzicie coś takiego, Beorn?

Anfa, jaki problem masz z uruchomieniem gry? Co Ci się wyświetla? Pomożemy.